Tuesday 23 August 2011

Vodeni balon Bacanje

Što je kao dobra igra vode na toplom ljetnom danu! Ništa tući ljetnih vrućina od hladnom vodom! Iako plivanje, vodeni pištolj rat, spužva vode igru, itd. su veliki otvoreni ljetne aktivnosti, vode balon bacanje je još jedan fantastičan vode igru. Ovo je zabavna i uzbudljiva igra, ostavljajući svi se smiju i vlažno na kraju igre! Let's pronaći ono što ova igra je sve o!
Vodeni balon Bacanje
Cilj ove igre je pokušati uhvatiti vodu bacio balon. Ako netko uspije uhvatiti, par mora krenuti dalje apart. Sada balona mora biti tossed preko veće udaljenosti. Tim koji pokriva najveća udaljenost bez razbijanje vode balon je pobjednik. U srpnju 2010, fontana trgu, Cincinnati, Ohio organizirao vode balon bacanje za 'Freaky petak. 34 timova sudjelovali i imao je velik vrijeme na događaj. Vodeni balon igre su odlične igre u ljetnim kampovima, kao dobro. To ostavlja kamperi natopljenom i zanesen. Oni su također odlično vodi aktivnosti za djecu tijekom ljeta. Let's saznati kako da igraju ovu igru.
Kako provesti balon vode Bacanje
Ovdje su neke vode balon bacanje upute za obavljanje vode balon bacanje.
Vodeni balon Bacanje Zahtjevi; vodenim balonima (raznih boja), čak i broj ljudi, Voda Balon Bacanje Poslovnika; Uparivanje do igrača u momčadi dva. ; Daj svaki par jedan balon vodom. , Imaju dva člana svakog tima stoje na kratku udaljenost (3 noge apart) jedni od drugih. , Kad kažete "Kreni", član tima koja ima vode balon je to bacanje njegov ili njezin član tima. , A drugi član tima stoji nasuprot mora uhvatiti vodu bacio balon. , S vrijednošću svakoga uspješna bacanje, član koji hvata vodu balona mora pomaknuti nekoliko koraka natrag, čime se povećava udaljenost između dva. , A to natrag i naprijed bacanje vode balon sa stalnim povećanjem udaljenosti mora nastaviti. Ako je voda balon pauze, dok bacanje, tim je diskvalificiran. , Kako se udaljenost povećava, postaje još teže uhvatiti vode balona bez pucanja. Pobjednik ove vode balon bacanje igra je momčad, u kojoj su članovi, osim najdalje, s vodom balon još uvijek netaknut. ; Kako osvojiti balon vode Bacanje
Polagano i ustrajno, ne budite zabrinuti za pokrivanje maksimalnu udaljenost na samom početku. Uzmite si vremena da počnete. Započnite bacanje lopte polako i pažljivo. Nema vremenskog ograničenja u ovoj igri, ali kada vaše balon je slomljena, postoji ništa ne možete učiniti. Spor i odmjeren je ključ za osvajanje ove igre vodi balon za djecu.
Koristi manje snage, više sile koje koristite, veće su šanse za balon iskakanje. Balon treba bacio nježno, no s dovoljno snage da dođe do drugog člana tima.
Nagnuti naprijed, dok bacanje vode balon, nagnuti naprijed i baciti balon. To će pomoći smanjiti udaljenost balona mora putovati prije postizanja svog partnera.
Cjelovitost pokazivače na umu, ići naprijed i igrati svoju igru. S praksom ste sigurni da pobijedi u igri.
Vodeni balon bacanje štafeta
Osim standardnih vodi balon igra bacanje, možete inkorporirati različite vode balon bacanje ideja, kao što su voda balon bacanje relej, u kojem imate linije starta i cilja. Let's imaju pogled na kako vode balon bacanje relej je igrao. ; Se igrači podijele u dva tima. ; Igrači svakog tima moraju se širiti nekoliko metara osim na prethodno označen pravac. , Prvi član u blizini startne linije mora bacanje balona na svoje najbliže reprezentativac, koji je pak prolazi na sljedeću član tima, dok ne dođe do cilja. ; Vode balona mora biti pažljivo pao u kantu nalazi u neposrednoj blizini cilja. U međuvremenu je osoba na startnoj liniji bi bila prolaze sljedeći vode balona. ; Kada vrijeme je gore, tim s najvećim brojem balona u sić je proglašen pobjednikom. ; Voda balon bacanje je prekrasna igra koja ostavlja ljude pokislo, uzbuđen i zanesen na kraju. To je fantastičan led-prekidač u kampovima i prekrasan ljetni aktivnosti za djecu da tuku ljetne vrućine!

No comments:

Post a Comment