Sunday 28 August 2011

Lip Plumper Ingredients

Sve žene žude da su mekši i puniji usne, jer oni čine jedan pogled ljepši. Ali ne svatko mogu tvrditi da imati Angelina Jolie's ugotice iu nastojanju da dobili ono jedan nije obdarena, većina žena potrajati pomoć usna plumper. Usna plumper vrlo različit od ruž ili usna mrlja. Ruž vam daje savršenu boju za tvojim usnama ali oni ne mogu poboljšati oblik tvojih usana. Iako postoje mnoge lipsticks koje tvrde da bi vaš usne pojaviti više punije, bilo svojom boje ili jer sadrže svjetlost odražavajući čestice poput tinjca ili svjetlucavo, to je konačnici samo iluzija. Za više trajno rješenje, većina žena pribjegavaju usna plumper.
Što je lip plumper? Usna plumper ne samo da vaše usne se pojaviti punije, ali zapravo tvrdi da punačak gore usne i učiniti ih fizički još punije. Lip plumper sastojke dati usne pčela stung učinak iritantan tkiva usne. To zauzvrat čini usne nabrekle i crvena daju nosilac punije usne izgleda. Neka nam raspraviti u detalj usana plumper sastojke koji daje osobi pčela stung izgled. Pročitajte više o njegu usana i kozmetike.
Sastojci u Lip Plumper
Lip plumper se obično nalaze u obliku sjajilo i oni uglavnom sadrže svjetlost odražava čestice s treperave završiti dati puniji izgled usana. Mogu biti prejake ili transparentan i usna plumper sastojaka uvijek sadrže irritants prirodne ili kemijskim. Kada usne plumper se primjenjuje, Ovi iritansi dolazi u dodir s usana i izazvati usne oteklina lagano. To daje osjećaj žeže koja uzrokuje tkiva usne popuniti krvlju, dajući usne natečene i samo poljubi izgled. Iznos nadražujuće da usne plumper sadrži varira od proizvoda do proizvoda i one koji sadrže visok stupanj irritants izaziva najviše plumping efekt.
Iako možda ćete biti u iskušenju da kupiti usana plumper koji sadrži maksimalni stupanj irritants, to bi moglo uzrokovati štetu na osjetljivim tkivima tvojih usana. Taj način, je lip plumper loše za vaše usne? Dobro, neki ljudi koji imaju osjetljivu kožu, su vidjeli da pate od usana peeling i chapping nakon korištenja jake usne plumper sastojaka. Neke uobičajene usne plumper sastojci su bombona ulje, ekstrakt kofeina, cimet ekstrakt, mentol, kamfor, đumbir ekstrakt, wintergreen, kamilica koji pomaže da usne oteklina učinak. Tih sastojaka iritirati usne što privremeno čini krv hrle na usnama dati ga plumper i puniji efekt. Da biste smanjili nelagodu s obzirom na primjenu tih sastojaka, druge usne plumper sastojaka koji djeluje umirujuće se dodaje na njih. Neke od tih usana plumper su sastojci jojobe ulje, maslinovo ulje, makadamija ulja, meda i vitamina E.
Vrlo važna stvar za zapamtiti, dok se prijavljuje lip plumper je, kako bi bili sigurni da ne pate od hladnih čireve ili ljuštenjem u vašem usana, jer može izazvati žarenje i bol. Vi bi također trebali početi s blažom formulacijom samo da bi bili sigurni da niste alergični na bilo koji od sastojaka u usne plumper. Previše korištenje usna plumper na razdoblje od vrijeme može uzrokovati čir usne i suhoće. Pročitajte više na; Lip plumping Injekcije, najbolju Lip Plumper, sjajilo sastojaka, kao usna plumper je dostupan u različitim nijansama, odlučiti za jedan koji ide uz vašu kožu ton i ima shimmer čestice ili blistati u njemu. Odaberite usne plumper sa sastojcima poput vitamina E, vitamina B, jojoba i peptida kao što njeguje i vlaži usne i sprečava ih chapping i ljuštenje. Neki dobar usna plumper dostupnih na tržištu su Rimmel Volume Boost, L'Oreal Volumen Perfect, La Praire Cellular Lip Crta Plumper, DuWop Lip Venom, Benefit Lip Plump, Urban Decay Big Masna Lip Plumper i Sally Hansen Lip inflacije Extreme.

No comments:

Post a Comment