Thursday 25 August 2011

Red Oak Tree

Poput javorima koje su dobro poznat po boje jesen lišće, neke tipove hrastovih stabala previše steći tamnocrveni lišće pada. Takva stabla hrasta su poznati kao crveni hrasta i oni pripadaju roda Quercus i Odjela Lobatae. Za razliku od javora, boje lišće pada razvijaju u crvenom hrastovi u drugom dijelu sezone i nositi ga na duže vrijeme. Iako, to ne može biti tako spektakularan kao u javor, pad krošnjama stabala hrasta je često koristan u proširenje svijetle i šarene izgled krajolika. To je jedan od razloga zašto je crveni hrast stabala uzgaja naizmjenice s javora u krajoliku. Ovaj članak se bavi crvenom hrasta.
Red Oak Tree činjenice
Hrasta u osnovi su razvrstani u tri skupine na temelju lista oblika - live hrasta, bijelim i crvenim hrastova crnike. Hrastovi su listopadnog drveća koji su vrlo izdržljiv u prirodi. Postoje razne vrste crvenog hrasta stabala koja se vidi u različitim regijama. U Sjevernoj Americi, sjevernoj crveni hrast obično nalazi. Isto tako, postoje i druge slične vrste kao što su, Texas crveni hrast, Južna crvena hrast, meksički crveni hrast, itd. Sjeverna crveni hrast (Quercus rubra) je inače poznat kao prvak hrast i vrlo je široko korišten kao sjenu stabla i za uređenje okoliša. Poput drugih stabala hrasta, crvena hrastova prebrzo su raste i izdržljiv. Mogu narasti do visine od 80 do 100 metara. Međutim, one crvene hrastovi rastu u otvorenom je mnogo širi i stouter gaće, u usporedbi s onima raste u šumskim područjima. Crveni hrastova u šumskim područjima imaju duge gaće s podružnicama počevši na višoj razini. Prosjek crveni hrast stablo koje iznosi deset godina old može dosegnuti visinu dvadesetak stopala.
Listovi ovih stabla režnjeva mogu da se kreću između 7, 9 ili 11 u brojkama. Svaki lobe posjeduje tri ukazao zubi-poput rubova. Tih listova, koji su inače zelene boje, postaje tamno crvena na jesen. Međutim, on je primijetio da crvena boja ne može razviti u toku nekoliko godina, kad je lišće žute-smeđe boje. Čak je i kore od crvenog hrasta ima crnkaste smeđe boje s brojnim grebenima i brazdama. U slučaju mladih stabala, Kora je glatka, sjajna i sivkast u boji. Ova stabla razvijaju žir koji se oko dvije godine da se razvije u potpunosti. The žira imaju dužine oko pola inch i sport disk-obliku šalice na jednom kraju. Ove činjenice o stabala hrasta, poput lobed (7, 9 ili 11) lišće, oblik žira, prirode kore itd. će vam pomoći u crveno identifikaciji hrast.
Crveni hrast njegu
Kao što je spomenuto gore, crveni hrast stabla izdržljiv i zahtijeva minimalnu njegu. Oni preživjeti u širokom rasponu klimatskih i tla uvjetima. Dok mladi biljke mogu uzgajati u djelomičnu sjenu, ali na zdrav rast stabala zahtijevaju punom suncu. Uvijek je bolje da ih biljka u pješčanim ilovača koja je neutralna ili blago kiselog u prirodi. Mladi biljke i drveće zahtijevaju redovito zalijevanje, osobito tijekom rastući pozornici. Crveni stabla hrasta rasti brže i početi proizvoditi žira jer do 20 godine starosti. Mlada stabla svibanj zahtijevaju obrezivanje, ako želite da raste u određenom obliku. Iako, crvena hrasta su jednogodišnja, oni mogu razviti bolesti kao što je hrast, drvo kloroze, ako je pH vrijednost tla raste iznad 7. Listovi skrenuti žuti ili smeđi, postepeno dovodi do uništenja stabla. Osim toga, slabe drveće može biti napadnuti od insekata poput, gubara, narančasta prugasti hrast crv, rak crvi i hrasta lista skeletonizers. Čak kestena plamenca i opskuran skala svibanj napad slabe crvene stabala hrasta. Other crveni hrast problemi uključuju hrast hoćeš, trulež korijena, lista oprljiti, itd.
Nadam se da gornje podatke o crvenim hrast vam pomoći u prepoznavanju tog stabla. Vi svibanj također poboljšati izgled vašeg krajolik sadnjom neke crvene hrasta.

No comments:

Post a Comment