Friday 26 August 2011

Zabava obrt za Djevojke

Jedan od načina da se oklop your djevojke kreativnost je da joj uvesti u svijet umjetnosti i obrt, to će osigurati njen svestrani razvoj, kao dobro. Teen studije imati naznačeno da tinejdžeri i mladih djevojaka koje posvetiti vrijeme slijedila umjetnost i obrt, zbivati ​​dobro scholastically i su bolje mogli nositi sa stvarima poput peer pressure. Zabava obrta za djevojčice je također dobar način za roditelje i djeca obveznica i provesti neko kvalitetno vrijeme zajedno. Ovdje su neke ideje za lako i zabavno obrta djevojke:
# 1 Nakit
Dijamanti su djevojke najbolji prijatelj i druge vrste nakita je drugi najbolji izbor, djevojke i nakit su sinonimi. Imajući to u vidu ovdje je jednostavan način da se dizajn i napraviti vlastitu nakit, što je najviše tražili nakon zabave obrt za tinejdžerski djevojke.
Materijale potrebne
Perle, nit, Needle, upute
Kupite beads iz vaše lokalne dar dućan, postoji tihi nekoliko varijacija dostupan, poput stakla perle, ljuska perle, drva perle i više. Jednom ste odabrali perle uzeti nit ili elastične i uz pomoć iglom pažljivo sijati perle u nju. Možete koristiti kapu boce kao privjesak uz omiljenu sliku unutar njega i boja je gornja polovica. Možete trošenje ovaj unikatni nakit dizajner oko vrat ili oko vaš gležanj. Ona također izgleda vrlo lijepo, kao narukvicu i jamči da vaši prijatelji će dobiti ljubomoran nakon što je vidio i to je također jedan od najboljih obrt ideje za rođendanski party djevojke.
# 2 Dove torbicu
Jedan od najtraženijih pribor je torbicu i to je jedan od najlakših zabava obrta za djevojčice napraviti kod kuće. Jednostavan novčarka napravio kod kuće može biti vrlo prekrasan primjer djece obrta.
Materijale potrebne
Zip Lock Torbe; Big Hair Pin, Glitter, gumbi, ljepila, upute
Uzmite dvije vrećice zaključavanje poštanski broj i smjestite ih jedni druge na takav način da četvrtina njihovih dnu polovice preklapajuće jedni druge. Pobrinite otvore oba vrećica su u suprotnom smjeru i zatim ljepilo dnu polovice vrećice međusobno. Pokrijte površinu vrećice s tankim slojem ljepila i staviti blještavilo i šarene tipke na njih. Možete čak napraviti dizajn za izlog svoje inicijale, to može biti vrlo jedinstven i osobni dodir. Na kraju se kose pin i spona na takav način da se split vrećica zip zaključavanje u dva poluvremena perfect da nalikuju na krilima golubice. Paint kosu pin s bojom Vašem izboru, ovo je jedan od najkorisnijih obrt ideje za djevojčice.
# 3 Sleep Buddy
Blag igračka je djevojke pratilac koji je zainteresiran da joj najviše najdublje misli i sastavni dio za spavanje rituala mnogih djevojaka. Najjednostavniji zabava obrta za djevojčice kako bi je san prijatelj.
Materijali Potrebna
Tkanina stanja; Pamuk / pjena, iglu i konac, gumbi, Paint, upute
Nacrtajte sliku svoje omiljene spavati prijatelj (znak ili životinja) na komad tkanine, a zatim staviti drugi komad tkanine ispod nje i izrezati sliku tako da imate dva lista koja su rez pod istim uvjetima. Boja obris vašeg sna prijatelj na krpu, a zatim dodajte fizičke karakteristike. Na primjer, ako je to medo, možete sijati na crno tipke za to je oči i sijati na kraju svoje čarape za to je uši. Stvari jedan od vaših čarape s pamuka ili pjenom i sijati na medvjeda kao rep. Na kraju posijati dva identična komada tkanina zajedno na pola puta onda stvari s pamukom ili pjenom i onda sijati svi put gore. Zabava obrt za djevojke kod kuće su najbolji način za oplodnju your djevojke kreativni um. Pomaknite se kroz zabavu obrta za napraviti kod kuće za više ideje.
Neka vam mašta toka i doći do novih ideja za zabavu obrta za djevojčice i staviti ih koristiti odmah, nakon što je sve 'akcije je čarobnu riječ'.

No comments:

Post a Comment