Thursday 1 March 2012

Zaklada šminka

Cijela svrha zaklade šminka je da vam se pojaviti kao da ne nose bilo. To dobro radi za masku svim vrstama mjesta, oznake i linije na koži, i daje koži čak i ton i besprijekoran izgled. Zaklada oblici podnožje vašeg šminka, a učenje o tome što tip je pogodan za vas, uz poznavanje njegove primjene je izuzetno važno. Nedostatak znanja o tim tehnikama je vjerojatno ono što odvraća od njega koristi. Međutim, pogledajte na ovaj vodič koji će vam pomoći u odabiru pravo vrstu temelja, a također će vam reći pravi način primjene zaklade šminka.
Vrste Zaklade šminka
Od suhu kožu, za masnu kožu, i starenja kože, tu je temelj za sve tipove kože. Osim toga, važno je da sjedi s šminka konzultant i saznati pravu boju za vašu kožu ton. Nakon što ste ovih rješenja, ti si dobar to ići.
Liquid Foundation; tekućina temelj je najpopularniji među svim dobnim skupinama, i dobro radi čak i kao temelj šminka za starenje kože. To je zato što širi dobro i pomaže u prikrivanje sve znakove vezane za ponovno koji počinju da se pojavljuju na koži. Prilikom odabira temelj šminka za masnu kožu, ići na bazi vode tekuću podlogu, jer to ne proizvodi sjaj da bazi ulja tekuću podlogu čini. U stvari, to širi lako i jasno evens out kože, čineći vašu kožu pojaviti manje masnu. S druge strane, na bazi ulja tekuću podlogu je najbolje za one koji imaju suhu ili naborana koža. Također pogledajte na najbolji temelj za masnu kožu i najbolja šminka za masnu kožu.
Mousse Foundation; Mousse temelj je vrsta temelja koji je gust, i ima kao da je dosljednost šlagom. To je lakši tip temelj i velik kao temelj šminka za starije žene. To je zato što, za razliku od drugih vrsta temelja, pjenu temelj ne podmiri u fine linije koje se razvijaju u procesu starenja.
Spray Foundation; sprej temelj je vrsta temelja koji je predložen za acne sklone kože. To je dostupan u aerosol, koja se može primijeniti nakon što je prskanje na spužvom, ili izravno na kožu. Sprej temelj šminka je super kao što možete koristiti malu količinu kako biste osvježili šminka svaki sada i onda, pa čak i radi dobro zadržati svoj šminka za duže vrijeme.
Vodootporna Foundation; Vodootporna šminka temelj je savršen za ljeta, jer ne nosi off kada znojiti zbog topline i vlage. Također je još jedan temelj koji može biti zadržane na duže vrijeme, jednostavno zato što je vodootporan, i ostavlja vašu kožu nepromijenjen unatoč topline.
Powder Foundation; Puder temelj je savršen za mlade djevojke, koji su tek započeli svoje randevu s šminka jer je svjetlo vrsta temelja. To je također brzo i lako se primjenjuju, i je super za ljeta. Iako je na bazi vode tekućina temelj je opcija, prah temelj šminka je također odlično za mlađe djevojke s masnu kožu. Druga vrsta praha temelj je krema u prah temelja. Uz ovaj temelj, možete postići flawlessness koje krema temelj, te su ga postavili na mjesto koje je tekstura praškastih. Oni koji imaju mješovitu kožu treba isprobati ovu vrstu temelja.
Krem Foundation; krema temelj je jedan od najbolji temelj šminka vrste, jednostavno zato što daje koži izgled besprijekoran glatka. On svibanj biti dostupni na stick ili kompaktni. To je lako primijeniti i može čak koristiti kao korektora kožu. Oni koji imaju suhu kožu može se odlučiti za kremu temelja, jer ima visok sadržaj vlage. Dok kupujete jedan ne sjećam da odaberete onaj koji sadrži hidratantne kreme. Određene brandovi krema temelj su preporučeni za žene koje pate od acne. Pazi za takve proizvode.
Koji je najbolji temelj šminka, onda? To je onaj koji je najprikladniji za vašu kožu ton i vaš tip kože. Iako odabirom jednog za sebe, ne zaboravite držati kvalitete za svaki tip zaklade u umu, tako da ste u mogućnosti odabrati jedan koji je najbolji za vas. Uvijek izaberite kvaliteta temelj tako da ćete dobiti besprijekornu kožu ste oduvijek željeni.
Zaklada Šminka Savjeti
Nakon što ste kupili temelj po Vašem izboru, to je vrijeme kako bi naučili kako primijeniti temelj šminka za dobiti to pravo. Slijedite ove savjete:; Zaklada šminka može se primijeniti ili spužvom, kistom ili prstima. Za lagani sloj, spužva je najbolja opcija kao što je i mješavine u kožu uz pomoć ovog aplikator. Međutim, ti svibanj otpad proizvod jer se apsorbira u spužvu. Alternativa tome je četkom. Četkom također pomaže u širenju temelja lako, te je doista poželjna mnoge žene više spužve. To je savršen kada je potrebno da biste osvježili temelj u toku dana. Konačno možete koristiti prste, ali to je malo teško uklopiti temelj s njima. Isprobajte svakog od ovih alata kako bi vidjeli što se najviše sviđa. ; Početi primjenjivati ​​temelj na području obraza. Počnite ga širenje u dolje moždanog udara, prema jawline i vrat. Slično tome, širi ostatak prema kose. Ova metoda se zove češljanje lice. ; Koristite loose powder postaviti temelj ako imate masnu kožu. To daje veliku obična, bez čega koža izgleda masnu. S druge strane, prešani u prahu je praktičan izbor jer pokriva up linije kod starijih žena. To je također odlično na dodir vaš make up u toku dana. Ne nanositi previše kao što čini lice izgledati caked uz šminku. , Na kraju, ako je vaša koža nije masna, koristite upijajući tkivo da upije višak šminke. ; Također možete pogledati na:; Kako odabrati Perfect Foundation; jatak vs Foundation; To je idući u uzeti neko vrijeme da se osnove osnova šminke prava. To je samo uz redovite uporabe, a tijekom vremena, da ćete biti u mogućnosti da izvučete najviše od temelja šminka, i postići jasan, mliječna kože koje ste oduvijek željeni.

No comments:

Post a Comment