Thursday 25 August 2011

Slikarstvo Ideje za tinejdžerke Soba

Je li vaše slike teen sobi svoj novi projekt? Tako da su u potrazi za neke zanimljive ideje za slikanje tinejdžerke sobu? Iako slikarskih tehnika se koristi za bojanje tinejdžerice soba je isto kao da u slučaju drugih prostorija, izbor boja bi uvelike razlikuju. Dok odrasli vole klasične meke boje, tinejdžeri će naći svjetlije boje kao najljepše. Dakle, pitate koji su najbolji slikarstvo ideje za tinejdžerke sobu? Ovdje ćemo vam dati neke jedinstvene slikarstvo ideje za djevojčice sobe koje se mogu provoditi imati najbolje izgleda prostor za vaš tinejdžer.
Biranje pravog boja
Branje pravu sobu boje za djevojčice je ključ za stvaranje idealne spavaća soba za njih. Razmislite o omiljene boje vaš tinejdžer klinac i onda razmislite o dodavanju ga s najboljim pogodna kombinirani. Boje poput žute i narančaste su najbolje svijetle nijanse biti izabran za unutarnje bojanje djevojke sobe. Jedan od najpopularnijih slika ideje za djevojčice soba za dodavanje roze. Nijanse su roze su najviše među ženske cijelu paletu boja te su fave većine djevojaka. Osim zajedničke bebe roza, postoje razne nijanse ružičaste koji se mogu koristiti za tinejdžerski spavaća soba zid boje. Deep roza, fuksija, koralja ružičaste, magenta, ružičaste ruže, rubin, losos roza, roza Cherry Blossom, ultra roza su među različitim nijansama ružičaste koji se mogu koristiti u sobi slikarstvo ideje za djevojčice. Osim roze, tonova ružičasto ljubičast, ljubičasta, zelena i crna su popularni tipova za uređenje spavaće sobe mlade. Svijetle boje poput crvene i aqua plava su također miljenik mnogih djevojaka.
Dodavanje Lovely dizajni
Dok ste odabrali pravo boje, to je vrijeme za začin se ove nijanse s desne dizajna. Da, jedan od najboljih slika ideje za djevojčice soba dodati žensku dizajna i igrajte se zidovi. Veliki točkicama su među najpopularnije tinejdžerske sobe dizajna. Točkicama različitih mekih boja po zidovima bijele boje su sigurni da izgledaju graciozan. Jedna od slatka slika ideje za djevojčice soba dodati visokog sjaja boje. Ovdje možete koristiti za svaki granici od točkicama. This boje se također može koristiti da se bojite TRIMS. Silver, brončani i zlatni metalik boja može djelovati na najbolji način igranja do boje dizajna. Cvjetnim printevima su sve vrijeme hit dizajn obrazaca za tinejdžerice sobi. Možete imati jednostavno vino dizajna u jednoj ili dvije nijanse za uljepšavanje zidova. Osim toga, šarene pruge ili kombinaciju različitih veličine leptira koji pokriva žarišnu zid može izgledati vrlo lijepo. Jedna od ideja za slikanje tinejdžerice soba je da ide za apstraktne grafike. Pobrinite se da ne koristite više od tri boje prilikom dodavanja dizajna za zidove. Također ima 1-2 zidovi prekriveni dizajner uzorak, a ostatak od njih boje u neutralnim tonovima je najbolja ideja.
To su bili neki slikarstvo ideje za djevojčice sobi. Iako možete birati između nekoliko dizajna provjerite da li ići za svijetle nijanse. Potmuo boja učinit će prostor izgledati neprivlačno. With jazzy i najsvjetlije nijanse boja možete pretvoriti jednostavan prostor u živo područje. Complimenting akcentima i hrabar namještaj igra podjednako važnu ulogu u izradi teens sobe izgledaju ljepše. Ne ustručavajte se koristiti neobične kombinacije boja i jeftin. Iako možda ne poput ovih djevojaka su sigurni da volim ove boje prskana u svojim sobama. Tako da s ove djevojke soba slikarstvo ideje dobiti spremni da se stvori živo mjesto za vaš tinejdžer.

No comments:

Post a Comment