Wednesday 23 May 2012

Sat sa kukavicom popravak

Spomenuti neke od jedinstvenih modela zida ili mantel sat, a vi stvarno ne možete ignorirati sat sa kukavicom. U ovom klatno-driven sat, umjetne kukavica ptica izlazi iz svoje zatvorenosti i pomiče gore i dolje. U isto vrijeme, možete uživati ​​u slatko melodiju kukavicom navodi vrijeme u redovitim intervalima, ili po satu ili frakcija sat. Ovaj sat je neprocjenjiv dodatak u vaš dom i dodaje eleganciju i stil u dnevni boravak. U odnosu na starije jedinice, danas je najnoviji modeli su temeljenih na tehnologiji i zahtijevaju minimalno održavanje.
Vi ćete dobiti mnoštvo sat sa kukavicom dizajna, od kojih možete odabrati jedan prema Vašem proračunu, stil i zahtjeve. Redovito čišćenje i pospremanje od pomoći sat sa kukavicom u pravilnom funkcioniranju jedinice. Međutim, kao i sa bilo koje vrste sata, možete očekivati ​​smetnji na sat sa kukavicom previše. Mnogo vremena, to zahtijeva jednostavne upute kukavicom sat popraviti, što možete učiniti na svoju ruku bez hiring profesionalni sat servisera. Ipak, stvarni savjete o tome kako popraviti sat sa kukavicom razlikuju se s obzirom na problem.
Kako to Utočište sat kukavica?
Prvi se upoznati s sat sa kukavicom dijelova i njeno funkcionisanje će pomoći u identificiranju kvarova. Radni fenomen kukati satova može varirati od modela do modela. U većini slučajeva, razlika leži u obrazac pokreta, u kojem je opcije su: 1 dana i 8 dana glazbenih pokreta. U bivšoj opciju, svakodnevno navijanje je potrebno, dok navijanje jednom u 8 dana obavlja se u potonjem slučaju.
Prije dissembling sat, možete proći kroz popraviti sat sa kukavicom vodič pod uvjetom da s uređajem. To se obično naglašava vjerojatni problemi sat sa kukavicom i načine kako ih otkloniti. Provjerite da li su navedeni nedostaci podudaranja s vašim problemom sat sa kukavicom i shodno slijedite preporučene ispravak savjete. Navedene u nastavku su neke najčešće susreću sat sa kukavicom problema uz popravak rješenja:
Provjerite Vlak Težina lanac, a lanac suspendiran težine podržava teška njihalo za ispravan ljuljanje. U slučaju bilo kakve opstrukcije u lancu ili težinu, tu će biti promjena u njihalo ljuljačka. A rezultat je, sat neće pokazati ispravan put. Kako bi se izbjegao takav slučaj, osigurati da se lanac vlak težina pomiče slobodno, bez ikakve prepreke.
Sat sa kukavicom Lanac popravaka, s vremenom, lanac utege mogu zahtijevati popravljanje. Kao što vidite, lanac je suspendiran kroz rupice izrađene u drvenom slučaju. Prvo provjerite da li postoji trenje između lanca i strane otvora. Ako da, možete izbušiti nešto većim otvorom za lanac. To će, nadamo se ispraviti lanac problem sat sa kukavicom.
Vrijeme prikazuju nepravilno, a to je još jedan čest problem s sat sa kukavicom. A problem nepravilne brzine obično se nalazi u njihalo. Jednostavno podešavanje ravnoteže njihalo će pomoći otkloniti problem. Za brzi brzina, možete lagano može pokrenuti težinu njihala prema dolje. Isto tako, usporiti brzinu može biti korigiran po pomicanjem prema gore njihalo mase.
Glazbene Kvar; Ako vaš sat sa kukavicom ne svira glazba pravilno, šanse su velike da glazbeni regulator ili guverner je neispravan. For squeaking zvuk problem, postoji svibanj biti trošenje i habanje u jastuke za sondiranje prstiju. Stoga, provjerite amortizeri i učiniti potrebne popravke. Pronađite zupčanici u slučaju da kliknete zvuk; puknut zupčanici trebaju zamjenu. Vi svibanj biti zainteresirani za znajući kako to popraviti djed sat.
Nakon što ste učinili s popravka sat sa kukavicom, očistite okvir uz kvalitetu predmeta ulje. Ako na sve gore navedene učiniti-to-sebe savjete ne rade dobro, najam profesionalne sata agent za popravak kukavicom sata za rješavanje problema usluge. Za bilo kakve zamjene dijela, ili lanac ili mijeh, obratite se davatelju usluga na sat tvrtke. Na taj način, možete kupiti originalni dijelovi i povećati izdržljivost vašeg sat sa kukavicom.

No comments:

Post a Comment