Tuesday 23 August 2011

Najbolji omekšavanje vode sustavi

Dobro, prije nego smo krenuti s pregledom najboljih sustava omekšivača vode, pustiti nas znati zašto je tako teško vode nepoželjnih od strane većine ljudi. Ova vrsta vode nema opasnosti za zdravlje, ali sadrži različite vrste minerala, uključujući kalcij i magnezij. Ovi minerali su odgovorni za izradu vode 'teško'. Tvrda voda uzrokuje začepljenja cijevi i različite vrste aparata. Upotrebljavate tvrdu vodu rezultate u razvoju filma o opreme kao što su kade, tuš pločice, kettles, metalni kotlovi, itd. a najčešći problem je reakcija tih minerala koji sapuna i deterdženata, što smanjuje njihovu sapunica oblikovanje i čišćenje sposobnosti. Poznato je da oko 85% u Sjedinjenim Državama je zahvaćena sa problemima tvrde vode i to ga čini bitno da je temeljita razumijevanja o najboljem omekšavanje vode sustava na raspolaganju.
Vrste omekšivači vode
Znajući o najboljem omekšivači vode sustava, znao je o različitim vrstama takvih strojeva dostupni na tržištu. Sve ove vrste su izvijestili u sljedećim.
Soli za omekšavanje vode Besplatno sustavi; Ovaj tip omogućuje korištenje nanotehnologije [The grana inženjeringa koja se bavi stvarima manjih od 100 nanometara (posebno s manipulacije pojedinih molekula)] pretvoriti otopljenih magnezija i kalcija u mikroskopskim kristalima. Za razliku od tradicionalnog sustava, ovo ne reagiraju s vodom, dakle, ne utječu na minerale i hranjive tvari. Kao što je mikroskopski kristali ne drže cijevi ili bilo kojeg drugog medija, znatan iznos štednje može biti učinjeno na duge staze, jer spriječava oštećenje vodovodnih cijevi. Pročitajte više o omekšavanje vode probleme.
Ionska izmjena omekšavanje vode sustavi, dolazi sljedeći u popis najboljih omekšivača vode sustava je ono što je poznato kao sustava ionske izmjene. Evo, tehnologija se koristi za zamjenu minerala (osobito kalcija i magnezija iona) u vodi koji uzrokuju tvrdoću, natrij i magnezij ioni. Ljudi koji su koristili ovu vrstu sustav za omekšavanje vode se s pregleda koji svoje aparate kao što su perilica rublja, itd, imaju tendenciju da imaju duži život. Voda koja je softened ovim omekšivača sklon održati kvalitetu odjeće, a time i povećavajući njihov životni vijek. Jedan nedostatak kojima se ova sredstva za omekšavanje vode je, odnosi na njegovu natrija infuzijom u vodi. Unos natrija ne može biti siguran za neke ljude, posebno one koji imaju su osjetljivi na natrij. Znati više o omekšavanje vode za održavanje.
Magnetska Voda omekšivač sustavi; Ovo je jedna ne čini korištenje kemikalija, a time, očuvanje vitaminima i hranjivim tvarima u tretirane vode. Evo, magneti su postavljeni unutar ili izvan vode cijevi. Pri tome će protok vode kroz magnetsko polje. Ovaj proces mijenja molekularnu strukturu vode, time, što ga izgubiti svoju tvrdoću. Ovaj ne-kemijske obrade tvrda voda smatra da pružanje low održavanje instalacija iskustvo post. Jedini nedostatak ovog sustava je o da stupanj učinkovitost može biti slučajan ili svibanj ne biti u skladu. Evo više o elektromagnetskim omekšavanje vode.
Reverzna osmoza Voda omekšivač sustavi, kao što ime sugerira, ovaj sustav funkcionira uz pomoć jednog polu-propusnu membranu, koji je poznat ukloniti 98% neželjenih molekula iz vode. Međutim, ovaj proces može napustiti vodu bez bitnih minerala. Ovo je razlog zašto, vode softened po ovaj sustav je prikladno za sve namjene, osim piće, kuhanje ili za hranjenje biljkama i životinjama.
S obzirom na nastavku je mala lista nekih najboljih omekšavanje vode sustava možete koristiti na tržištu. ; HardnessMaster; Culligan omekšavanje vode; pelikana PSE1800 cijelu kuću vode filtar i omekšivač, Kinetico 2020; Futura-10 Salt Free omekšavanje vode; Pro-Mrkt Corp, Soo-Soft digitalni sustav za pročišćavanje vode H1000, Tapworks AD11: "Za više informacija o kući držati i komercijalnih omekšivača vode sustavi, evo što možete pročitati više na:; omekšavanje vode osvrti, omekšivači vode - Kako oni rade, kako se za omekšavanje vode Djelo, tako, ovo je bio brzi osvrt na različite vrste omekšivači vode za pomoć uložite na najbolji voda omekšivač sustavi. Imena koje su spomenuto gore su među najboljih igrača u ovom poslu. Dakle, kad idete shopping, učiti o njihovim značajkama i ih pomiriti s Vašim zahtjevima, kako bi dobili najbolje kupiti!

No comments:

Post a Comment