Tuesday 30 August 2011

Salicilna kiselina lice oprati

Salicilna kiselina je beta hidroksi kiseline izvedene iz biljnog porijekla. Njegov ekstrakt često se koristi u kozmetici i lijekovima. Salicilne kiseline je poznato da se liječenje nekoliko kožnih bolesti kao što su akne, bradavice, žuljeva, kurjih očiju i sl. Salicilna kiselina je često glavni sastojak u acne njegu kože proizvode. Salicilna kiselina lice oprati je osobito popularan za dubinsko čišćenje i pomlađivanje kože svojstva. Salicilna kiselina acne je često pranje krišom promatrati kao najučinkovitiji acne uklanjanje proizvoda. Let us saznati što čini salicilne kiseline najviše tražili nakon sastojak za acne kontrole proizvoda.
Kako li se salicilni kiselina Rad lice oprati
Salicilne kiseline u osnovi kiseline rješenje, koje dobiva osloboditi od mrtvih stanica na krajnjem sloja kože. Uklanjanje mrtve kože otkriva svježe i zdrave kože ispod. Osobe s acne su često skloni nad lučenje sebuma u regiji lica. Sebum tada dobiva pomiješana s mrtve stanice i nečistoće koja pruža okolinu za rast bakterija. Ovom kraju rezultate u acne formation. Zahvaljujući čišćenju svojstava salicilne kiseline, nema nakupljanja prljavštine na epiderme. Također mrtve stanice nježno se uklanjaju, čime se otkriva svježe kože ispod. Međutim, salicilni kiselina čini malo kako bi se spriječio rast bakterija. Dakle, ne smije se prestati koristiti salicilne kiseline lice oprati čak i nakon akni nestaje. Često korištenje salicilni kiselina inhibira nakupljanje mrtvih stanica i nečistoća. Ovom kraju sprječava rast bakterija, čime se smanjuje nastajanje akni. Tako salicilna kiselina njegu kože je zaista odličan način za smanjenje pojave acne. Više o najboljem lice oprati.
Kako kupiti Salicylic oprati lice kiselinu
Salicilna kiselina tretman je dostupan u preko counter (OTC) obrazac na drogerijama. Salicilna kiselina lice oprati can uglavnom se kupiti od trgovine drogom, bez proizvodnji recept. OTC salicilne kiseline tretmani imaju niže doze salicilne kiseline, dakle može se sigurno koristiti bez recepta. Većina salicilne kiseline lice oprati proizvodi dostupni tržištu sadrži 2% salicylic formulacija kiseline. If OTC salicilne kiseline tretmani nemaju nikakvog utjecaja na Vaše acne, možete ići na recept snagu salicilne kiseline nabavom lijekova na recept od kvalificiranog dermatolog. Recept snage salicilne kiseline čišćenje imaju veće doze salicilne kiseline, koji učinkovito u borbi protiv akni. Zbog visoke doze salicilne kiseline, ti lijekovi mogu izazvati neke nepoželjne bolesti kože. Dakle, to je potrebno da ste dobili vaše kože pregledane od strane dermatolog i neka odluči if salicilne kiseline liječenje će odgovarati vašoj koži ili ne. Više o opere lice za akne.
Salicilne kiseline lice oprati nuspojave
Proširena uporaba salicilne kiseline dovodi do niz opasnosti za zdravlje. Salicilna kiselina je oblik acetilsalicilne kiseline koja dobije apsorbira u tijelo kroz lijekove i ostale tretmane. Stopa apsorpcije varira ovisno o dijelovima tijela, a najviše za lice. Suha koža i iritacije kože su najčešće nuspojave salicilne kiseline oprati lice. Međutim, te nuspojave su blage posljedice i obično nestaju ako koristite kvalitetne moisturizers. Preporučljivo je da ne ometaju salicilna kiselina opere lice s ostalim tematska tretmani za acne. To može pogoršati suhoću i iritaciju kože. Više ozbiljne nuspojave salicilne kiseline uključuju Reyev sindrom, koji utječe na funkcioniranje mozga i jetre među ostalim organima. Ako pokazuju bilo od simptoma salicilne oprati kiselina lice, vi svibanj morati prekinuti korištenje proizvoda i konzultirati liječnika. Više o najboljim acne tretmani.
Prednosti salicilne kiseline outweighs njegove nuspojave. Dakle, to je redu da ide za ovaj tretman sa zelenim signal tvoj dermatolog. On svibanj biti u mogućnosti preporučiti Vam najbolje salicilne kiseline lice oprati s obzirom na vaše individualne tipu kože.

No comments:

Post a Comment