Friday 11 May 2012

6 savjeta za uspjeh u slikarstvu Soba

Kada ste suočeni s boravkom koji treba redoing, ne uvijek imati na poziv profesionalni slikar da biste dobili posao ispunjavanja. Sa samo nekoliko pripremnih razmatranja i nekoliko korisnih savjeta za imajte na umu, možete se uhvatiti u koštac s posla sebe i postići uspjeh.
Razmislite o sobi i protoka, a prvi obzir morate napraviti prije nego što čak i odabiru boja je razmišljati o sobi ti si idući u biti slika. Je li središnji dio Vašeg doma, koji bi trebao odražavati središnja tema vaš životni stil? Je li dječju sobu, koji bi trebao biti šareni i poticajno? Hoće li promet uzorak u vašem domu rezultat u sobu da vidi pored druge prostorije, tako da se uzorci boja trebala bi biti skladan? Da li soba ima širok prostranstva otvoriti zid, tako da veliki dijelovi u boji će se na prikaz svih vremena? Puno odluka koju ćete napraviti sljedeće o boji, završiti, a boje će ovisiti o Vašoj procjeni prostorije ste o slikati.
Razmislite o boji; Vjerojatno najvažnija odluka o svom bojite posao koji će odrediti njegov uspjeh je boja koju odaberete. Razmislite o katu soba - ima li u boji tepih? Ako pod drvo ili pločica, što je to boja? Boja zidova mora biti dobar komplement boju podnice materijala. Ima standardnu ​​opremu i namještaj u sobi koja se ne će promijeniti? Ako imate tamno plavi kauč, vjerojatno ne želite da se bojite zidove svoje dnevne sobe ljubičasta. Ako ste slikarstvo dječjoj sobi, vi svibanj želite odabrati tamniju boju, koja će biti manje vjerojatno da će pokazati mrlje koje malo one su skloni izradi. Ako je soba ima puno prozora i prirodnog svjetla dolaze u, vaše opcije za odabir boja su neograničene - tamnije boje neće ometati otvorenost u sobi. Ali ako nema mnogo prozora ili je soba mala, tamnije boje mogu biti cloying i klaustrofobičan. Kada imate ideju o boji koju želite, ići u dućan boje i donijeti kući neke swatches vam se sviđa. Kazeta lagano ih po sobi. Provjerite boje u različita doba dana, u različitim svjetlosnim uvjetima, kako prirodne i umjetne.
Završi bi trebao biti polazište, prije nego što idete pokupiti boje, morate uzeti u obzir što završi ćete koristiti. Stan ili saten završi dobro za spavaće sobe, dnevne sobe, i stropovima. Stan boje ne reflektiraju svjetlo na sve, tako da će se sakriti bilo kakve nedostatke ili nepravilnosti u zidovima. Mat izgled, međutim, ima vrlo blagi sjaj, tako da izgleda malo bogatije i lakše očistiti nego stan boje. Za kuhinju ili kupaonicu, Vas svibanj želite ići s polu-sjaja boja jer je više nego izdržljiv stan ili saten. For letvice i trim svakoj sobi, polu-sjaja ili čak sjaja je vjerojatno dobar izbor, jer ta područja soba obično dobiti najviše zlostavljanja od ruke, noge, i namještaja.
Priprema je sve, prije nego što čak i donijeti boje u sobu, biti sigurni da ste pod adekvatno pokrivena s padom krpom ili list od plastike, ili čak listova novina. Vi ne želite imati savršen posao boja na zidovima biti u pratnji ružan mrlja od boje na tepihu. Nakon podu zaštićen, ispitati zidova za bilo kakve pukotine, rupe ili nesavršenosti koje treba izglađen out. Koristite spackling tijesto ispuniti u bilo mjesta da je to potrebno, a zatim primijeniti kaput od premaz kako bi se osigurala besprijekoran završiti sa stvarnom bojom. Primer je posebno važno kada se mijenja boju iz tamno na vidjelo.
Alati može učiniti ili break konačni posao, a jedan od bitnih alata za dobar posao boje je kvaliteta slikara traka, ili čak i kvaliteta samoljepljiva traka. Mark područja ne žele slikati, kao što je prozor letvica, rubova stropova, ili zraka vents. Budite sigurni rubu boja je čvrsto pritisnuti prema dolje, tako da boja neće curiti ispod njega. A 2-inčni kutom kistom je bitna za bitak u mogućnosti smanjiti u uglovima, a valjak četka s nastavkom za postizanje visokog mjesta, pogotovo ako ste idući u biti slika stropovima. Također ćete trebati valjak trays, krpe, papirnati ručnici, i kanta vode ili u blizini sudopera za čišćenje.
Odaberite najbolje boje, šanse su da si idući u biti žive s ovom bojom posao za dugo vremena, tako da ne želim škrtariti na najvažniji dio - sama boja. Kupi najbolju kvalitetu boje da će omogućiti proračun. Dobra kvaliteta boja je lakše primijeniti, je manje vjerojatno da lice, pruža bolju pokrivenost, i što će biti lakše da se brine za u dugoj vožnji. Pročitajte više na:; Soba Slikarstvo Savjeti; Soba Slikarstvo Ideje, Slikarstvo sobi ne bi trebalo biti zastrašujuće. Imate ništa za izgubiti - ako ste zadovoljni s rezultatima, uvijek možete nazvati u profesionalnom onda. No, ako rezultati su zapanjujući, samo mislim o nadopunjuje i divljenje ćete dobiti od ljudi kad ste u stanju reći, Hvala, ja sam ga sebi!

No comments:

Post a Comment