Friday 19 August 2011

Gaza: Gdje kupiti

Gaza je mekana pamučna tkanina koja je tkani labavo. To je uglavnom koristi za izradu sira, otuda i ime. Osim toga, gaza se također koristi u bezbroj drugih receptima koji zahtijevaju napinjanje mliječnih proizvoda i držanje ostatka zajedno. The labavo tkani tkanina odvodi iz tekućine i da ima solidnu zajedno. Veliki rupe tkanine dopustiti mliječnih proizvoda disati. Gaza ne obojen tkanina za razliku od drugih, što ga čini neutralnim izbor za kulinarske svrhe. Neka nam se razumijem u detalje o gaza tkanina. Pročitajte više o tome kako napraviti sir.
Gaza: Gdje kupiti gazu
Gaza Fabric Vrste
Kao što je spomenuto gaza tkanina izrađena od pamuka undyed. Niti labavo su tkani tkanina, tako da se pojavljuje porozne. Njegova poroznost je vrlo korisna u napinjanje hrane. Postoji nekoliko razreda i vrste gaza. Razreda gaza uglavnom se temelji na broju niti po inču. Postoji oko pet razreda gaza, naime, # 10, # 40, # 50, # 60 i # 90. Ocjena # 10 karakterizira 20 vertikalne i horizontalne 12 niti po inču. U razredu # 40 ima 24 vertikalni i horizontalni 20 niti po inču. U razredu # 50 postoje 28 vertikalne i horizontalne teme 24 per inch, dok je ocjena # 60 ima 32 vertikalne i horizontalne teme 28 svaki centimetar. Grade # 90 sastoji se od 44 vertikalnih i horizontalnih 36 niti po inču. Dakle, ocjena # 10 nudi maksimalnu poroznost, dok razred # 90 je najdeblji od svih. Ocjena selekcija uglavnom vrši na temelju namjene gaza. Gaza viših razreda je jaka i traje duže. Gaza tkanina je također klasificiraju kao lagan gaza i teške težine gaza. Pročitajte više o tome kako Sir napravio.
Gdje kupiti gazu
Gaza se uglavnom koristi za kulinarske svrhe. Dakle, to se lako može pronaći u supermarketima ili trgovine. Potražite kuhanje naprava i kuhinjski pribor za kuhanje u sekciji. Gaza je uglavnom opskrbljena oko ove stvari. Također možete kupiti gazu na tkanina trgovinama ili trgovinama koje zaliha za šivanje stvari. Some posteljina trgovinama mogu također stock gaza of pojedinih razreda. Vi svibanj ne naći gaza potrebnih razreda u supermarketu ili trgovine. The gaza that supermarketima prodaju uglavnom meke i labavo tkani. Dakle, možda ćete se morati složiti u slojevima za postizanje željene debljine ili veličine rupa. Najveća raznolikost gaza mogu se naći na internetu, kao što možete naručiti gaza bilo razreda po vašim zahtjevima. Prođite kroz kataloge na raznim shopping web stranice i naručite gaza po vašoj želji.
Gaza Zamjene
Mnogo puta svoj recept zahtijeva korištenje gaza, a vi apsolutno nemate pojma o gdje kupiti gaza ili vam svibanj imati vrlo malo vremena na raspolaganju, u takvim slučajevima gaza zamjene može doći u ruci. Postoji mnogo materijala koje rade samo kao novčanu kaznu kao gaza za bezbroj recepata. Muslin platno idealna zamjena za gaza, zbog sličnih tekstura. Vi svibanj koristiti medicinske gaze za istu svrhu. Ipak, možda ćete ga morati puta u više slojeva za postizanje željenog efekta, kao i medicinske gaze je vrlo labavo tkani s velikim otvorom veličine. Starih čarapa i istrošene lana također rade veliki kao gaza alternativa, no pazite kako su dovoljno čist da se koristi za kuhanje svrhu. Isto tako, kavu filtar (papir) mogu se koristiti i kao gaza substitute jer nudi isti poroznosti. Bilo koji od ovih materijala se može koristiti ovisno o debljine tkanina zahtijeva vašem receptu.
Gdje kupiti gazu ne smije biti problema, sada da znate što su mjesta za tražiti. U slučaju, da ne dobiju gaza, uvijek možete osloniti na gaza zamjene navedeni u ovom članku.

No comments:

Post a Comment