Tuesday 22 May 2012

Ručno struganje Wood Floors

Također se spominju kao rukom isklesane tvrdo podnice, ručno struganje tvrdo podnice je rastom popularnosti od 1800-ih, s obzirom na tradicionalni izgled drvenog poda daje sa svojim opružnim Urethane završi. Iako ruka struže drveni podovi cijena je malo na strmom strani, te podnice ne daju elegantan i ekstravagantan izgled poda. Prije moderne tehnike brušenja došao oko, drveni podovi su ručno struganje postići stan, pa čak i završiti prije nego što su bili instalirani na pojedinim lokacijama. Međutim, s vremenom, ova ruka struganje metoda se koristi više kao modni izričaj, u kojem ruka struganje drvene podove sa svojim bogatim teksturama se koriste u raskošnom domovima, kao i neke komercijalne ustanove. Pročitajte više o drvo podnice.
Ručni otpad Wood Floors
Ručno struganje drveni podovi su izrađeni ručno kako bi se postigla jedinstvena podnice koja je jedna od vrste. Zato što je svaki komad ručno izrađenih od podnice je jedinstven. Handcrafted strane tradicionalne metode rada stručnih obrtnika, drvo proizlazi bezvremenske ljepote u svakom kontura drveta. Ručno struganje je način na koji drvo je napravio da izgledaju starije nego što zapravo jest, time prenosim that seljački i, naravno, istrošeni izgled na drva. Dok su neki obrtnici mogu koristiti denting, grabiti, struganjem ili grubu metode da struže po podu, drugi svibanj pravedan pijesak katu neravnomjerno stvoriti nositi paziti. U stvari, neke od spretan obrtnici su u stanju stvoriti najviše iskrčeno kata s raspala, crvotočine i druge takve prirodno pojavljuju oznake na drva, čime je najveći prirodni žalbu god!
Kako predati Podovi Wood otpad
Dostupan u teškim, srednjim i svjetlo struganje, ručni bilješku drveni podovi su donijeli o po prvi brušenje drvenog poda koristeći 38-borbenost Sander disk katu. Zatim slijedite ga za brušenje poda sa 60-disk pijesak pijesak strugala. Obojeni rubovi može biti izazov da se na. Za to koristite 6-inčni pauk. Nakon katu je brušeno, koristite usisivač za isisati svu prašinu s poda. Sada dolazi najvažniji dio: struganja! Uzmi strugalica i nakon vlaženje malu dio drvenog poda, grebanje tom području polako i odmjereno. Uvijek strugati protiv zrna kako bi se postigla željene istrošeni izgled. Koristite usisavač sisati daleko sve strugotine. Kod nekih udubljenja u podu, trepavica podu s metalnim lancem. Za neke slučajne ogrebotine patterns koristiti boje strugač in rezanje pokretu. Vrana bar, tampon, itd. Također se može koristiti za postizanje drugih obrazaca na podu. Vakuum i očistiti područje svih prašine i krhotina, a zatim koristite valjak primijeniti kaput od mrlja. Nakon 12 sata nanesite drugi sloj istog i ruke struganje drva kat je spreman! Pročitajte više na drvo tehnike bojanja.
Ručno struganje Wood Floors njegu
Drvo može izgledati seljački i izblijedio, ali još uvijek je nov i treba biti očišćena i zaštićeni od propadanja. čuvamo ga nije teško, dakle, nema potrebe da se zastrašivao i prestrašen. Dovoljno je držati čišćenje poda bilo koje vrste hrane, prašine, krhotine, kamenčića, i sl. od podnice s prašinu grimase. Dalje, u galon vode dodati četvrtina šalice octa jabukovače jabuke i promiješati rješenje. Uzmite čistu krpu i zakucavanje u toj vodi. Izbjegavajte čišćenje grimase, jer je čišćenje sa svojim rukama pomoću krpe će biti učinkovitiji. Dovoljno je sjetiti se nositi gumene rukavice dok za čišćenje poda. Pokreni drugi suha krpa na podu, kad se radi s mokrim krpom. Apple jabukovača ocat ne samo da će očistiti podnice, ali će ga i dezinficirati.
Pročitajte više na:; Wood Flooring Savjeti; Drvo mrlja boje; Kako instalirati Laminat drvene podove; Ovih dana nekoliko tvrtki su podovi posezanja za strojeve za postizanje tradicionalne ručne struganje drveta etaže pogled na jeftinije troškove. Stroj završio podovi su pozvani nevolji tvrdo drvo etaže. Međutim, ove nevolji podovi često pokazuju ponavljanje uzorak i ne može biti pozvan kao jedinstveni rukom učinio one. Da biste dobili najviše prirodnih rustikalni izgled, trebate dobiti spretan majstora s iskustvom u ruci struganja drva. One također mogu odlučiti za lijepu ruku struže laminatni podovi drveni ili ručno struganje bambus podove, koja također pružaju jedinstven, starinski izgled. Ukupni ruka struže drveni podovi su pogodno za one desiderating imati moderan i elegantan obličje podnice kod kuće.

No comments:

Post a Comment