Monday 22 August 2011

Pumice kamena za uklanjanje dlačica

Što je plavac? Koja je svrha pumice stone? Pumice stone je površan lava koji je tvrdokorna i odvedeni obliku poroznih stijena. Zbog prirodne teksture, ona je u stanju ukloniti suhe kože i kose od vašeg tijela.
Kada utrljati plavac na vašoj koži, bilo suhi ili mokri, trenje je stvorio. Tijekom procesa, stvara toplina. Količina topline, tako proizvedena je dovoljno da se uništiti folikule kose. Nitima hair nestati jednostavno, bez puno proizvodnju iritacije. Dakle, redovito korištenje plavac pokazuje da će biti od goleme pomoći u uklanjanju dlaka i retardacija stopa rasta dlačica. Naučimo više o plavac za uklanjanje dlaka.
Kako koristiti plavac za uklanjanje dlaka
Možete sigurno koristiti plavac u čitavom tijelu osim lica. Plavac za lica uklanjanje dlaka nikada nije preporučljivo. Budući da je abrazivno, vi ste trebali koristiti pažljivo, po mogućnosti kao što je preporučeno ovdje u ovom stavku. Da biste saznali kako koristiti plavac za uklanjanje dlaka, noge uzeti za primjer.
Možete utrljati plavac na suhom nogama, ali bi dobili bolje rezultate ako ga koristiti na mokrim nogama. Namočite noge u mlakoj vodi oko 5 minuta. Također, potopiti plavac u toj vodi. Uzmi svoju desnu nogu van i primjenjivati ​​tijelo šampon ili blagim sapunom na njemu. Izvadite plavac i utrljajte u kožu malim kružnim pokretima. Učinite to vrlo lagano ili ste svibanj kraj gore sa ogrebotine na koži. Vi svibanj koristiti malo grubo gibanje na dijelovima gdje suhu kožu depoziti su prisutni. Držite trljanje na taj način za 1-2 minute. Operite temeljito nogu s običnom vodom. Uzmi lijeva noga van i obavljati zadane korake na korištenje plavac za uklanjanje dlaka na njemu. Evo više o plavac stopala.
Plavac teži za uklanjanje prirodnih ulja iz vaše kože, stoga, rezultira sušenje gore od toga. Drugo, trljanje s plavac exfoliates kožu, i na taj način, što ga čini osjetljivim na sunčevo svjetlo. Kako bi se zaštitili kožu od isušivanja i sunčevih zraka, te bi trebao poduzeti neke mjere opreza. Svaki put kada očistiti noge, ili bilo kojim dijelom vašeg tijela, uz plavac, moisturize kožu dobro. Idi na onaj s formulom zaštitu od sunca (SPF). Takva krema koža će riješiti dvojno svrhu vlaži, kao i zaštiti vašu kožu od štetnih zraka prisutan u suncu.
Gubitak kose zbog plavac nije vidljiv odmah. Vi ćete se određeni vremenski period da obavijesti uklanjanje dlaka ili usporavanje rasta dlačica. Vrijeme ovisi o vašem tipu kože i prirode kose. U idealnom slučaju, trebali biste koristiti plavac jednom u tri dana kako bi se smanjila pojava bilo koje vrste negativan učinak na kožu kao što su iritacija i pretjeranog pilinga.
Koristi plavac za uklanjanje dlaka
Postoje brojne prednosti korištenja pumice kamena za uklanjanje dlaka. Prije svega, plavac je ne samo lako dostupna već je riječ o po povoljnim cijenama na tržištu. Na vrhu toga, jedan plavac traje čak šest mjeseci. The plavac koristiti za uklanjanje dlaka vam omogućava da imate potpunu privatnost i velika udobnost. Trljanje kože s plavac je bitno bezbolan. Za dodavanje tih točaka, to je prirodna metoda za uklanjanje dlaka i nema poznatih ozbiljnih nuspojava kada se koristi na pravi način i režirao.
Prolazeći kroz ovom članku, morate se znati da je plavac je potrebno dio svoje ljepote kit. Uvijek biste trebali nositi gdje god idete. Redovita i pravilna uporaba plavac ne ćete dobiti osloboditi od neželjenih dlaka, ali će također pružiti vam čišći, mekše, glatko i zdraviji kože. Nadam se, ovaj članak o "plavac za uklanjanje dlaka 'pomaže vam donijeti neka poboljšanja na svoj režim njege kože.

No comments:

Post a Comment