Tuesday 20 March 2012

Auto Recikliranje baterije

Većina automobila baterija se sastoji od teških metala kao što su nikal, kadmij, olovo, živa i sumpornu kiselinu, a ovi metali su razlog za zabrinutost okoliša. Ako se ne odlože u pravilan redoslijed, te otrovne kemikalije i metali pomiješati sa zemljom, kada je baterija propada, a time ugrožavaju biljni i životinjski svijet i zagađuje tlo. Postoji nekoliko komponenti u auto baterije koje pomiješati s vodom i dobiva u prehrambeni lanac ljudskog bića, zbog čega je ugrožen ljudski život previše. Zbog tih razloga, recikliranje je stekao značaj, tako da se otrovne kemikalije nisu ispušta u okoliš. Ovdje ćemo vam dati neke savjete auto recikliranje baterija koje možete koristiti za spremanje okoliš.
Kako reciklirati baterije Car
Kada pomislite na recikliranje akumulatora, prvo pitanje koje dolazi na pamet je kako to učiniti? Za početak, ne možete samo ga morate baciti u kanta za smeće zajedno sa vaše domaćinstvo otpada. A auto baterija se sastoji od najmanje 3 i 21 kilograma plastike i olova odnosno, a galon sumporne kiseline. Zamislite količinu toksina pušten u atmosferu ako je akumulator ostaje na otvorenom.
Prva opcija imate za recikliranje akumulatora je da se to Roundup. Oni se održavaju svake godine povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje. Možete dobiti podatke o Roundup iz lokalnog AAA / CAA ured.
Dok recikliranje proveo baterija, sve komponente, bilo da se metali ili kiseline su ponovno koristiti u novim baterijama. Na primjer, vodi se obično koristi u nove baterije i opet. Plastične pronađena baterije su također reciklirati će se koristiti u druge baterije ili su s vremena na vrijeme također je u drugim proizvodima. Sumporna kiselina ili je neutralizirala i pročišćena prije nego što je objavljen kao čisti vodu ili ga je ponovno koristiti u druge nove baterije. Osim toga, natrij sulfat također može biti napravljen od sumporne kiseline koja se koristi kao gnojivo ili boje.
Još jedna mogućnost za recikliranje koristi automobil baterije je da se to auto popravak dućan koji vam pomaže da biste dobili novu bateriju i oni držati starog. Danas, postoje zakoni u nekim državama koje zahtijevaju od vas da recikliraju nove olovne baterije nakon što su stari, a kada kupiti novu bateriju trebate platiti polog.
Proces recikliranja započinje kada se zapaljivih materijala poput plastike i izolacija je uklonjena. Topline oksidiranje ispalio plin se koristi za ovaj proces i plinovi šalju se četka za ribanje postrojenja koja neutralizira i odstranjuje zagađivača. Kroz ovaj proces, stanice su čistili i vrijednih metala može biti uklonjena.
Te stanice su izrezati u male komadiće, nakon čega je, oni su grijane do metal pretvara u tekućinu. S druge strane, tvari koje su nemetalnih su spaljena ostavljajući crni troske. Kao što je po utezi legura, oni se smiriti i onda su obrano off. Na vrlo visokoj temperaturi, Kadmij isparava zbog svoje male težine. Proces izgleda kao da ste ga kipuću posudu. U vrijeme dok je recikliranje, metala nisu odvojeni, ali su direktno grijane, a zatim svaki metal je odvojen za proizvodnju legura.
Tako, recikliranje akumulatora je mali, ali važan korak koji možete poduzeti da spasi okoliš od štetnih kemikalija i zagađivača. Vi ćete uvijek trebate imati na umu da su sve otrovne metale, ako je oslobođeno na otvorenom, vrati nam se bilo putem hrane koju jedemo i vode koju pijemo, i da će nas zla u dugoj vožnji.

No comments:

Post a Comment