Thursday 18 August 2011

Dlake na licu na žene

Lica kosa može smesti žena kao ništa drugo. Znao sam da moj prijatelj koji je imao neke lutalica dlaka na njoj brada i ona tako je bilo neugodno zbog njih da ona koristi da se probudi prije svoga muža svakodnevnom, samo da ih tweeze off, da će ih primijetiti! Dlake na licu na žene mogu uzrokovati nisko samopoštovanje kod žena i može čak utjecati na njihovu kvalitetu života. Iako je, mnoge žene stidljiv daleko od čak reći tko o tom problemu, ali ako oni stvarno žele rješenje za to, oni bi trebali konzultirati liječnika odmah. Dakle, za sve žene vani koji su znatiželjan to znati što uzrokuje dlake na žene ili kako ukloniti dlake na licu na žene, u nastavku je neke informacije koje će zasigurno naći vrlo korisne. Pročitajte više na uklanjanje dlaka.
Uzroci dlake na licu o ženama, dlake na licu može biti posljedica određene nasljednim faktorima. Ako žene u obitelji imaju lica kose, vrlo je vjerojatno da generacije nakon toga previše svibanj imati lica rast kose. ; Neke žene koje pripadaju određenoj regiji, kao što su mediteranski i istočnoj Europi i žene koji su židovska, imaju lica rast kose i to je potpuno normalno. , Hormonska nejednakosti se još jedan razlog iza dlake na žene. Žene imaju ženskog hormona, poznat kao estrogena, kao i muške hormone, poznat kao androgena. Kao što su dob, obje razine hormona pada, ali ponekad u nekim žene muških hormona može biti malo više, što dovodi do pretjeranog rasta kose. ; Ako žena uzima određene lijekove, kao što su steroidi, fenitoin, itd. to može stimulirati rast kose u njoj. , Određene medicinske uvjete, kao što su sindrom policističnih jajnika, nadbubrežne tumora ili čak gojaznost može uzrokovati dlake na žene. Pročitajte više na neželjene dlake na licu kod žena, za liječenje dlake na licu za žene
Ako želite znati kako da biste dobili osloboditi od dlake na licu na žene, onda prva stvar da žena treba učiniti, je da se dobije medicinsku procjenu učinjeno kako bi se dijagnosticirati točan uzrok iza nje. Medicinska ispitivanja su učinili za mjerenje razina testosterona žene, kao i DHEA sulfat razine, koji pomažu u otkrivanju uzroka viška androgena.
If lica kosa na ženama su zbog policističnih jajnika sindrom, zatim kontrolu rađanja pilule koje može napraviti neki androgenih neaktivni, preporuča se da je žena. Određeni lijekovi, kao što su spironolakton koja onemogućuju produkcije androgena ili ketokonazol, that koči proizvodnja muških hormona, preporuča se da neke žene za pretjeranu rast kose.
Iako gore navedene tretmane može spriječiti dlake na licu pojavljuju u budućnosti, ali za kose koja je već tamo, žena može ići u za niz drugih kozmetičkih i medicinskih tretmana. Više o dlake na licu uklanjanje za žene. ; Tweezing, tj. čupanja lica kosu s pincetom je metoda zaposlen od strane mnogih žena da biste dobili osloboditi od dlake na licu. Ova se metoda treba koristiti samo ako dlaka na licu su vrlo malo kao tweezing ponekad može iritirati folikula kose. ; Postoje određene lica kreme za uklanjanje dlaka dostupni na tržištu, koji, ako se primjenjuju na te neželjenih dlaka, to otopiti iz baze. ; Izbjeljivanje dlaka na licu na žene je još jedan dobar izbor za uklanjanje dlaka lica, osobito ako je kosa je u redu. Ako je kosa gruba, učinci izbjeljivanje može biti neučinkovita. , Elektroliza, a način na koji korijen kose su uništila im je zadavao električnih impulsa, je trajna metoda uklanjanja dlake na licu. Elektroliza može biti bolno, a cijeli proces traje više sjednica i nekoliko mjeseci. ; Threading je možda najčešće korištenih metoda za dobivanje osloboditi od neželjenih dlaka na licu. U ovom metodom, nit je koristi za uklanjanje dlaka iz svoje korijene. Jedini nedostatak ove metode je da se njezini učinci nisu dugotrajni i tako, to se mora ponavljati svaki drugi tjedan. ; Waxing lica kosa na gornje usne, kao i na strani obraza mogu pomoći da biste dobili osloboditi od njih za najmanje tri tjedna. Kao navoja, ova metoda je da se ponavlja i opet, kao i dlake na licu uklanjanje učinjeno kroz ovu metodu je privremeno. ; Lasersko uklanjanje dlaka, u kojoj uz kožu neželjene dlake na licu je prošao kroz laserske zrake koja uništava mrak pigmenata u dlake na licu, kroz topline generirani od strane grede, može ukloniti neželjene dlake na licu za oko osam mjeseci. Ova tehnika iako je na snazi ​​još uvijek može biti vrlo skupo previše. , Dlake na licu na žene mogu ukloniti korištenjem bilo koje od navedenih metoda. Žena treba da način sve prednosti i nedostatke svake od ovih metoda, kao i posavjetujte se s liječnikom, prije nego što se opredjeljuju za bilo koji od ovih metoda.

No comments:

Post a Comment