Thursday 25 August 2011

Cocktail stranka prerušiti

Vjenčanje probe večera, ured stranka, angažman stranku ili čak girl's noć out; bilo tim prigodama može zahtijevati koju švrljati your ormar za savršen malo koktel party haljinu. A ako ništa u svoj ormar vam odgovara bilo duže ili odgovara Vašim raspoloženje, zatim užas da se osjećate na misao shopping za novi koktel haljinu može biti prilično Scary. Uostalom, ne svatko je čvrsto vjeruje u maloprodaji terapija ili shopping manijak i tragaju za koktel party ruhu može biti overwhelming iskustvo. Your izlet shopping će ovisiti o li ili ne imate dress code cocktail party. Pa ako učinite, onda zadatak postaje cijeli mnogo lakše zbog specifikacije ali ako ne, onda ti koktel party haljinu ideje svibanj postati vaš spasilac.
Kako Dress za Cocktail stranku?
Razumijevanje različitih modne trendove i siluete da su tost ove sezone je važno dok odabiru haljina koktelu, također je važno platiti pozornost na haljina koktelu etiketa koji treba vam haljini prema događaja. Biti rob modnih trendova je izuzetno loša ideja jer postoji mogućnost da siluetu koja je ljutit na pistu može biti neprijatan za vas. Ono što može učiniti je uvijek usvojiti stil odgovarati vaše tijelo tip, a zatim ga accessorize na načine kako bi vam stajati na zabavi. Obzirom nastavku su neke savjeta koji vam mogu pomoći odabrati savršenu haljinu koktelu. , To je uvijek dobra ideja da se odlučite na haljinu, ovisno o tome kako ste primili poziv. Ako ste bili pozvani preko telefona ili poslane e-pošte, onda su šanse da događaj je casual afera ali u isto vrijeme ako bili poslao poziv poštom ili osobno pozvanih, onda je vjerojatno više formalni događaj. ; Izbjegavajte koktel haljina koje su pune duljine haljine kojima ćete izgledati kao da ste oko prošetati crvenim tepihom. Odaberite haljinu koja ima dužinu koja varira između biti mini ili neposredno iznad gležnjeva. Također, tkanina koje odaberete trebao biti u skladu s sezonu. Nošenje jedna mješavina vune haljini ljeta samo će vas znoj. , Nemojte odabrati haljinu koja čini vam je neugodno. Ako su malo zatvorena za ideju prikazuje off ruke u bretela ili bez rukava haljina, ali ljubav ukupni napad haljina, onda ste mogli odlučiti nositi slegnuti ramenima ili ukrao koji će vam pomoći sakriti ruku području. , Najvažniji dio bilo koje stranke odjeće je da se accessorize dobro. Ne pretjerujte s nakitom. Uvijek nosite jedan komad oku umjesto nošenja nekoliko ukrasa. Pokušajte i eksperimentirati s bojama i krojevima. Također možete učiniti s cipele koju ga nositi kontrastne s bojom vašeg haljinu. ; To su samo nekoliko savjeta koji će vam pomoći razumjeti kako odabrati koktel haljinu. Probajte i držati ih u vidu sljedeći put ići u kupovinu.
Koktel stranka prerušiti odjeća
When Christian Dior prvi upotrijebio riječ koktel haljina koje se odnose na odjeću koju će nositi već navečer nositi, malo je on ili svijet zna, da će ikra novu podružnicu u svijetu mode. Koktel haljine su izuzetno popularni među većina žena diljem svijeta za blizu stoljeća sada, s novim reže i stilove bitak doveo do njihove primijetiti svakodnevice. S obzirom na nastavku su neke koktel haljina koje možete izabrati za vaš sljedeći izlet.
Jedno rame haljinu; savršen haljina za nekoga tko je tonirana ruke i ključnih kostiju da bi čak i model zavidni, jedne ramena koktel party haljina je savršen za ljeta. Te oba mogao odlučiti za haljinu koja okupilo suknja ili Boginja haljinu. Ovaj posljednji, premda je najpogodniji za nekoga s dobrim lik i tonirana trbuh. Prikupljeni suknja opcija, pogotovo ako ih nosite uz korzet poput vrhu bi se za ne tako savršena figura. Nosite gladijator sandale s haljina u ovom cut.
Wrap dress; A haljina koji je postao omiljeno bezvremenski, a ne za razliku od mala crna haljina. A haljina svila wrap ili čak wrap haljina u protežu materijal je savršen koktel party haljinu. Ostavite po strani normalno izborom boja poput bisera, crna ili siva te se odlučiti za pastelnim tonovima i svijetle boje. Accessorize s visokim petama i luster naušnice.
Plast haljinu; plašta haljina je strogi izbor za one žene koje imaju savršenu 10 figura, jer ovo je haljinu koja zagrljaje svaka krivulja u tijelu. Dizajn haljina u svjetlu tkanine ili čak u popularnom ropstva stil koji je radiš krugova rampu ovih dana. Možete ili može se odluče za svezan i kaiša haljinu. Ova haljina zahtijeva da nosite štikle tako da ako mislite da ćete teturati oko u tim, predlažemo vam dati ovom stilu jednog preskočiti.
Mala crna haljina, a kada malo crna haljina je u pravu, ne postoji ništa drugo nositi na svoje mjesto. Tko može raspravljati s Wallis Simpson Warfiels, vojvotkinja od Windsora? Nema druge koktel party haljini koja može zamijeniti LBD. Klasičan izbor za bilo koju stranku, ne postoji ništa što odiše elegancijom kao malu crnu haljinu. Bez obzira na kroj haljine ili tkanina, LBD će uvijek biti glavni oslonac modnim trendovima, što je vlada od njegova uvođenja u 1920 Coco Chanel. Tako da ako su u gubitku od ideja suočeni s pitanjem, kako haljina za koktel partije, ne gledati dalje od male crne haljinice u stilu i materijal koji najbolje odgovara vama i prigodu.
A haljina party koktel može podići vaše raspoloženje, a da se osjećate prekrasna, pa čak i ako nemate stranke da prisustvuju, otići i dućan za koktel party odjeće jer čak i ako niste bili pretvoreni u pobožan kupac, uvijek možete imati koristi iz dobrote dan vani.

No comments:

Post a Comment