Saturday 3 March 2012

Vjenčanice u boji

Razmislite o vjenčanica i imat ćete sliku mladenke da nosi veliki bijeloj haljini s vezom i samouprave ispisuje. Ali bijele haljine su više nije bitan za vjenčanje odjeće. Ako ste u potrazi za vjenčanice, to vrijeme igrati s bojama i imaju krajnji potrazi Oprema dizajniran za vaš dan vjenčanja. Vjenčanice u boji su oni najbolji i da ide za don željeni izgled s omiljenim tonovima. Samo mislim da način na koji možete imati lijepe vjenčanice s bojama u njima. Dakle ovdje su neke ideje o boji vjenčanice koje se možete odlučiti za, dok odabirom jedan za sebe.
Nagovještaj boje na bijelom
Ako ne želite da se kompromis da tradicionalna vjenčanica izrađena od bijelog platna, samo ići za nagovještaj boje u njemu. Da, postoji mnogo načina za dodavanje boje na taj popularni vjenčanje boje. Možete dodati Jednobojni pribor za odjeću. Pogotovo kombinirani boja i bijeli biser ili bijelo dijamantni nakit lijepo ću dodati da je nagovještaj boje odjeće. Poput vruće crvene ili plave dodaci mogu izgledati samo Awesome na bijelom odijelo. Možete dodati ogrlice, naušnice, narukvice i pribor za kosu u ovoj boji. Druga ideja je vezati široke boje remen na odijelo. Vi samo možete imati na stražnjoj strani ili jedan oko struka. Velika potražnja odijelo Ideja je da imaju visoki struk sa širokim u ovom struk koji može biti vezan u veliki luk na leđa. Sljedeća ideja dodati da nagovještaj boje je dugi rukav vjenčanicu s polu-prozirni rukavi u boji tkanina i granicu od istog materijala za hemline ili struk ili proreze. Za one korzet vjenčanice možete dodati boja osjetljiv na dodir s uvezivanje i njegov prateći tkanine učinio u boji. Za off-ramena i naramenica vrhovima, možete imati dvije boje inched granice iznad prsa i istim obojena opasač.
Stilovi Dodavanje boja
Jedan od popularnih stilu dodavanje boje moderne vjenčanice ima slojeviti dnu gdje možete dodati boje. Najgornji sloj koristi je da je polu-transparentno obična tkanina, što je jedna boja koja će ići dobro uz osnovnu boju. Obično crveno na bijeloj ili ružičastoj na ljubičasta je elegantan ideja za vjenčanje haljine u boji. Možete imati jedan običan solidan boji vjenčanicu s vezom za kontrastne boje. Kao i na crnoj svadben haljina, možete imati crvene veza ili aqua plava vez na roza haljina. Vjerujte mi, delikatna vezena mogu dodati ženski dodir i čine jedinstveni vjenčanica s bojom. To može biti s dva i najviši sloj. Dvostruki boji haljinu s vrha i dna učinjeno u kontrastnim tonovima je među stilove vjenčanica koje treba pažljivo izbor boja kombinirani. Krivo kombinirani može uništiti cijeli odjeće. Ovaj stil se obično izgleda odlično visokog struka. Ponekad nabrane haljine s kontrastnim tonovima na gornjoj strani ploče i unutarnja strana ploče je vrlo popularan stil.
Single ili Dual boji prerušiti
Ide za jednu haljinu u boji ili dual boji haljinu u potpunosti ovisi o vašem izboru. Dual boji haljine definitivno vam dati puno opcija. Ali odabiru pravo boje postaje najvažniji zadatak. Možete ići za bold kontrastne kombinacije ili neformalne vjenčanica boje za neformalne ili uzročne temu ili odabrati odgovarajuće boje za neformalno vjenčanje ruhu. Možete imati sezonski boje kako bi se poseban outfit. Poput one dodajući naranče i yellows, pad vjenčanje boje za pad vjenčanja su odlične ideje. Jednobojni haljina izgledati lijepo i mnogo ljubavi da se odluče za njih. Najpopularnije su crvene i kesten, također možete ići za roza, plava, lavanda, ljubičasta, zelena, žuta i zlatna. Srebrni pribor može ići i većina od tih boja.
Vjenčanice u boji dat će vam pomoći da nositi najbolji pogled na ovaj dan. Isprobajte različite boje i stilove i ići za onaj koji vam najbolje odgovara. Dakle, budite spremni da dotjerati u tom velikom boji haljinu na vaš dan vjenčanja!

No comments:

Post a Comment