Tuesday 6 March 2012

Lijek za Hangover

Vi znate da imate masivni mamurluka kada, nakon noći divlje tulumarenje, vas probuditi sljedeći dan s blistavo glavobolju, mučninu i vrtoglavicu. Prekomjerna konzumacija opojnih sredstava može dovesti do mamurluka koji je vrlo teško nositi. Najbolji lijek za mamurluk je ne piti previše, a kako bi se izbjeglo miješanje alkohola. Ali, budući da nije tako lako stvar za učiniti, trebate dobro mamurluka lijek koji će vam dati olakšanje od svih simptoma mamurluka. Ovdje ćemo vas voditi na različitim mamurluk liječi. Trebate saznati onaj koji radi za vas i držati ga u slučaju potrebe u budućnosti.
Najbolji lijek za mamurluka
Ozbiljnost mamurluka ovisi o količini alkohola koje ste konzumirali i vrsti alkohola. Neki alkoholna pića uzrokuju teža mamurluka od drugih. Oni alkohola koji sadrže veću količinu kongenera koja je tvar proizvedena tijekom procesa fermentacije, kao što su crno vino i viski, uzrokuje više masivni mamurluka od toga s nižom koncentracijom srodnih poput bijelog vina i votke. Osim toga, strogost mamurluka ovisi io nekim drugim čimbenicima poput starosti, spol, tjelesnu težinu i metabolizam.
Postoji nekoliko prirodni lijek za mamurluka. Budući da pretjerana konzumacija alkohola uzrokuje dehydartion, najbolji lijek za mamurluk je rehydrate i napuniti svoje tijelo s vodom i voćnih sokova. Također, pokušajte sipping kokos vode jer sadrži veliku količinu elektrolita, uz magnezij i kalij, te će pomoći vašem tijelu da se napuniti minerale koji su izgubljeni zbog konzumiranja alkohola. Također možete piti sok svježe iscijeđene naranče s malo meda. Vitamin C prisutan u soku od naranče će pomoći jetri da proces alkohola iz vašeg sistema brže i isprati toksine.
Još jedan dobar dom za liječenje mamurluka je jesti banane. Iako se hrana može biti posljednja stvar na vaš um kada se bore ubojicu glavobolju i mučninu, kalija u banani će pomoći da se osloboditi bolova u mišićima, smanjenje glavobolje i obarati vaš krvni tlak koji je podigao zbog prekomjernog pijenja. Znati više o tome kako izliječiti mamurluk.
Još jedan sjajan način da tuku mamurluka je da su malo pečena jaja za doručak. Jaja sadrže vitamine, proteine ​​i esencijalne masne kiseline koje će dati svoje tijelo s mnogo potrebne energije. Budući da alcohol uzrokuje pad razine šećera u krvi, što se osjećate umorno i neraspoloženo, morate ga vratiti tako da hrana s niskim glikemijskim indeksom, tako da se šećer je izdan polako u tijelu. Koliko god da ste u iskušenju da piti kavu, to izbjeći po svaku cijenu kao i kofein u kavi je diuretik koji će dodatno dehidrira tijelo. Pročitajte više o mamurluka home lijekova.
Brzi lijek za mamurluk je dodati sok od jednog svježe stisnutu limete i žlicu šećera u čašu vode. Piti ovu vodu polako. Još jedan brz mamurluka lijek je da čir dvije banana peels u čaši vode i piti napete tekućine. Ako ste u potrazi za prirodni lijek za mamurluk koji je ne samo vrlo učinkovit, ali i radi u kratkom vremenu, konzumirati čaj u kojem nane ekstrakt je dodana. Za reliving glavobolje, jesti sirovi kupus ili uzeti kupus soka.
Pročitajte više na:; Kako da biste dobili osloboditi od mamurluka, Kako izliječiti mamurluk Brzi; Mamurluk Liječi obavljanje tog posla; Dakle, ovo su bili neki lijek za mamurluk koje možete isprobati sljedeći put imate jedan. Najbolji način za izbjegavanje mamurluka je ograničiti količinu alkohola pijete, a da ne konzumiraju alkohol na prazan želudac.

No comments:

Post a Comment