Thursday 1 March 2012

Ideje Valancea

Ako želite dodati da je poseban element u vaš Windows, zastor je odgovor. Pretvaranje taj poseban, veliki prozor svoje dnevne sobe u žarište je jednostavan zadatak s zastori. Valances pomoći privući pozornost prema prozoru i napraviti prozor tretman atraktivnijim. To su dovoljno jazz svoj dosadni prozor zavjese i zastori. Koje su vrste zastori, što su najbolje Valancea ideje za uvali prozor i koji su najbolji načini dodavanja zastor na svoje prozore? Ovdje ćete naći odgovore na sva ova pitanja. Nastavite čitati.
Vrste valances
Prije nego što pogledamo različite ideje zavjesa, neka nam se pogled na različite uzorke zavjesa. Jednom kada znate o Valancea stilova, možete odlučiti što da se odluče za. Jedan od jednostavnih i vrlo popularan stil zavjesa je plijen zavjesa. Najbolji Valancea ideje za veliki prozori bi svakako uključiti ovaj stil zavjesa. To su draped preko karniąe, obično u naborima. Glavna karakteristika ovog stila je da završava objesiti nekoliko centimetara ili čak i više od toga na obje strane prozora. Ponekad, to su također sve dok polovica visine prozora. Pa, to izgleda prilično strašan. Ascot zavjesa je još jedan tip zavjesa koji imaju štap džep na gornjoj strani. Najpopularnijih dizajna u tom stilu je onaj u kojem središnjem djelu, obično obrnuti trokut visi dolje u sredini prozora. To je među najbolje Valancea ideje za male prozore. Možete imati nabrane ili običan tkanine u ovoj vrsti zavjesa. Saznajte više informacija o žaluzinama.
Balon zastor je sljedeći tip zavjesa koji se sastoji od slojevitih tkanina koja je zapravo dvostruko više dužini formiranje džep na dnu. Vrhu ove Valancea onda je okupio preko zavjese štap. Ponekad džep je punjena s materijalom kao što su toaletni papir dati ga punini i učiniti ga tražite savršen balon zavjesa. Ovo izgleda dobro pogotovo u onim sobama koje imaju tradicionalni dekor. To također ide dobro s azijskim home dekor. Osim ove vrste, kartica vrh zastori, šal zastori i vijenca zastori su neke druge vrste koristi za prozor tretmane. Saznajte kako napraviti plijen zavjesa.
Valancea Ideje za Windows
Dodavanje zavjesa za prozor tretman je među najbolje zavjese zamisli. Uz niz stilova, boja, materijala i dizajna dostupan u zastori, imate puno opsega eksperimentiranja u ovaj element zastora. Možete ići na polu-kružili, ravno ili u obliku trokuta zastor koji pada na dno zavjese. Materijali kao što su saten, obična voile, vezene tkanine tekstil, pamuk, svila može biti izabran za zastor. Za uvali prozor ili sunce soba možete imati polu-zaokružena zastori u polu-prozirni tkanina nad strmim voile zavjese. Ova tkanina poput pamuka treba izbjegavati za nabrane stilova.
Designs uključuju cvjetnim printevima, pruge, plaids i točkicama su vrlo popularni. Pa, pobrinite se ove kompliment zavjese izabrao i ostatak dom dekor, a posebno boje boje. Uglavnom ti treba istaknuti cijeli prozor draperija i uopće ne izgleda dosadno. Kombo poput bijele zavjese sa crvena, ljubičasta, siva i smeđa zastori su krajnji ideje. Jedan od draperija ideje za dnevni roomhaving kariranim opremanje za Sofe je da su karirane i zastori za prugasta namještaj, možete imati pruge kombinirani. Pruga kombinirani može uključivati ​​okomito prugasta zavjese s vodoravno ili dijagonalno prugasta valances. Pročitajte više o različitim draperija ideje za dnevni boravak.
Uz spomenute ideje zavjesa, možete jednostavno dodati da je krajnji završni dodir tjelovježba home poboljšanje. Provjerite brojne opcije dostupne u tim i dobiti počeo dotjerivati ​​prozor liječenje.

No comments:

Post a Comment