Saturday 27 August 2011

Rođendan Kolači za djecu: Ideje za djecu rođendanske torte

Djeca vole rođendan stranaka i rođendansku tortu je važan element za rođendan. Gone su dane kada mogao pobjeći strane izradu jednostavnog okrugli ili pravokutnik obliku torta s glazura. Kids danas žele velika potražnja rođendansku tortu s različitim dizajna i stilova. Prije nego što odlučite o dizajn, saznajte što vaš dijete voli. Možda on je u bejzbol, voli dinosauri ili rase automobila. Možete dobiti velik rođendanske torte za djecu ideje ako se uzme inspirations iz njihovih sviđa i hobije.
Također možete imati rođendan theme kao gusar rođendan stranka ili temom zvijezda ratova i možete napraviti rođendansku tortu koji odgovara ove teme. Izrada rođendansku tortu za jare zahtijeva puno vremena i truda. Tako izbjeći bilo mishaps, najbolje je napraviti praksa kolač tjedan prije rođendana. Na taj način, na dan rođendan nemate suočiti bilo problem i možete započeti čineći vaš dječjom rođendansku tortu bez ikakve trzaj. Ovdje ćemo raspraviti ideje za djecu rođendanskih torti.
Rođendan Kolači for Kids dizajni
Postoje mnoge djeca rođendansku tortu ideje i dizajne, od jednostavnih do složenije. Rođendansku tortu koja je oblikovan poput sladoled sa šarenim frosting je prilično jednostavan učiniti. Sve što trebate je napraviti jedan krug i jednom pravokutnom kolač. Izrežite okrugli kolač u polukrug i pravokutni kolača u trokut. Stavite polu okruglog presjeka nad trokutasti odjeljka i zatim početi ga glazura. Boje koje dobro rade su ružičasta, svijetlo plava i žuta.
Drugi jednostavan rođendansku tortu ukrašavanja ideje je odlučiti za okrugli tortu i pokriti ga s crvenim glazura. Sada izrezana valjane fondana u obliku balone u različitim bojama i ih mjesto na centar tortu. Pipe out bijela glazura, koristeći zaleđivanje torbu od kraja baloni do ruba tortu. Your prilično balon kolač je spreman.
Cool Rođendan Kolači for Kids Design
Sada doći do složenijih rođendansku tortu dizajna, jedan od velikih rođendanskih torti za djecu ideje jest napraviti gusarskom brodu tortu. Dizajn svibanj biti malo izazovan, ali s malo kreativnosti možete povucite ga off. Za upućivanje gusarskom brodu kolač trebat će vam puno grissine, kraljevski glazura i domaće fondana vrhnje. Ako ne možete napraviti ovaj kompleks kolač, ali imate pirat party theme rođendan, zatim sljedeća najbolja stvar za učiniti je odluče za gusar lice rođendansku tortu.
Sve što trebate učiniti za izradu ovaj jedinstveni rođendansku tortu jest napraviti okrugli kolač. Dopuštajući tortu ohladi, podijelite tortu u polovicu i pokrije dno najviše odjeljak u bijelom glazura. Cover vrhu polu okruglog presjeka u tamne čokolade glazura i ukrasite okom krpa napravio sa čokolade zaleđivanje. Mjesto crvene, plave i bijele okrugli glazura na glavu gusar i cijevni van jedno oko i usta. Oblik dva uha s bijelim fondana glazura i ih priložite na bilo stranama tortu. Ovaj gusar obliku kolač je svakako učiniti vaš klinac cika sa ushićenjem.
Jedinstveni Rođendan Kolači dizajni for Kids
Ako tražite ideje za djecu rođendanskih torti za svoj mali djevojku, onda postoji ništa bolje nego vilinski princezu. Haljinu za princezu torta može biti napravio sa boji valjanog fondana s detaljima poput lukovima i vrpce. Koristite prilično boje poput ružičaste, plave i lavande u glazuru i fondan za princezu rođendansku tortu.
Jedan od najboljih rođendana torta ideje za djecu je da zemlja kolač zimski snijeg. Da bi zemlju tortu zime snijega, trebate ispeći tortu koji ima malo visine. Kada kolač ohladi, odsiječe kolač u takav način da njegov visina nije simetričan. Spread sloj bijele frosting ravnomjerno na tortu i zatim posuti torta s ljuskicama kokos. Izrežite neke pereci i to stick u tortu i ukrasite vrhu krajevi pereca sa zelenim frosting napraviti stabala. Ukrasite kolačiće koji su oblikovan poput saonica biste dovršili rođendansku tortu.
To su neki rođendanskih torti za djecu ideje koje možete koristiti za Vašeg djeteta sljedeći rođendana. Djeca ljubav imati rođendan djecu koja imaju jedinstvene oblika i su inspirirani iz svojih omiljenih crtića, superjunaka i životinje. Ideje za djecu rođendan kolači su mnoge, i sve što trebate učiniti je odabrati dizajn koji će žalba djeci.

No comments:

Post a Comment