Saturday 20 August 2011

Slikarstvo kuhinjski stol

Žarište kuhinje je blagovaona stol gdje se ljudi susreću i razmjenjuju iskustva. Dakle, tablice kuhinja bi trebala imati vrlo poziva izgled koji automatski povećava apetit. Jeste li mislili na slikarstva svoju kuhinja stol i daje novi izgled vaše kuhinje. Slikarstvo namještaja, bilo novi ili stari, je odlična ideja da ispune novi život u kuhinju. Slika se može učiniti samo, a čak možete postići velike savršenosti radeći strpljivo. Ideja slikanja kuhinjski stol sebe će vam dati slobodu da odaberete boju i uzorak po vašem izboru. Prije nego počnete sa slikom, postoje određeni preparati koji su da se napravi.
Pripreme za slikarstvo Kuhinja Tablica
If kuhinjski stol je stara, tada trebate neke pripreme prije početka. Prvo, izvadite stare boje i završava na stolu uz pomoć rotacijskog brusilice umjesto radiš cijeli proces s rukama. Za uklanjanje stare boje sa drvenim namještajem koristite 100 borbenost šmirgl papir. Nakon što su učinili s ovom procesu, obrišite stol s vlažnom krpom i pustiti da se osuši. Opet, koristeći papir pijesak finije granulacije koji je, 220 borbenost šmirgl papir. Uklonite prljavštinu, piljevine i drugih prašina iz tablice koristeći mekom tkaninom ovaj put. Drugo, primijeniti jedan kaput od premaz s još potezima. Iako, bez boje treba biti dodana, ali ako ste planiranje za slikanje kuhinjski stol crna, dodajte ton sive boje na fitilj.
The početnice su dostupni u dvije vrste, na bazi ulja i na bazi vode, baš kao i boje. Ulje i voda baze imaju vlastite pro i kontra i ovisno o osobnom izboru. Ulje baza je malo teško za čišćenje u odnosu na vodu bazu. Terpentin ulje ili neki drugi otapala mogu biti potrebni za čišćenje. Ulje based paint and premaz trebati nešto više vremena da se osuši. Nakon završetka priprema za slikanje, sada je vrijeme za početak sa slikom. Tablice mogu biti obojana u različitim stilovima i uzorcima, na primjer, sprej slikarstvo namještaja je vrlo dobar način slikanja. Ovdje su neke kuhinjski stol slikarstvo ideje.
Slikarstvo kuhinjski stol: Ideje
Prije bojanja kuhinjski stol, odlučiti boja i uzorak koji želite vidjeti. Možete se odlučiti za bijelu boju koja će omogućiti širi izgled svoju sobu i ostale svijetle boje će postaviti odgovarajući raspoloženja za kuhinju. Različite boje imaju različite konotacije kao što su svjetlo žute čine ljude sretnima, crvena povećava apetit i još mnogo toga.
Dva Ton boje, dati podli pogled na stol, korištenje boje u različitim bojama. Ne zaboravite koristiti drvo uređaj prije no što počnete slikarstva drvo namještaja. Boja na vrhu tablice s prirodnom bojom poput tan ili smeđe ako želite sakriti mrlje koje djeca na to i boje noge plave. Da se boje stol s tamne boje, odaberite zemljanim bojama, a ne jedna rezonantan.
Svježe boje, Ponekad, kad mi samo žele tablicu izgleda novo, u takvim slučajevima možemo primijeniti svježe kaputi za stol. Pokušajte izbjeći sjajne boje, jer imaju tendenciju da se oljuštiti vremenom. Također možete odabrati bilo iste boje od boje postoje u kuhinji. Na primjer, ako imate svijetle žuto cvijeće na zidu, a zatim možete odabrati nijansu zelene (korijen cvijeta) za tablicu.
Sprej slikarstvo, sprej slikarstvo kuhinja stol je još jedan način izrade raspoloženje kuhinje življe. Djeca će hatar to vam pomoći s ovim. Voće će izgledaju sjajno na stolu, tako da bi matrice za različite voća ili čak možete dobiti jedan iz dućana plovila hobi. Držite matrice na stol i primijeniti tehnike brčkati slikarstva. Vaš stol je spreman.
Neke stvari moraju se držati na umu prije i poslije slikarstva kuhinja stol i stolice. Prije slikarstvo, ostavite da se osuši primer u potpunosti. Nakon slikarstvo tablici, primjenjuju dvostruko sloja poliuretana za završnu obradu. To dodaje da je trajnost i zaštitu od stola. Držite vremenski razmak između primjene dva sloja. Neka prvi sloj suh, a zatim početi s sljedeće jedan. Nadam se da ove ideje će promijeniti izgled ne samo tablice, ali u kuhinji, kao dobro.

No comments:

Post a Comment