Monday 12 March 2012

Grintav buke pri ubrzanju

Je li grintav buke, dok ubrzava, uznemiravanje vaš miran meditativan stanje na pogonski kotač? Onda je vrijeme da se nešto o tome i istražuje! Grintav buka dok ubrzanje čini se da je jedan od najčešće suočavaju i Najkomentiranije problema na automobile forumima širom svijeta. S toliko auto dijelova radi istovremeno, to je teško shvatiti gdje je točno grintav buka dolaze iz.
Neki izvješće grintav buka od motora, neki ga izvješće da se s prednje desne ili prednji lijevi, a neke su običnom clueless o tome. Jedan treba imati u blizini "Vulkan" sluha (vidi: Star Trek), točno locirati mjesto grintav komponente. Ono što čini grintav još tajanstvena je činjenica da se javlja samo kod visokih okretaja motora ili tijekom ubrzavanja. U ovom članku, ja predstaviti više moguće teorije o grintav buke pri ubrzanju.
Trenje i vibracije su dva faktora koji dolaze u igru ​​na visokim brzinama automobil. Sa pletora od operativnih pokretnih dijelova, figuring out krivac doprinose automobila stvaranje grintav buke je teško čak i za iskusne vozača automobila. Jedan od načina je da se provjeriti sve mogućnosti vjerojatno, jedan po jedan. Shvatiti zašto automobil čini grintav buka dok ubrzava, napravite popis svih mogućih uzroka i eliminirati kroz istraživanje dok možete suziti. U sljedećem odjeljku, ja dati popis mogućih uzroka grintav buke tijekom ubrzanja, da sam saznao od raznih automobilskih foruma i iskusnih auto mehanike.
Grintav buke pri ubrzanju - Mogući uzroci, a ja popis iz različitih razloga zašto se Vaš automobil može postati whiner ubrzanja pri visokim brzinama. Jedan trag je shvatiti što dijelovi automobila dolaze u igru ​​na visokim brzinama ubrzanja. Ovdje su neki savjeti.
Prijenos problemima Jedan od glavnih razloga za grintav buke mogu biti uzrokovane trenje u automobilu mehanizam prijenosa. Razlozi za to mogu biti istrošeni zupčanika i niske prijenos tekućina razinama. Mogli biste provjeriti je li problem u prijenosu na sljedeći način. Ubrzati automobil brzina na kojoj je grintav buka je najglasniji, prebaciti na neutralne opreme i ubiti motor. Ako se smetnje i dalje pojavljuje, onda problem leži negdje u vozne osobine ili prijenosa. Ako se smetnje odlazi, onda to može biti motor ili spojka zbor koji je uzrok problema. Pročitajte više na prijenosu problema.
Diferencijal probleme vezane uz, iscrpljuje zupčanika u stražnji diferencijal ili sprijeda, može biti uzrok grintav zvukove. Ovaj zvuk mogu biti posljedica trenja u ring i pero dogovoru. Nabavite stražnji diferencijal buke provjeriti i dobiti fiksni što je prije moguće.
Servo upravljač problemi; Ako grintav buka dok ubrzanje je najglasniji dok uzimanje okrenuti, problem možda leži u skupštini servo. Glavni razlog za grintav može biti labav remen, koji se izvodi preko pumpe servo je remen. Dobivanje pojas stegnuo i sav zbor retrasirana, može riješiti vaš problem.
Motor Problemi, postoje određeni problemi koji motor može stvoriti grintav ili visok šum. Dobivanje cijeli motor zbor provjeriti može suziti problem na neke labave komponentu ili odstupanje. On svibanj isto tako biti zbog nedostatka podmazivanja uzrokuje trenje u nekim dijelovima motora.
Normalno rezonanca; sam pročitao da neke grintav buka može biti kreirana isključivo iz vibracijskih rezonanca specifičnih komponenti pri velikim brzinama. Na primjer, jedan od prijavljenih razloga za grintav buke u BMW-u, bila je pripisana buku stvara planetarnih zupčanika.
Pročitajte više na:; popravak automobila, auto Problemi, kako dijagnosticirati Car problema, kao što možete vidjeti, postoji niz razloga koji bi mogli uzrokovati grintav buke pri ubrzanju. Nadam se da ovaj članak vam pomaže u figuring out izvor grintav. Postoji niz modela automobila, a svaki od njih ima svoj osebujan pitanja. Ukoliko niste pronašli ono što tražite, ja predlažemo da provjerite auto probleme vezane forum posvećen vaš model automobila ili posjetite iskusni automehaničar, tko zna njegove stvari jako dobro. Osobno sam poznat mnogim auto mehanike koji će dijagnosticirati što je u redu s automobilom, samo slušajući ga!

No comments:

Post a Comment