Wednesday 31 August 2011

Dressing za intervju

Pravo stav, vještine i iskustvo su neke važne kriterije kako bi se postigla uspjeh u intervju za posao. Drugi važan aspekt koji se moraju uzeti u obzir je intervju ruhu. Kada idete na intervju za posao, prvo stvar koja anketar će obavijest o vama (da li vam se sviđa ili ne) je vaše odjeće. Svoju haljinu će govoriti svezaka o vašem stavu i ličnosti. On je rekao da je prvi dojam osobe je važno, osobito u intervjuu. Bez obzira koliko pametno i brzo vam odgovoriti na pitanja, ako niste obučeni ispravno za intervju, onda ste svibanj ne čine dojam na budućim poslodavcima i sve vaš trud će ići uzaludni. Pravu haljinu i stav zaradit će vam posao iz snova. Da vidimo više kako haljini za intervju.
Dressing za intervju - Muškarci
Prije nego što idete na razgovor, pobrinite se da imate ispravan ruhu koje uklapa ispravno. S obzirom na nastavku su neke savjete o tome kako se odjenuti za intervju,, najvažnija stvar treba imati na umu da je svoju odjeću da stane ispravno. Izbjegavajte komotnu i izblijedjele odjeće kada toaletni za intervju. Odaberite odjeću iz svog ormara, umjesto zaduživanja od prijatelja ili ih kupuju u posljednji trenutak. ; Svoje cipele treba biti ugodan i trebao bi se poklapati svoju odjeću. Ako bilo koji od ovih je misfitting onda ćete doživjeti nelagodu. Bilo koji znak nelagode mogu lako vidljiv i može stvoriti loš dojam na razgovor. , Prerušiti službeno intervju. To je zapravo plaća ako se uzme bolove check out dress code tvrtke, gdje se ide za intervju. , Nositi odijelo, po mogućnosti u tamno sive boje, mornarice ili crna košulja s podudaranja (hrskav bijeli ili svijetlo plavi). Odaberite trijezan boji podudaranje kravatu s dijagonalnim linijama ili malim uzorcima na njega. Izbjegavajte korištenje svijetlih boja kravate i divljih ispise koji će izgledati kao potpuni neslaganje sa vaše odijelo. Uvjerite se da je odijelo vam odgovara ispravno i crisply opeglati. , Ako znate da je tvrtka ne očekuje vas nositi odijela, a zatim odaberite i pritisnuta hlače ili khakis s čistim button-down shirt, i pojas. Pojasa mora odgovarati boji vaše cipele. Ako ste nosio smeđe, crne ili mornarice opremiti onda vaše cipele moraju biti crni. Ili ako nosiš prigušen pastela ili srednje tonirana boja, odlučiti za tamno smeđe kožne cipele. ; Brijanje prije intervjua. Ne sportu strnjika za intervju. You make izgledaju kao veliki koma s lica kose, ali nije za intervju. Bradu će vam dati pohabani izgled i ne stvoriti dojam na budućim poslodavcima. ; Poljski vaše cipele na prethodni noć prije intervjua. Natikača oznake ili prljavštine može otkriti nedostatak pažnje i predumišljaj detaljima. ; Carry kožnu aktovku ili vinil-vezan portfelj za vaš životopis i ostale potrebne dokumente. To će dodati profesionalni izgled na svoj izgled. , Nemojte koristiti jake parfeme ili aftershave losiona na dan svoj intervju. Vi ne želite anketar osjetiti gadan. I, konačno, prije nego dopust za intervju, provjerite sebe u ogledalu. Pogledajte koja vam je kosa počešljana pravilno i vaša haljina nema bore i mrlje. ; Također pročitajte o poslu savjete intervju pripreme.
Toaletni za Intervju - Žene
Potrebno je znati kako haljina za intervju za stvoriti dobar utisak na anketara. Evo nekih savjeta za apreturu za razgovor:; Sjeti se da postoji samo jedna prilika da učinite prvi dojam, tako da moraju poduzeti odgovarajuće skrbi za toaletni za intervju za posao. Odaberite dobro dolikuje hlače i bluzu ako ide za intervjua u neformalnom radnom mjestu. , Ako je mjesto očekuje da se u formals, onda lijepo plain odgovarati s podudaranja majice će biti prikladno. Stick do tamno bež, tamno plavi ili crne boje. Zatim odaberite bluze ili košulje, koji će kompliment svoje odijelo. Uvjerite se da je u suprotnosti s odijela. Izbjegavajte čipke, ruffles ili bilo kakve ukras jer će dati casual izglede. Možete čak i nositi marame svilene za dovršetak formalni izgled. , Sljedeća stvar koju trebate brinuti je vaš kosu. Vezati kose u jedan kolač ili to jednostavno češalj ispravno. Frizuru trebao ići sa svojim haljinu. Kolač je uvijek sigurna kao i ona daje konzervativni i formalni pristup. ; Nosite zatvorena toe cipele, natikače i pumpi. Ako nosi suknju, ne zaboravite najlonke. ; Izbjegavajte nošenje puno make up, tamne lipsticks, nakit itd. Koristite olako pomiješan pocrvenjeti i temelj, s boji mat ruž i smeđe ili crne maskara. , Nemojte nositi eyeshadow, kao što svibanj početi pudranje i stvoriti privid tamne krugove. Pazite da su vam nokti podrezan ispravno i vaše nokte nije ispucala prije nego što odete na intervju. ; Izbjegavajte nošenje uske haljine, minice, svezan sandale, neuredan kombinezone i sl. Također, provjerite da li odijelo ima mrlje, suze, ili nabori. Pobrinite se da vaše najlonke nemaju rupe u njima. ; Nosi pristojan portfelj ili prijenosno za dokumenata. Izbjegavajte one više od veličine torbe. , Dodatne informacije, pročitajte Kako odjenuti za intervju.
Opširnije na:; intervju za posao odijevanju: Kako odjenuti za intervju za posao, intervju za posao ruho, intervju za posao: Dressing up Uspješno, važno je to izraditi dobar dojam na intervju, po sebi predstavlja u profesionalnom i spremna način . Također važno da poduzmu sve potrebne briga dok toaletni za intervju. Nadam se, možete naći ove savjete o tome kako se odjenuti za intervju koristan. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment