Friday 2 March 2012

Čokolada dijamantni prstenovi za žene

Ništa nije više romantičan nego čokolada. - Ted Allen, Queer Eye For The Straight Guy
Poljubac na ruku može biti prilično kontinentalne, ali Dijamanti su djevojci najbolji prijatelj. - Leo Robin
Što može biti više privlačan i očaravajuća, nego kombinacija dvije od omiljenih stvari koje žena sviđa? Čokolada dijamantni prstenovi su savršen spoj onoga što žena želi. To je poznata činjenica da su žene teško ugoditi, ali s čokoladom dijamantni nakit uz kutiju čokolade, možete biti sigurni da ostavite otisak na srcu! Kako se čokolada dijamanti drugačiji od bilo koje druge dijamanti? Pa, jedina razlika je da je njihova boja je kao da je od čokolade, sunčan i primamljiva smeđe! Osim boja dijamanta, ostatak osobine kao i druge dragocjene dijamante.
Čokolada Diamonds
Čokolada dijamanti su ime tako poznati Le Vian Corp i od tada, smeđe dijamantni nakit slavno je poznato da se čokolada dijamantni nakit. Čokolada dijamanti su minirana od poznatih Argly rudnik dijamanata u Kimberly, Australija, koji je jedan od najvećih pridonositelja čokolade dijamanata. Osim toga, oni su također minirana u Africi i Rusiji. Nijanse smeđe dijamanti variraju u rasponu na ljestvici od 1-9, gdje 1 predstavlja najlakši hlad i 9 se najmračnije hladu. Smeđa Boja dijamanata dolaze zbog pritiska zemlju koja sadrži taloženje dušika atoma ugljika na rešetki od dijamanta, zakopana duboko zemljine površine.
Čokolada dijamantni prstenovi
Među klasične zbirke čokolade dijamantni nakit, možete ići za čokoladu dijamantni vjenčani prstenovi samo da bude jedinstven i drugačiji od ostalih. Ako ne želite čekati do vjenčanja ili biti dovoljno strpljivi za njega da vam dati jedan, zašto biti ovisan? Idi za čokoladu dijamantni prsten kopča odmah! Nije li to predivan osjećaj vlastite od neprocjenjive vrijednosti dragulj koji spada među rijetke kreacije majke prirode? Pa ne otpada bilo koje vrijeme i oduzimaju se od nosi prekrasne remek-djelo prirode stručnost i ljudske umjetnosti. Ne brinite o cijeni! U usporedbi s bijelom bezbojan dijamanata, čokolada dijamantni prstenovi su relativno jeftiniji, ali jednako pjenušava i šarmantno fantastične! Kada se odlučite kupiti prsten čokolade dijamant, možete se odlučiti za prirodni ili kultivirani čokolade dijamante dijamanti, ovisno o Vašem proračunu. Prirodni čokolada dijamanti će biti velika stvar, ali, ako ste u redu s čovjekom napravio one, čokolada dijamantni prstenovi za žene počinje u rasponu od 500 dolara. Izbor ovisi o vama, ali što se tiče autentičnosti tiče, kulturan dijamanti su još uvijek pravi dijamanti ako kupili od pouzdanih nakit trgovac.
Čokolada dijamantni prstenovi su dostupni u svim mogućim dizajne i uzoraka za žene ikada možete zamisliti! Ovisno o vašim osobnim željama i likings možete odabrati vrstu čokolade dijamantni prsten koji bi željeli nositi na vas. Ako imate ove zagonetne smeđe oči, zatim čokolada prstenje dijamant će dodati više šarma na svoju ljepotu. Inače, jedna nevjerojatna značajka o smeđe boje je da oni izgledaju dobro na nikome!
Prstenova koji imaju kombinaciju drugih kamenja, zajedno s čokoladom dijamanti izgledaju iznenađujuće i može se udružio s ostalim nakit, kao dobro. Ako ste o tome da će se vjenčati i traže prsten čokolade dijamant, pokušajte kombinacija čokolade dijamant s akvamarin, to ne samo da izgleda sjajan, ali je također smatra vrlo sretan! Ako želite pokazati svoje stilski i žensku stranu, a zatim ići za funky još osjetljivo dizajner prstena. Još jedna nevjerojatna stvar o čokolada obojene dijamante je da oni izgledaju iznenađujuće kada je napravio sa kombinacijom plemenitih metala, bilo da je žuto zlato, bijelo zlato ili platina.
Možete probati različite dizajne i kombinacija. Veliko srce u obliku čokolade dijamant s malim bijelim dijamanti u obliku luka iznad njega, će biti savršen poklon za vjenčanja i obljetnica. Dok je kombinacija raznih gemstones male veličine, ili čak različite nijanse smeđe dijamantima dizajnirao zajedno će izgledati jednostavno čaroban i ima potencijal da privuče mnoge ljude oko vas.
Siguran sam da nakon čitanja toliko o čokoladi dijamanti i vidjeti toliko slavne osobe poput Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Gabourey Sidibe, Elisabeth Moss i tako dalje, prošetati crvenim tepihom odjeveni sa zadivljujućim nakit čokolade dijamant na njih, ne možete čekati da biste dobili svoj komadić! Čokolada dijamantni prstenovi su previše elegantan, sofisticiran i vrlo u modi. A ti ne samo da ih morate imati jer su oni u stvari ovih dana, ali i zbog kombinacije svog zemaljskog smeđe boje čini da se osjećate dolje na zemlji, i dijamant faktor čini da se osjećate kao kraljica. Koja druga nakit dijamant može učiniti ako se osjećate na isti način?

No comments:

Post a Comment