Thursday 25 August 2011

Kupaći kostim tkanine

Ljudi shop za kupaći kostim s više njege nego što im je činiti suprug ili supruga. Pravila su ista. Potražite nešto što ćete se ugodno osjeća nosi. Dopustite za sobu da raste. Erma Bombeck. Tako istinito!
Kupanje odijela dolaze u raznim, posebice za sretan dame, oni imaju širok raspon za izabrati iz. Ne samo da dolaze u različitim uzorcima i nacrtima, ali i tkanina te kupaćim kostimima su se promijenila s vremenom, što ga više udoban i nosive osjećati. Što više poboljšana verzija swimsuits su razne opcije, i jedan od najvažnijih faktora koji varira svaki od njih je tkanina kupaći kostim. Ranije, kupaćim kostimima jednostavno su izrađene od poliestera ili najlona, ​​da ne pružaju puno udobnosti. Ali sad, s obzirom na mnoge čimbenike i recenzije od potrošača, proizvođači su kupaći kostim dopustili sebi da isprobate kombinaciju materijala kako bi komad odjeće više udoban da rezultate u zadovoljavanju njihovih potrošača. Kao što sam spomenuo prije, kupanje odijela ranije se izrađivao koristeći sintetičke tkanine kao što je poliester ili najlon. Međutim, ovi materijali nisu bili trajni nisu pružiti mnogo udobnosti za tijelo grleći odjeću kao kupaćim kostimima. Sada ćemo vidjeti različite vrste tkanina koje su uvedene kako bi se bolje kupaćim kostimima.
Vrste tkanina korištenih u kupaćim kostimima
Danas, plivati-wear industriji imaju sami nadograđen uz korištenje poboljšane tkanine poput likra, spandex i najlon spandex tkanine koje doista ima poboljšao kvalitetu plivati-wear proizvode, uključujući kupanje odijela. Spandex tkanina je jedan od najčešće korištenih materijala za poboljšanje kvalitete odjeće. Popularan brand u spandex tkanina je 'Lycra'. Da, znam ono što su razmišljanja, mnogi od nas zbuniti Lycrom kao tip tkanine i mi zovemo ga likra tkanina. Činjenica je da likra nije ime tkanine, ali, to je popularan brand koji proizvodi spandex tkanina. To je produced by Invista koji su nekada bili dio DuPont, američki kemijska tvrtka koja je izumio spandex.
Spandex je vrlo elastična sintetičkih vlakana, koji je mnogo jači i više nego izdržljiv gume. Izum ovog sintetičkih vlakana revolutionized odjeće industriji, plivati-wear industrija biće jedan od najkorisnije među svim. Spandex se koristi kao tkanina kupaći kostim ne samo zbog svoje oblikovana prirodom, ali i jer je ova tkanina diše. Tog tkiva jedinstvena značajka je da se može proširiti i do tri do četiri puta normalne veličine i proljeće leđa to svoj izvorni oblik bez gubitka integriteta tkanina. Plivanje je aktivnost koja uključuje ogromnu tijelu pokreta i spandex tkanina pruža udobnost to učiniti s lakoćom zbog svoje elastičnosti.
Uglavnom, kupaće kostim se sastoji od tkanina ili poliesterskih tkanina plus spandex ili su napravljeni od najlona spandex tkanina. Što to znači da je znatan iznos materijala kupaći kostim sadrži poliester ili najlon i spandex je samo dodatni sintetičkih vlakana, koji je dodao da bi u elastičnosti. Kupaći kostim obično se sastoji od 20-25% spandex tkanina ili likra spandex, a ostatak je tkanina najlona ili poliestera. Kada je u pitanju kupaći kostim tkanine, najlon spandex materijal je poznato da se više izdržljiv. Također, za razliku od pamuka i drugih tkanina, kupaći kostim tkanine su lako perive, a mogu se brzo suši.
Ovih dana su mnogi proizvođači kupaći kostim ne koriste kupaći kostim tkanine sadrže spandex ili više popularan 'likra' spandex. Ali, to je imperativ da provjerite tkanina sastav kupaći kostim as pažljivo kao što ste u potrazi za boju, uzorak i dizajn. Tkanina kupanje koja ne sadrži spandex odijelo ne samo biti gubitak novaca ali, to će također uzrokovati nemir i učiniti cijelo kupanje iskustvo neugodno.

No comments:

Post a Comment