Tuesday 23 August 2011

Laskavu badići

Velika većina žena (i ja kažem žena, više, jer mi smo pola that obsesses nad tijelom slike, ne zato što muškarci ne nose kupaće kostime) su prestrašen o uzimajući u vodu, samo zato što je sve važno pitanje plivati nositi. Summers proveo je na plažama značilo dana u suncu, moru i surfati, ali odjednom, to nije plaži koja vas uzbuđuje - to je plažu da se plaši. Iako je svibanj biti vrijedno savjet da se doći do teretanu i riješiti vaše prehrane, to ni savjet ću vam dati, niti mu najviše pomoći. Na vaš trebate znati popisa i dobronamjerno navedene u nastavku, neke su laskavu kupaćim kostimima, bez obzira na svoj oblik, veličinu i bankovni saldo.
Laskavu Kupaći kostimi za žene, a većina od nas su problem područja, tako da nema sumnje, vi ih previše. Međutim, baš kao što postoje loše točke, postoje dobre stvari previše. Previše mnogi od nas su pretjerano kritični oko sebe, i vidjeti samo široke bokove je mlohav naoružanja i teških dna, nedostaje u potpunosti na uskom gležnjeva, možda super ramena i možda na dugi vrat poput labuda. Da biste dobili iskreno mišljenje, zamolite prijatelja, da ti kažem ono što ona misli da su svoje najbolje točke. Slušajte blizu, napiši, ponovite svakodnevnog i pamtiti, jer su to područja koja su svoje milosti koja nas spašava, a time, nužno, područja morate naglasiti. Vi ćete biti iznenađeni na način na koji svijet vas vidi, vjeruj mi. Zatim, identificiranju vašeg problema područja - najčešće su široke kukove i velika bedra, premda popis je gotovo beskrajan. Zastrašujuće stvar o kupaće kostime, čak i kupaće kostime za mršavljenje za žene, iznos od kože oni otkrivaju, a vi svibanj dobro završiti misle da postoji samo ne način na koji ćete dobiti sami togged do pokaže sve svoje celulita. Zašto ne dati ideje u nastavku priliku?
Laskavu badići za Big bedrima, Tu je cijela industrija radi za vas da biste dobili ste u potrazi slimmer u slučaju da ste u dvojbi. Ako li zabrinuti o velikim bedra, shop za jedan komad izrezati visoko na bedrima, po mogućnosti s V-izrez, u tamne boje - to će privući oka prema gore, i preusmjeriti pozornost s donje polovice. Mogli biste pokušati zaobiđe stilovima ako želite, ali meni je hems čini se da zaustaviti na čudnom mjestu i proširiti što je već u najširem dijelu. Plus, oni si vrsta, očito pokušavaju sakriti nešto, koji samo whets radoznalost, i privlači oka. Gledati okolo za nešto sa vertikalnim prugama, i držite na dragom za život - oni mršavljenje kupaćih kostima! Bandeau vrhovima s detaljima na poprsje također će naglasiti pravo područje.
Laskavu badići for Curvy Djevojke, ako ste bujan, pohotan ili samo velikodušni, on svibanj interes da znate da postoje žene vani koji vas zavisti, svoje krivulje, a skitati kroz dućana u potrazi for tankinis as rješenje stilova, stvoriti iluzije krivulja im nedostaje. Jesu li ne osjećaj čak i malo bolje? Ako si bujan, moj savjet bi bio da se vijoriti tih krivulja, odabrati odijelo koje ima najmanje 15% spandex, skrenuti pozornost na svoj zakinutim u struku. If izgledaju krivulje koncentrirana na vaš trbuščić, što je konveksan umjesto konkavnog prednost (i beskrajno bolji stan), ima ozbiljnih tehnologije na vašoj strani. Odjeća tvrtke sada stvoriti steznik poput graditeljstva i tkanine da se suzdrži vaš trbuščić, koji će učiniti da izgleda kao da se kad si drži dah - kada ste zapravo nije. Ako ste okrugao na vrhu (sretan djevojka!) i neugodno o velikom poprsje, odaberite odijelo uz podršku stil, pod žicom vrhovima su dobar ulog, a kvadrat vrat stilova će raditi u svoju korist.
Bez obzira koliko koliko ste prikriti ili otkriti, bojim se da tu jednostavno ne postoji rješenje za nisko, a ne zamjena za povjerenje. Mogli biste odabrati tekst knjige "pravi stil 'i još uvijek biti nesretan, pa sjetite se da ćete samo izgledati kao dobar kao vi osjećate. Laskavu kupaće kostime će raditi svoj magiju na svoje tijelo, to si ti koji je za rad na vaš um, tako da četvornih one prekrasne ramena, stavite na Vaše najsjajnija osmijeh, i ne zaboravite zahvaliti ljudima za njihovu komplimentima!

No comments:

Post a Comment