Wednesday 17 August 2011

Sugar Scrub vs Salt Scrub

Kao dama, volim maženje moje kože i ljubav da isprobate neke savjete glatku kožu. Kao dio zdrave kože režima, bio sam savjetovao da koristite tijelu scrubs. The Scrubs koji tijelo pomoć piling kože koji je mrtav i pomladiti ispod kože by rehidracije. To omogućuje tijelu nad svim sjajem, glatka i baršunast izgled. Tim tijelom scrubs su vrlo popularan za vrijeme ljeta, kada je koža počne guliti i pate od opekline. Najčešći tijelu scrubs koji se koriste u tijelu spas su sol scrubs. Novi pročišćavati uvedena je poznat kao šećer pročišćavati. Postoji dosta razlika između šećera i soli scrubs scrubs. Omogućava imaju pogled na neke od šećera pročišćavati pročišćavati vs sol pojedinosti.
Razlika između Sugar Scrub i Salt Scrub
Mnogi ljudi često žele neke informacije vezane za šećer pročišćavati vs sol pročišćavati. Oba su prirodni granule i pomoći u koži piling. Šećer pročišćavati i sol pročišćavati pomoć u uklanjanju mrtve kože i pomoći u pomlađivanje novih kože. Međutim, razlika između šećer pročišćavati i sol pročišćavati će Vam pomoći odabrati pravu pročišćavati za svoje tijelo.
Sugar Scrub vs Salt Scrub
Šećer ScrubSalt piling; Šećer Scrubs su mekše od sol pročišćavati.The sol pročišćavati grublji nego is šećer pročišćavati., Šećer pročišćavati is stickier od soli pročišćavati.Sol pročišćavati nije ljepljiv kao šećer pročišćavati.; Šećera scrubs su nježni i stoga dobar za osjetljive skin.The sol pročišćavati ima terapeutske prednosti koja pomaže ukloniti toksina i nečistoća iz kože;. Šećer Scrubs raspusti odmah u vruću vodu, što ga čini manje abrazivne i coarser nego sol pročišćavati.Sol pročišćavati abrazivnih is prema kože, a pomaže izglađuju kožu grubim. Možete pročitati više o kupka soli.; Šećer Scrubs nemaju mineralizacije koristi soli pročišćavati i koristiti za piling lica kao što su oni blagi u prirodi.Salt Scrubs have mineralizacije svojstva koje pomažu u postizanju zdravu kožu;. Šećera Piling je najprikladniji za prvi put korisnici pročišćavati i osobe s osjetljivom kožom. Možete pročitati više na šećer pročišćavati koristi.The sol pročišćavati je najprikladnija za osobe sa suhom grube kože. To je također dobar za one s aknama, jer pomaže apsorbirati višak ulja.; Šećera pročišćavati nije dobro za one s pretjerano grube kože jer je nježna i neće pomoći u uklanjanju mrtvih skin.Salt pročišćavati je malo iritantan i škrt kožu i ne treba dakle koristiti u osjetljivim, nadraženu ili SUT kožu .
To je nešto o razlici između šećera i sol pročišćavati pročišćavati. Ako se pitate ako možete napraviti domaće soli scrubs ili domaći šećer scrubs, onda je odgovor je da. Možete čitati jednostavne recepte s obzirom nastavku, koji će vam pomoći napraviti domaće sol scrubs i domaće šećera scrubs.
Domaći Sugar Scrub Recept
Ovo je stvarno jako jednostavan domaći šećer pročišćavati recept koji možete probati priprema kod kuće. Sve što trebate je ½ šalice šećera i odgovarajući iznos hladno prešanog maslinovog ulja, pšenične klice, kikiriki, kukuruz, suncokretovo ulje ili za vlazenje šećer. Zatim nježno masirajte pročišćavati na cijelo tijelo i lice. To će pomoći ljuštiti mrtve kože, čine kožu mekom i izgled stimuliraju žljezdane sustava.
Alternativno, možete čak pokušati limuna šećer pročišćavati koji sadrži, 1 čaša šećera, ½ šalice maslinovog ulja i 1 žlica koricu limuna (nariban). Zatim miješati sastojke i koristite kao tijela i lica pročišćavati. Možete čak koristiti pročišćavati šećer čaj miješanjem dviju šalice bijelog šećera, 1 čaša meda, 2 žlice čaja i 5 kapi vanilije. Možete ponoviti pročišćavati dva puta mjesečno kako bi vašoj koži izgled mekša. Možete pročitati više o smeđi šećer pročišćavati recept i šećer pročišćavati za lice.
Domaći Salt Scrub Recepti
Baš kao i domaće šećer pročišćavati, pripremaju domaća sol pročišćavati je jednostavno. Možete staviti sastojke kao što su:; pol šalice fino sol more; ¼ šalice zobene pahuljice (tlo, uncooked), ¼ šalice lanenog ulja, ¼ šalice ekstra djevičanskog maslinovog ulja, 8 kapi geranija ulja; Dovoljno je pomiješati sve sastojke i koristiti kao tijelo pročišćavati. Ako osjeća malo oštre, možete dodati neke vodu ili tekućina pročišćavati kako bi ga malo glađe. Možete čak i pokušati što soli scrubs dodajući svoje omiljene eteričnih ulja. Trebate fino 3 šalice morske soli, ¾ šalice maslinovog ulja, ¾ šalice bademovog ulja i nekoliko kapi eteričnog ulja koje volite. Mix tih sastojaka zajedno i koristiti ga kao piling pročišćavati. Možete spremiti dodatne pročišćavati u zatvorenoj staklenim jar. Možete pročitati više na mrtvo pročišćavati morske soli.
To je neke informacije vezane za šećer scrubs vs sol scrubs. Možete odabrati pročišćavati koji odgovara vašim potrebama i tipu kože. To je uvijek dobra ideja da se upuštati se s laganom masažom s tim tijelom scrubs. Ne samo da pomaže vašoj koži sjaj i izgled velvety mekana, ali i pomaže vam osvježiti. Pa ići naprijed i maziti s nekoliko korisnih beauty savjeta za djevojke i žene.

No comments:

Post a Comment