Monday 28 May 2012

Organska krema za sunčanje

Boravak kod kuće tijekom dana vrijeme je definitivno najbolji način da se izbjegne suncu. Ali to stil života nije svačija šalicu čaja. Ne možemo zaustaviti naše redovite aktivnosti, čak iu suncu. I prije nego što ste korak van, morate potpunu zaštitu od štetnih UV zrake od sunca. Osim pokriva svoje tijelo u potpunosti, od glave do pete, također trebate dobar krema losion ili sunblock kako bi se izbjeglo tamnjenje vaše kože. Danas na tržištu je suvišno s previše marke sunscreens. Odabir najbolje među njima je doista tvrd. Kemijski i organski, obje vrste su dostupne na tržištu. Prednosti organskog krema za sunčanje, je da ste dobili dobrote prirodnih sastojaka u velikim viškom, a ne kemikalija. Također bi željeli čitati o organski njegu kože.
Organska krema recenzije su pokazale da, sadrži kompleksna smjesa organskih molekula koje pomiješati zajedno kako bi photoprotective kvalitete. Oni apsorbiraju UV zrake, a time i SPF faktor određuje u njima. Iako je organska krema za sunčanje ne znači da je prirodno proizvodi, ona ima mnogo prirodnih proizvoda u to da daju potpunu zaštitu od ned Lavanda, shea maslac, aloe vera, ulje mrkve, ekstrakt jabuke, jojobe, pšeničnih klica ulje, ekstrakt zelenog čaja, eukaliptus ulje, suncokretovo ulje, kokosovo ulje, itd. su neke od njih. Ona također sadrži minerale, kao što su cink oksid i titan dioksid. Retinyl palmitata and Tocopheryl acetat također su neki od aktivnih sastojaka organskog krema za sunčanje. Ksantan guma, lecitin i glicerin nalaze se u organskim krema za sunčanje, koji daju potpunu zaštitu od sunca. Prirodni proizvodi također vratiti ravnotežu vlage i smiruje kožu. Ako vjerujete u organskim proizvodima, a zatim dobiti neki više organskih prirodnih savjeta za njegu kože.
Organska krema za sunčanje Recept
Evo jedan dobar recept za ekološku zaštitu od sunca koji možete napraviti kod kuće i pohraniti za sebe.
Sastojci; sezamovog ulja 2 1 / 2 oz; Beewax ½ oz, kokosovo ulje 1 ½ oz, zeleni čaj 4 oz; Destilirana voda 4 oz, cink oksid ili benzoin 2 tsps, pšenične klice ulje 1tsp, antiseptik eteričnih ulja 10 - 20 kapi; Vitamin C u prahu 1 žličica, vitamin A 200 ij, pripremu, Isprva, toplina u dvokrevetnoj kotao na srednje temperature. ; Mix kokosovo ulje, sezamovog ulja i pčelinji vosak. Toplo sadržaja preko srednje topline. ; Sada ulijte zeleni čaj ili destiliranu vodu nakon uklanjanja topline. Dobro promiješati s električnim ručka, dok ne postane glatka i gusta. ; Sada dodajte ulje pšeničnih klica, vitamin C, cink oksid i vitamin A u smjesu. Pomiješajte dobro. , Cool i pohraniti ga u hermetičan kontejner ili u hladnjaku. ; Organska krema za sunčanje Marke
Kad god se kupiti bilo koji proizvod za vašu kožu, uvijek izabrati najbolje kvalitete i znan brandovi od tržišnih. Istraživanje pokazuje da Soleo Organics sunčanje Organski kemijski slobodnog zaštitu od sunca SPF 30 +, Alicia Sapun Solar Rx Kozmetički sunblock, SPF 30, Marie Veronique Organics Creme de Jour Tonirana SPF 30 (svijetlo lice zaslona napravio sa non-micronized cink oksid), UV Prirodna krema za sunčanje SPF 30 +, Trukid sunčanih dana Facestick Mineralni Zaštita od sunca UVA / UVB širok spektar SPF 30 + i tropske Sands SPF 30 krema za sunčanje losion su dobar marki organske krema za sunčanje. Organska Lavanda krema za sunčanje SPF 30 je također jedna od najboljih krema za sunčanje organskih brandova. Organska krema za sunčanje je također siguran za bebe. The American Academy of Pediatrics (AAP) preporučuje California Baby ® krema za sunčanje, koji je savršen proizvod za bebe s osjetljivom kožom. Također je idealan proizvod za bebe, osjetljivi na alergije i miris. It klizi glatko na koži i pruža široki spektar zaštite ned Ostali dobri brandovi uključuju jazavac krema za sunčanje SPF 30, Purple Prairie Botanicals ned Stick SPF 30, i Devita Međunarodni solarne zaštitna krema SPF 30.
Pročitajte više na:; Baby krema za sunčanje, krema za sunčanje Sastojci; sunblock Vs krema za sunčanje, možete zamijeniti svoj kemijskih proizvoda nakon znajući blagodati organskih sunscreen. Neka beba i potopiti u suncu s organskim krema za sunčanje. Ovog ljeta - Go Organska!

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete