Sunday 25 March 2012

Aceton lak za nokte Remover

Lak za nokte za skidanje su dvije vrste, jedan koji sadrži aceton i ostale koji ne. Skidanje koji dolaze s acetonom, su vrlo dobar u svoj posao, odnosno ukloniti nokte od čavala u nema vremena. Također, kada je u pitanju lažna noktiju ili lak za nokte koji je blistati u njemu, ništa ne radi kao što je aceton za skidanje laka za nokte na ovim tvrd polira da biste dobili osloboditi od noktiju boja. Iako, aceton sadrže uklanjanje laka za nokte su mnoge kozmetičke prednosti nasuprot ne aceton za skidanje laka za nokte, ali kad je u pitanju nečije zdravlje, aceton, glavni sastojak u tim za uklanjanje laka za nokte može dokazati da bude vrlo opasno. Istraživanja su pokazala da ako je aceton se udiše ili proguta ili apsorbira kroz kožu, što može proizvesti niz negativnih učinaka na različite sustave u tijelu. Pročitajte više na njegu noktiju.
Aceton noktiju poljski remover nuspojave
Ako netko želi znati je aceton lak za nokte maknuti loše?, Onda jednostavno gleda na otrovne aceton noktiju poljski remover sastojaka kao što su formaldehid i dimetil dimetil keton, i njihovih štetnih učinaka na tijelo, odgovor na to pitanje može tražiti. , Aceton utječe na krvožilni sustav snižavanjem krvnog tlaka. ; Aceton ima mnoge negativne posljedice na probavni sustav kao dobro. To može uzrokovati bol u trbuhu, mučnina, promjene osjećaj okusa i izaziva povraćanje. ; Aceton može uzrokovati probleme pri disanju, otežano disanje i sporo disanje stopa, čime ima negativne posljedice na dišni sustav. ; Aceton noktiju poljski remover utječe na urinarni sustav, povećavajući potrebu za mokrenjem u osobi. ; Ako acetona slučajno se konzumira, hitnu medicinsku pomoć je potrebna. Prije pružanje tretmana zdravstvene provider će tražiti informacije kao što su dob pacijenta, sastojci proizvoda je konzumira, a iznos konzumira. On će provjeriti bolesnika temperaturu, težinu, puls, krvni tlak, disanje stopa a zatim u skladu predložiti liječenje.
Liječenje obično uključuje dajući pacijentu aktivirani ugljen. Ponekad je cijev umetnuta kroz nos i na želudac tako da otrov može biti evakuirani. Kisik se može dati pacijentu ako je potrebno.
Non Aceton Nail Polish Remover
Kako bi izbjegli trovanje aceton, prebacivanje na ne aceton lak za nokte za skidanje je bolji izbor. Iako, ovi su vrlo sporo u potpunosti raspustiti i izvadite nokte, ali one su mnogo sigurnije od aceton sadrži sam sebe. Kako bi se povećala njihova učinkovitost, kada se koristi bez acetona uklanjanje laka za nokte, namočite pamuk loptu malo više nego obično i protrljati noktiju nekoliko dodatnih puta previše. Non aceton lak za nokte maknuti, iako malo pricey, mirisna je bolji i nježniji od onih koje sadrže aceton. Za razliku od acetona za skidanje laka za nokte sadrži, koje čine nokti suhi i krhki, ti lak za nokte skidanje pomoći u održavanju ljepote i čvrstoće noktiju.
Pročitajte više na:; Nokat poljski remover, Nail Care Tips; nokte aceton za nokte maknuti, ako se konzumira u malom iznosu, još uvijek je bezopasan, pogotovo ako je odrasla osoba koja ga je uzeti. Međutim, ako je dijete, to može biti vrlo opasno. To je razlog zašto je potrebno da svi proizvodi koji sadrže aceton kao odstranjivač laka za nokte, ljepila, čišćenje, lakova, itd. se nalaze na mjestima koja su izvan dosega djece. Kada traže tretman za aceton trovanja, šanse za oporavak su dobri ako pacijent preživi prva dva dana. Ali zašto ići kroz sve te gnjavaža kada se kao dobra alternativa ne aceton lak za nokte za skidanje su lako dostupne? Razmislite ....

No comments:

Post a Comment