Sunday 21 August 2011

Vanjski tuš Kućište Ideje

Iako vam svibanj imali najviše ležerno tuš u vašem lijepo dizajniran kupatilo, ljepotu i doživljaj kupanja na otvorenom u potpunosti je neusporediv. Uživanje tuš usred prirode iskustvo koje se ne mnogi imaju luksuz priuštiti, ali ako ste jedan od rijetkih koji ne odabrati, ovdje je pogled na neke zanimljive vanjski tuš enclosure planove, a neke kreativne vanjski tuš enclosure ideje sunčati na suncu, dok uživate u prekrasnom tuš.
Vanjski tuš Kućište dizajni
Pri razmatranju različitih vanjski tuš dizajna, postoje različiti faktori koji čine ga savršenim vanjski prostor tuširanje. Uzeti u obzir te čimbenike prilikom postavljanja vaš otvoreni tuš enclosures.
Materijali koji se koriste, a niz materijale koje možete koristiti za napraviti svoj vanjski tuš ograđene su bezbrojne. Odaberite iz bilo koje od sljedećih materijala za vanjski tuš. ; Garner bogatstvo drva i izgraditi sami svoj luksuzni vanjski tuš s tikovine ograde, i škriljevca kata. , Koristiti staklo blok tuš dizajnira za vani, za privatnost kao i prirodnog svjetla kada su uživati ​​u tuš. Sa staklenom blokovi, pokušajte out ove doorless dizajne tušem, te ih prilagoditi za vani. ; Za pravu avanturu na otvorenom, stvoriti svoju tuš ograde kamenom. Kamena obloga protiv kojih je tuš glava je fiksna, a ograde koja ima uzlazni kamen uzorak je zaista lijep dizajn vanjski tuš ograde. Graditi ovom prilogu u kružnom moda za maksimalno žalbu. , Položaj, ljepotu i učinkovitost vanjski tuš enclosures ovisi puno o položaju, uglavnom u svrhu zaštite privatnosti, i drugih čimbenika, kao što su svjetlo i ventilaciju. Uzeti u obzir odgovarajuće mjesto za uključivanje svih ovih faktora. Osamljeni kutak u vašem dvorištu, ili dio svog palube koji je inače zatvoren, ali otvoren do neba, može biti prikladna mjesta za vanjski tuš.
Dizajn, jednom mjesto vanjski tuš i materijal koji se koristi za izradu utvrđeno je, možete ići naprijed i eksperimentirati s dizajnom tuš za savršeno otvoreni za kupanje iskustvo. ; Igrajte se s oblikom vanjski tuš. Je potrebno ne mora nužno biti trg s četiri zida. Eksperimentirajte s kružnim uzorcima, krivulje i izdužena tuševi koje su otvorene s oba kraja. Razmislite iz kutije, i bit ćete u mogućnosti da se s jedinstvenom i kreativnom vanjski tuš ograde ideje. ; Samo dizajn vaše tuš ograđivanje nije dovoljno. Uzmite u obzir put do njega. Da bi ga pogledati ekskluzivni, stvorili put prema njemu s kamenim podnice, drvena paluba, šljunak, pijesak ili čak i obložene kamenčića za plažu poput učinak. ; Razmotrite interijeri tuš previše. Ima bi trebao biti dovoljno svjetla i zraka. Ako je moguće ne stvoriti Razdjelnik koji je jači od tebe, ali onaj koji je kao visok kao ramena, tako da vam omogućuje da doživite prirodu čak i tijekom kupanja. Ovo je mjesto gdje uzlazno prilog gore navedenim dolazi u sliku što je savršen dizajn za šetnju u tuš ograde. Na ulazu u tuš, započeti ograde na niskoj visini (od točke gdje ste nevidljivi izvana), i uspinjemo se u kružnom način. : 'Ako vam se ne sviđa s otvorenim tušem, a zatim pokušajte zatvoren vanjski tuš koji je otvoren za nebo. Možete dodati nekoliko pergole kroz koje prirodne svjetlosti mogu filtrirati kroz. , Dok planiranje interijera, osigurati da napravite prostora za ručnike, a mjesto gdje možete držati tvoj sapun, šampon i ostali pribor. , Nema vanjski tuš enclosure izgleda kompletna bez zelenila. Koristite ga bilo na liniji put do tuša, ili unutar tuš ograde, ovisno o raspoloživom prostoru. ; Ako je Vaš otvoreni prostor dozvoljava, imati potpuno otvoreni vanjski tuš, koji će vam omogućiti da se okupa u sredini prirode. Jednostavno imaju krov nadzemni kojoj tuš glava su fiksne. Doživite senzualnošću za kupanje na otvorenom s ovim potpuno otvoren vanjski tuš. ; Da biste razumjeli kako to uvesti koga u službu vanjski tuš, pogledajte ovaj članak o tome kako izgraditi vanjski tuš. Evo, od vas će razumjeti tehničke tiče izgradnje vanjski tuš enclosure, kao što su odvodnja i sl. Iskoristite ove vanjski tuš enclosure ideje, te ih odvesti na novu razinu s dozom vaše osobne kreativnosti za ugodno kupanje avanturu na otvorenom.

No comments:

Post a Comment