Wednesday 17 August 2011

Car Wax međuspremnika

Waxing vaš automobil nije samo o povećanje izgled, ali je također o tome štiti od loših ekoloških uvjeta. Za ovu, možete se odlučiti za profesionalnu uslugu ili možete vosak vaš automobil sebe. Ako vaš automobil nije voskom za dugo vrijeme, onda je bolje da se odlučiti za profesionalnu uslugu, nakon čega možete vosak vaš automobil se jednom u svaka dva do tri mjeseca. Zapravo, automobilu waxing treba smatrati važan dio vozila njege i održavanja. Primjena voska može dati elegantan sjaj vaše vozilo i dodati dubinu i bogatstvo na boje. Možete vosak svoj automobil s rukom ili s auto vosak međuspremnik. Komercijalna buffer može pomoći vam dati vaš automobil izlog završiti. Ispod je još na auto vosak informacija međuspremnik, zajedno s nekoliko car depilacije savjeta za vas.
Što je Međuspremnik Car Wax?
Tampon auto vosak je električni uređaj koji se koristi za nanošenje voska kaput na vozilima. Some buffers može raditi na vrlo velikom brzinom kako bi gladak završiti na vozila. No, brzi profesionalni odbojnika treba koristiti s oprezom. Nepravilno korištenje, posebice primjenom tlaka dok koristite tampon i drži tampon na jednom mjestu može oštetiti automobil, osim spaljivanja boje. Stoga, sve vrste odbojnika, a posebno velike brzine profesionalne buffers, nisu pogodni za neiskusne osobe.
Neiskusni pojedinci bolje treba se odlučiti za buffers koje rade na sporije, kao što je slučajno orbitalni tampon. Trošak puferi mogu se razlikovati ovisno o veličini uređaja i također određene marke. Prije kupnje tampon svake pojedine marke, važno je saznati vrstu tampon možete raditi udobno. Da biste saznali najbolji tampon auto vosak, možete proći kroz razne recenzija proizvoda. Nekoliko marki koje imaju zaradio ugled na tržištu, i stoga može smatrati su, Black & Decker, Advanced Alat Dizajn, i Meguiars.
Kako koristiti jedan puferu da Wax Vaš automobil
Kao što je spomenuto već, tampon automobil vosak treba koristiti s mnogo brige i opreza. Ako se ne koristi ispravno, tampon može ostaviti iza sebe slikati opeklina i whorls da može uništiti izgled vašeg automobila. Stoga važno je znati kako koristiti tampon, kako bi ga koristiti za waxing vaš automobil. Evo nekoliko jednostavnih savjeta o tome kako vosak automobil s tampon.
Odaberite pravu Wax, auto vosak je dostupan u tri oblika, tekućine, paste i sprej. Tekući vosak obično ne traje tako dugo dok tijesto. Bez obzira na vrstu voska koju želite koristiti, odaberite onaj koji ne sadrži abrazivna sredstva. Voska koja se formulirani kako bi se nježna boja na automobilu je pravi proizvod za vaš automobil depilacije.
Operite Car; Prije primjene voska na vašem automobilu, operite temeljito ukloniti sve prljavštine, prašine i prljavština iz exterijera automobila. Pravilno pranje automobila je vrlo važan korak automobila depilacije. Ako automobil nije isprano potpuno i sadrži bilo talog, onda će postati vrlo različita nakon waxing automobila. Za čišćenje vaš automobil, možete koristiti blagi sapun koji je napravljen posebno za automobile. Zatim isperite automobil temeljito s malo tople vode. Nakon čišćenja, suho vaš automobil s čistim ručnikom.
Nanesite vosak; Nanesite voska na svoj automobil samo kada je potpuno suha. Prije nanošenja voska, razmislite pokriva pukotine i pukotinama na tijelu automobila s samoljepljiva traka. Inače, vosak ući će tim područjima, što može biti prilično teško očistiti. Za primjenu voska na automobil, morate imati mala i mekana spužva. Navlažite spužvu olako i onda zamoči ga u malo voska. Sada, nanesite vosak na tijelo automobila trljanjem spužvu u kružnim pokretima. Nanesite vosak u jednom odjeljak u isto vrijeme. Nemojte koristiti prekomjerne vosak.
Koristite Buffer; Uzmi tampon i širili vosak primjenjuje na automobilu uz pomoć tampon jastučić. Širenje vosak malo će vam pomoći da se izbjegne splattering. Međutim, ne uključite tampon dok radite tako. Uključite tampon auto vosak nakon što su širenje vosak malo. Onda polako i nježno glatke u vosak primijenjene. Ne primjenjivati ​​bilo kakav pritisak dok radite tako. Nježno vodič tampon rukom, i neka ga premjestiti na područje glatko. Na ovaj način, držati se kreće tampon u ravne linije nakon bodyline u automobilu. Izbjegavajte guranje tampon jastučić dok radite tako.
Izvadite Wax; Jednom vosak primijenjene ima sušen i dostigao neznatno neprozirne ili maglovit izgled, možete ga ukloniti uz pomoć tampon. Za auto vosak uklanjanje, samo stavite tkaninu vosak na tampon uklanjanje. Onda trčanje tampon koristeći dugim potezima i prema dolje kako bi se uklonili vosak iz automobila. Nemojte dopustiti tampon sjediti na jednom mjestu, a nikada ne rade u krug dok uklanjanja voska.
Na taj način, možete vosak vaš automobil koristi tampon automobil vosak. Korištenje tampon može napraviti cijeli proces depilacije automobil mnogo lakše i manje vremena. Tampon može pomoći primijeniti vosak ravnomjerno s manje truda, razliku priručnik primjena voska. To je pak, može pomoći kako bi se poboljšala izgled vašeg automobila i povećati svoju dugovječnost by štiti od loših okoline, sunčeva svjetlost, i ptica izmet. Postoji nekoliko vrsta automobila voska buffers, ali za bolje rezultate, odaberite jednu s kojom možete raditi udobno.

No comments:

Post a Comment