Monday 5 March 2012

Sredstvom za uklanjanje mrlja Savjeti

Postoje tako mnoge vrste mrlje koje susrećemo u svakodnevnom životu. Međutim, većina nesvjesno napravio mrlje su najteže ukloniti mrlje. To je zato, nikad ne znate kada su napravili i nakon što ostvare svoje postojanje, oni se suše i tvrdoglavi. Ali to nikada nije prekasno za uklanjanje tih mrlja, bez obzira na njihov sadržaj kao i uvijek postoje sredstvom za uklanjanje mrlja savjete koji su uključeni. Sve što trebate znati je, što je boja i kako možete ga ukloniti. Radi Vaše udobnosti, postoje mnogi proizvodi za uklanjanje mrlja koje su dostupne na tržištu kao dobro, tako da možete ukloniti i najtvrdokornije mrlje teško bez oštećenja tkanina na bilo koji način. S obzirom na nastavku su nekoliko sredstvom za uklanjanje mrlja savjeta za vas, imajući u vidu sve moguće mrlje biste mogli suočiti.
Kako ukloniti mrlje
Ako imate djecu kod kuće, ako ste u neredu izjelica ili ako vam se dogoditi da ispadne stvari na platnu bilo kod kuće ili dok ste vani, mrlje su uvijek prisutne. Sljedeći sredstvom za uklanjanje mrlja savjeta su zbirku ono što ste trebali učiniti kada se bilo koju vrstu mrlje na različitim vrstama tkanina i odjeće. Više na tepihu sredstvom za uklanjanje mrlja.
Tinte: uklanjanje agent za ovu mrlju je metilnog duh i sve što morate učiniti je mrlja s upijajućim bijelo platno i metilnog alkohola. Ako slijedite ove savjete za uklanjanje mrlja uklanjanje mrlja, mrlja tinte bilo koje vrste tinte su sigurni da se ukloniti.
Krv: uklanjanje agent za to je sol ili biološki deterdžent i kako ga ukloniti, presoak ove mrlje u jako slana hladne vode ili deterdžent.
Kava i čaj: uklanjanje agent je ocat, deterdžent i boraks. Isperite mrlju s hladnom vodom otopinu deterdženta, ali ne i sapun. Ako on ostaje, potopiti u otopinu jedan dio octa na dva dijela vode, ili rješenje boraksa. Više o tome kako ukloniti mrlje kave.
Curry: uklanjanje agent koristi za to je vodik peroksid i biološki deterdžent. Kao što neki curry mrlje imaju jake prirodne boje koje se gotovo nemoguće kretati, to mrlja s jakim rješenje deterdženta prije pranja. Zatim potopiti tvrdokornih mrlja u otopinu hidrogen peroksida bjelilo.
Sušeno voće: Koristite limunovog soka kao sredstvo za uklanjanje tih mrlja i navlažite krpom s limunovim sokom. Tada iverak s toplom vodom i oprati.
Tinta u boji na tkanine: Za uklanjanje mrlja savjeta za odjeću, možete koristiti mlijeko agent uklanjanje. Potopiti odmah u malo toplog mlijeka onda oprati sa toplom vodom. Više o sredstvom za uklanjanje mrlja od odjeće.
Ruž: uklanjanje agent za ruž mrlje je bilo sapun ili metilnog alkohola. Za uporabu ovih kao sredstvom za uklanjanje mrlja od perive tkanine, trljati tkanina protiv sebe sapunom ili malo za pranje suđa. Zatim oprati i DAB sa metilnog alkohola, ako je tkanina ne peru. Više o ruž sredstvom za uklanjanje mrlja.
Znojenje: Ovo se vrlo često mrlja, uklanjanje agent za to je jasan octa ili limunovog soka. Za ove sredstvom za uklanjanje mrlja savjete, te bi trebao potopiti ili spužvom mrlju s octom, ali koristiti sok od limuna na vunu. Zatim isperite i operite toplom vodom. Više o tome kako ukloniti mrlje plijesni.
Crveno vino: Možete koristiti gazirana ili soda vodu kao sredstvo za uklanjanje tih mrlja. To se može koristiti za bilo alkoholno piće mrlja ne samo vino. DAB ili isperite mrlju s gaziranih ili soda vodom, a zatim ga operite toplom vodom.
Rust: Limunov sok je najbolje sredstvo za uklanjanje ovu mrlju kao nitko drugi agent je dovoljno jak za hrđe. Da biste uklonili ovu mrlju sve što morate učiniti je da ga isprati sa sokom od limuna, ostavite 15 minuta a zatim ga operite sa jako toplom vodom ili jednostavno prati. Više o tome kako ukloniti hrđu mrlje.
Laštilo za cipele: Za uklanjanje uzročnika tih obično nalaze mrlje možete koristiti bijeli duh. To nije jako teško ukloniti ove mrlje trebate ga mrlja s bijelim duhom i temeljito ga oprati sapunom i toplom vodom.
S tim vrlo jednostavan sredstvom za uklanjanje mrlja savjete za sve vrste tvrdoglav i teško mrlje, svakako možete biti sigurni da uklonite sve vrste mrlja. Stoga, ne zaboravite da koriste ove sredstvom za uklanjanje mrlja savjete sljedeći put naiđete na takve mrlje.

No comments:

Post a Comment