Thursday 3 May 2012

Tetovaže Wedding

Gotovo svaka kultura, širom svijeta ima svoj set tradicije kada je u pitanju brak, vjenčanja, i proslave. Irski kulture drži Celtic tetovaže sa značajnim vrijednost, zbog čega su uključene njezino značenje u svakodnevnom životu. Kako ove tetovaže su bez početka i kraja, Celtic petlje, čvorovi i druge dizajne su savršen simbol zajedništva i zauvijek. Koji je razlog zašto keltski wedding tetovaže su popularne i često se koristi umjesto tradicionalnih vjenčano prstenje. Iako, mnogi irski narod odabrati da nose tradicionalnu prstenje, keltska wedding tetovaže su jedan od načina vezivanja par brak, izražavajući svoje kulture i baštine, te dovođenja u neku vrstu kreativnosti za cijelu vjenčanje.
Celtic tetovaže Wedding
Svaka svečane tradicijske ima par odabiru i razmjenu vjenčano prstenje za ceremonije. Da bi tradicija živ, ali i dodao svoj vlastiti jedinstveni twist na nju, neki su mladenci dodajući da je extra kreativnost na cijelu stvar. Dobivanje vjenčanje bend tetovaže natopljene na sebi, pokazati svoju ljubav jedni za druge. Osim toga, dodatnu prednost da se vaša vjenčani prsten tattooed na sebe je, nećete nikada, izgubit će ga.
Wedding Tattoo Designs, Kad ste se odlučili provesti ostatak svog života s vašim istinite ljubavi, sve ostalo čini nevažno nekako. Želite prikazati svoje ljubavi za njega / nju i dati izjavu o tome. Što bi moglo biti više veći, glasniji, i trajne nego vjenčanje tetovaža? Kada vas dvoje obveznica na razini na kojoj nitko ne možete ni zamisliti, čini vaš odnos jači nego ikad. I kao trajni podsjetnik na te osobe, odnos, datum i / ili mjestu, možete dobiti podudaranja wedding tetovaže učinili. Pročitajte više o ljubavi keltski čvor tetovaža dizajne. ; Povezano prstenova: povezivanje dvaju vjenčanje bendova, na domali prst, simbolizira vaš vječna i besmrtna ljubavi jedni za druge. Dizajn pokazuje jedinstvo i beskonačnost svi mješoviti u jednom. Sjedinjenje dvije duše koje nikada ne može slomiti tako što je dizajn s beskrajnim Celtic čvorova. ; Ime / Inicijali: Jedna od najpopularnijih vrsta vjenčanja tetovaže je ime ili inicijale tetovaža. Imena / inicijali ići jedni na druge tijelo, točno na istom mjestu, i na isti font, veličinu, stil i oblik. ; Wedding Bells: Kao što je vjenčanje zvona su uvijek bili povezani s kraja svadbene svečanosti, tetovaža će se sačuvati jedinstvo. Možete dobiti datum vjenčanja natopljene u sredini zvona i zvučao elegantan čvor rad. ; Pročitajte više na:; Celtic tetovaže za muškarce, Celtic tetovaže za žene, tetovaže Kana Wedding
Osim od keltske tetovaže wedding, još jedna popularna kultura također usvaja baštine primjene tetovaže za vjenčanje; Indije. Za razliku od drugih kultura, vjenčanja u Indiji se održavaju u velikoj mjeri kao i oni moraju slijediti niz obreda, običaja i tradicija. Kao jedan važan rituale hinduistički vjenčanja, privremene tetovaže wedding, također poznat kao Mehndi, primjenjuju se na mladenke ruke i noge. Smatra se da kane wedding tetovaže označavaju snagu nevjesta's braka i ljubavi ona će dobiti nakon njega. Što je tamnije boje od tetovaža, to je jača i duže će biti brak. Pročitajte više o kana tetovaža skrbi.
Wedding Tattoo Designs; Dizajn kana tetovaža i uzorak crtati na rukama i nogama vrlo su komplicirani. Iako je položaj ovih privremenih wedding tetovaže nisu specificirani, kao što je spomenuto prije, oni su uglavnom primjenjuju na rukama i nogama. Danas, osim nevjesta, ostatak obitelji i prijatelja, a mladoženja (u nekim kulturama) također dobili povlasticu crtanja uzoraka od kane na svojim rukama. Međutim, samo nevjesta dobiva posebnu pažnju, a najviše jedinstvene, kreativne i lijepe dizajne kada je u pitanju njega. Sljedeće su najčešće i svestran wedding tetovaža ideje koje možete očekivati. Pročitajte više o kane obrasce za početnike. ; Baraat: u običnom engleski, baraat znači brak procesiji koja dolazi iz mladoženja kući, u pratnji svoje obitelji i prijatelja. Ovaj cijeli scenarij je nacrtana na jedan od njezinih oružja s zapetljan dizajne da ga uskladiti. Tetovaža zapravo počinje na vrhu ruku i vodi prema dolje joj dlan. ; Doli: Doli je na kraju ceremonije vjenčanja i sada mladenka mora ići na njezin muž doma. Detaljne djelo koje se stavlja u dizajn potrebno mnogo vremena i puno vještine. Za utakmicu baraat sceni, Doli je nacrtana na drugu ruku. ; Cvijeće: Cvijet obrasci su uključeni u cijeli dizajn. Izbor cvijeća biti izvučeni su mnogi. Možete ići s ružama, lotuses, ruže i pupoljci, tratinčice, i još mnogo toga. Te cvijeće su povezani s ostatkom dizajna na rukama i nogama. ; Kalash: A metal mesing, bakar, srebro, zlato ili lonac se koristi u mnogim svadbene svečanosti. To se koristi u svečanosti obožavanja mnogih bogova i božica u indijskom kulturom. Dizajn je vrlo popularan i često je ime mladoženja imprinted unutar njega. ; Peacock: paun tetovaža izgleda stvarno prekrasna kad krila Nacrtani su otvoreni s cvjetnim uzorcima u njemu. Umjetnik kana tetovaža čini sigurni da dizajni su složeni, ali lijepa. ; Pročitajte više na:; Kana Tetovaže: Mehndi uzorak dizajna; Kana Tattoo Designs za muškarce, odaberite dizajna za Vaše vjenčanje tetovaže i razgovor među jedni drugima doći do usaglašenim odluku. Privremene tetovaže vjenčanje će nestati u potpunosti za nekoliko tjedana, ali stalno jedne su stalni podsjetnik svoju odluku. Dakle, ne donose brzoplete odluke o tome što želite da biste dobili kao tetovaža i predstavljaju vaše vjenčanje. Posavjetujte se profesionalna tattoo umjetnik da biste dobili ideje za dizajne i prostore, da bi trajno rješenje.

No comments:

Post a Comment