Friday 25 May 2012

Konfederacije Rose

Kada čujete o konfederalni porasle po prvi put, nemojte se dovesti u zabludu misleći da je ovo biljka ruža. The konfederalni ruža je biljka hibiskus biljka pripada Malvaceae obitelji. The konfederalni ruže biljka je velik grm. Kada se ne unpruned, on će rasti u velikoj konfederalni ruža drvo. These konfederalni ruža stabla listopadnog drveća koje gube lišće u zimi. The konfederalni biljka je porijeklom iz južne Kine i je popularna biljka vrt u Sjedinjenim Državama.
Konfederacije Roses, a konfederalni ruža ili Hibiscus mutabilis cvjeta krajem ljeta i početkom jeseni. The konfederalni ruže su bijele boje u početku, a zatim se polako promijeniti u duboko ružičasta boja u roku od 3 ili 4 dana. U vrijeme kad su kamo, oni pretvaraju u tamno plavo-ružičaste boje. These konfederalni ruže su jednom ili dvostruko flowered sorti. Obje ove sorte konfederalni proizvoditi velike cvjetove da su tri do pet inča. Nakon cvatnje ciklus je okrugli, dlakav kapsula je formirana da dries i tisak fuzzy sjemena.
Konfederacije Rose opskrbu biljaka; Konfederacije ruža biljka je jednogodišnja biljka i ne treba nikakve posebne skrbi vrtu. Možete donijeti kući konfederalni ruža sjemenke te ih presoak u Luki toplu vodu za oko 4 sata. Onda biljka sjeme u tlu oko ¼ od površine. Možete ih postrojenja za svoj kontejner u vrtu ili biljka ih na otvorenom. If težak zatvoreni u vrtu, trebate čekati oko 4 do 6 tjedana prije presađivanja ih na otvorenom.
Možete pročitati više o hibiskus skrb u člancima:; Hibiscus Care Plant, Hardy Hibiscus Care, Briga o Hibiscus biljke, konfederalni biljka treba neki hlad i redovito zalijevanje. To je suša tolerantni i mogu rasti u zonama 7-0. Raste najbolje u bogata hranjivim tvarima tla koji sadrži organske mater. Konfederacije biljka sklona je mraz ugristi tijekom zime. Trebali bi početi orezivanje ruža konfederalni prije zime skupova i. Kada je prvi mraz nips od lišća, te bi trebao smanjiti grm do visine od 12 cm. Zatim pokriti konfederalni ruža sa kartonsku kutiju.
Razmnožavanje i presađivanju Konfederacije ruža, Kad propagirati konfederalni ruža sjemena, morate koristiti dobro isušen tlu. The sadnice kad dosegnu visinu od 3 do 4 cm i imaju dva para listova, možete ih presaditi u galon veličine posude. Kada sadnice su oko nogom u visinu, možete ih presaditi van. Morate iskopati rupu sadnju koja je dvostruko veća od korijena loptu. To bi trebao biti kao duboko kao tlo u kontejner. Zatim stavite Konfederacije ruža biljka u sredini i ispune tlo. Morate zagrtati biljke biljke s kompost ili praha kore oko 3 cm duboko. Voda biljka dobro.
U slučaju balled i burlaped biljka, morate ukloniti sintetičke juta. Ako je juta je od organske materije, možete ga ostaviti na, jer će dobiti raspala. Morate kopaju rupu sadnju kao duboko kao root loptu i dvaput širinu. Uklonite Staples i veze iz biljnog i stavite ga u rupu. Zatrpavanje tlo, dodati tri inča komposta ili praha kore. Voda dobro. Možete pročitati više o tome kako biljka hibiskus i hibiskus rezidbe.
Ako ste se kući rodila korijen biljke, morat ćete ih se u vodu za najmanje 3 sata. To će pomoći da ih pravilno hydrated. Zatim iskopati rupu kao širok kao raširena korijena. Stavite biljke u centru i proširila svoje korijene na dnu. Zatim popuniti rupe s vodom i zatrpavanje zemljom. Malča 3 cm komposta ili praha kore.
Kada je u pitanju rezidba konfederalni ruža, morate pustiti ga da raste svoje prirodne oblik i veličinu. Možete pustiti ga da raste kao grm ili jedan dopustiti da rastu kao veliko stablo bez rezidbe svoje veličine. To je neke informacije vezane za konfederalni ruža drvo. Možete razgovarati s lokalnim vrtić za više vrtlarstvo savjeta za početnike da se dobije maksimalni užitak od ove prekrasne biljke cvjetnice.

No comments:

Post a Comment