Monday 7 May 2012

Bubuljica ožiljaka

Bubuljica ili akni je vidio uglavnom za vrijeme puberteta kada postoji višak ulja u lojnih žlijezda zbog hormonska neravnoteža. Prištić ožiljak duboko su koštice i su notoriously teško da biste dobili osloboditi od. As bubuljica ožiljaka Mar osobe ten, ona također čini osobu svjestan sebe i izgubiti svoje samopouzdanje. Srećom, postoje mnoge metode za dobivanje osloboditi od tih ružnih ožiljaka i možete odabrati jedan prema proračunu i prikladnosti. Dok su neki od načina pokazuju rezultate u kratkom vremenskom razdoblju, neki drugi zahtijevaju više truda i vremena. Dakle, ovdje su neke načine za dobivanje osloboditi od prištić ožiljak. Pročitajte više o acne ožiljak uklanjanje.
Bubuljica ožiljaka Liječenje
Odličan način da biste dobili osloboditi od prištić ožiljak je da se odlučiti za lasersku terapiju. Trebate vidjeti dermatolog, koji će preporučiti najbolje terapije laserom koji je pogodan za vas i reći koliko sjednica će biti potrebno. Iako je laser terapija je skupa procedura za dobivanje osloboditi od acne ožiljaka, rezultati su prilično učinkovit. Više o laserski ožiljak uklanjanje.
Još jedna velika mogućnost za liječenje bubuljica ožiljaka je korištenje kemijskih peels. To je vrsta liječenja koje bi trebalo biti učinjeno od strane znan dermatolog ili kozmetolog. U ovom postupku, blagu otopinu alpha hydroxy kiseline ili beta hidroksi kiselina se primjenjuje na zahvaćena područja i ostavio za nekoliko minuta. Nakon toga slijedi primjena neutralizator koji smiruje kožu. Kiselina alpha hydroxy ili beta hydroxy kiseline rješenje uzrokuje gornji sloj stanica to peel off da bi se otkrilo svježa koža. Ova metoda je učinkovita za osobe s blagim prištić scarring. Pročitajte više na kemijski piling za acne ožiljaka.
Još jedan acne ožiljak uklanjanje metoda koja se pokazala vrlo učinkovit je korištenje intenzivnog pulsnog laserskog svjetla. U ovoj tehnici, a puls intenzivne svjetlosti je koncentriran na zahvaćena područja. To ne samo da smanjuje pojavu bubuljica ožiljaka, ali i čini vaš ten više zračenja.
Bubuljica ožiljaka Početna lijekovi
Također možete ići za neke pokušao i testirani home lijekova za uklanjanje bubuljica ožiljaka. Ako su ovi home lijekova učinio religijski za mjesec dana ili tako, vi ste sigurni da vidim rezultate. Neki home lijekova za prištić ožiljak jesu kako slijedi:; Pomiješajte sok od jednog limuna sa pola šalice kiselog vrhnja. Nanesite ovu smjesu na zahvaćena područja i pustite da se osuši. Isprati mlakom vodom. , Crush neki metvice i sipati svoje sok u zdjelu. Dodajte svježe grated krastavac u odlicno sok i dobro izmiješati. Nanesite ovu smjesu na bubuljica ožiljaka na licu i ostavite ga da ostane kao da je za 20 minuta. Oprati s vodom. Pročitajte više o lijekovima ožiljak tretman doma. ; Soak neki piskavica sjemena u vodi za pola sata, a zatim ga samljeti u tijesto. Primijenite zalijepite na vaše lice preko noći, a zatim ga isprati s vodom ujutro. To je vrlo učinkovit lijek za dobivanje osloboditi od prištić ožiljak, ako slijedi redovito. ; Nanesite sok od zrelih rajčica koja je pokislo, s pamuk loptu. To nije samo zbog toga djelotvorna za dobivanje osloboditi od pimples, ali ona također djeluje kao tonik i pomaže u smanjenju pojave velikih pora. , Nanesite smjesu od svježeg naribanog kurkuma sa suhim neem ostavlja na zahvaćena područja da biste dobili osloboditi od prištić ožiljak. Više o acne ožiljak uklanjanje home lijekova. ; Suhi pečena šaku suhih sjemenki nara te ih samljeti u fini prah. Dodajte svježe stisnutu sok od limete na ovaj šipak sjeme u prahu i napraviti gustu pastu. Primijeniti ovu masu na zahvaćena područja i isprati kad se suši. ; Pročitajte više na:; Kako da biste dobili osloboditi od prištić ožiljaka, Kako liječiti Acne ožiljaka, Kako da biste dobili osloboditi od Acne ožiljaka: "Ovo su neke metode za dobivanje osloboditi od prištić ožiljak. Najbolji način za sprječavanje ove ožiljaka je izbjegavati dodirivanje ili cijeđenje pimples i zadržati prostor čistim i ulje besplatno. Pijte puno vode i uključuje puno svježeg voća i povrća u vašoj prehrani.

No comments:

Post a Comment