Saturday, 20 August 2011

Probe Večera Etiquette - Tko je pozvan

Ako razmišljate o vezanje čvorova, dobro, samo naprijed! Međutim, prije nego vi mislite o tome i kada to, možda trebate sjediti leđa i dati mislili da minute detalje cijeli događaj! Probe večera, d-dan, mjesto više i sijaset stvari koje treba poduzeti njegu. Govoreći o probe večera, to je vrlo važna stvar koja se događa na dan prije vjenčanja i gotovo uobičajeno, kao i obvezna. Kao što ime sugerira, to je proba pred stvarnog vjenčanja, kako bi se dobili nevjesta i mladoženja u taj način rada. Jedno od glavnih pitanja o kojima se susreće probe večera je par probe večera etiketa - tko je pozvan. Pogledajmo što imamo ovdje o tome.
Etiquette for probe Večera Pozivnice
Da li je potrebno uopće pozvati goste na večeru probe?, Pa, došlo je da se neke goste, desno? Inače ono što je cijela svrha? Dakle, minimalni gosti moraju biti pozvani. Tradicionalno, poduzeti njegu od strane obitelji mladoženje, probe večera gost pozive su obično unutar uže obitelji i nekih značajnih drugih. To je mladenka i mladoženja žele o tome koga pozvati, na kraju koliko su vjenčanja etiketa je u pitanju.
Što o pozivnicama?; To ovisi u potpunosti o broju gostiju na popisu poziva. Formalnost može varirati, ali pozivnice moraju biti dani. E okružnice su u redu, ali u slučaju nekoliko želi da ga osobno, oni mogu imati rukom pisane bilješke wedding poziv za sudionika. Prema tome, RSVP-a moraju se predvidjeti i uzeti briga za.
Tko su pozvani?; Pitanje s kojima se susreću oni koji su uključeni u vjenčanja svadbene etikete - probe večera etiketa koji je pozvan. Odgovor na ovo pitanje vrlo lukav je da uže obitelji od nevjesta i mladoženja, uključujući i roditelje, bake i djedovi i braća i sestre ako postoje, moraju biti tamo na probe večera. Mislim da ide bez govoreći. Osim toga, nekoliko vrlo bliski prijatelji oba mladenka i mladoženja koji su idući u biti dio svatove su pozvani. Nadalje, vjenčanja officiant i njegov ili njezin suprug mora biti tamo, uz aktivni sudionik u cijelu stvar kao pijanistica ili crkveni orguljaš. Kod roditelja, ako je situacija komplicirana, kao da je razvod braka ili nešto, to je apt u probe večera etiketa pozvati roditelje koji su aktivno uključeni u događaj. Oni mogu donijeti uz njihovu trenutnu supružnicima.
Suočavanje s izvan grada gosti, Druga je stvar je da je potrebno pozvati goste koji nisu u istom gradu. Jednostavan rješenje za ovaj upit da izvan grada gosti ne trebaju biti pozvani. U situacijama, gdje kao formalnosti, morate pozvati nekog iz grada, ali to ne bi bilo mnogo Prigušivač if gost ili gosti invited ne dolaze, tu je trik. Pošaljite poziv s takvim vremena da čak i ako žele doći, oni ne bi mogli, u jedanaesti sat! Vi ne osjećate loše za ne pozivajući ih, kao i pobrinite se da oni ne mogu doći! Zvuči okrutno, ali ponekad vam je potrebno učiniti te stvari. Iako, ovaj formalnosti i courteousness mora prikazano s obzirom na probe večera etiketa, koji je pozvan.
To je Nevjesta i mladoženja Uzmi, čak i ako gore navedene točke razmatraju se probe večera etiketa pozivnice, u konačnici to je mladenka i mladoženja morati uzeti poziv da se koga pozvati i svim pitanjima glede pozivnice. Istovremeno, to je poželjno ako par nije prenagao u pripremi popisu uzvanika. Prikazivanje courteousness prema pomalo iritantan gostiju, što je također ponekad biti učinjeno. Pročitajte više na vjenčanje etiketa - koji se plaća za što.
Posljednje, ali ne i najmanje važno, sve je dobro što se dobro svrši. Ako gosti su zadovoljni, a par je zadovoljan, da su svi ljudi koji su najvažniji u njihovom životu ima na koji je ikada značajan dan, svrha je služio! Problem probe večera bontonu, koji je pozvao na prijateljski način će riješiti onda! Pročitajte više na probe večera pozivnice.
Ovo je mjesto gdje kažem Ciao! Imaju veliku večeru probu wedding!

No comments:

Post a Comment