Friday 18 May 2012

Slikarstvo Drvo oblaganje

Drvo obloga je sastavni dio dizajna interijera tijekom 1970-ih i 80-ih. To je bio korišten za uljepšavanje zidova i podova, koji je promijenio cijeli izgled sobe. Međutim, neki ljudi s starijim kućama može naći drvo oplata za zidove zastarjele i svibanj ištanje da biste dobili osloboditi od tamnog drveta oblaganje u svojim domovima. Zgušnjava u sobu i čini izgledaju iz stilu. To može ih ostaviti s mogućnošću pregradnje ili rekonstrukciji svojih domova što može biti vrlo skupo. Najlakši način da biste dobili osloboditi od zastarjelog izgleda, je slikarstvo over drveta oblaganje. Slikarstvo drvo obloga je prilično jednostavan posao koji može biti učinjeno od strane kuće sami. Neka nam čitati o tehnici slikanja drvne ploče.
Kako Paint Wood oblaganje?; S obzirom na nastavku su upute za slikanje drveta oblaganje. Imaju pogled na njih.
Stvari Potrebna; sve namjene čišćenje, četke, spužve; Drvo kit, kit noževima Kuća boje, sastojci u zglobu, brušenje blokova, šmirgl papir, Spackle, žlice; Smjerovi
Korak 1: Prije nego započnete slikarstvo nad drva oblaganje, od vas će morati rasprodati sav namještaj iz sobe. Možete također mogao okupiti sve u sredini sobe, ako licemjerje iseliti. Uklonite čvora zid ako je bilo i pokriti svoje kata s plastičnom kap krpe. Tape od svih tih područja, ne želite da se boje.
Korak 2: Sada, da je vaša soba je sve postavljeno za slikanje, započeti čišćenje drvne ploče. Obrišite zid ploče sa krpom namočenom u toplu vodu, ukloniti svu mast i prljavština koje je postavljen na njemu tijekom godina. Također se može koristiti sredstva za čišćenje poput TSP (trisodium fosfat), da biste dobili osloboditi od tvrdoglavi mrlje.
Korak 3: Nakon što je drvo oblogama u sobi je čist, lagano pijesak obloženi zidovi, koristeći pijesak šmirgl papir. To je učinjeno kako izglađuju drvene površine. Obrišite niz drvene panelings, vlažnom krpom ili spužvom, ukloniti svu prašinu iz brušenje, tako da se ne miješaju se s bojom.
Korak 4: Provjerite drvo panelings for žljebova i pukotina. Ako pronađete bilo kakve ih napuniti Spackle. Gurnite ih u utore pravilno, uz pomoć kit nož. Ostavite prvi sloj da se osuši kit ispravno, samo onda, idi za drugi.
Korak 5: Kada se kit osuši potpuno, pijesak drvo oblogama opet uz pomoć fini pijesak pijesak papir. Nakon što su učinili s brušenjem, koristite vlažnu spužvu grimase da uklonite svu prašinu.
Korak 6: Vaš zid je sada spreman da se boje, nakon svih čišćenja i brušenja. Započnite primjenom veza premaz na drva oblaganje. Mrlju ubojstvo primer, tonirano na približne boje završni sloj, će biti jednostavno savršen! Ostavite ga da se potpuno osuši.
Korak 7: Na kraju, bojati obloga drva sa bojom po vašem izboru. Možete odabrati iz raznih akrilna boja boje, akril latex suši brzo. Štoviše, kao što je vrlo fleksibilna, šanse za piling i chipping su smanjene. Dva sloja boje mogu biti potrebna kako bi bolje završiti. Pročitajte više o premazati ploče.
Korak 8: Sada kada ste gotovi sa slikarstvo drva oplate, možete zamijeniti zid čvora i namještaj u sobi.
Pročitajte više na:; Home uređenje, oplate dizajni, home poboljšanja, a to je sve o slikarstvu drveta oblaganje. Nije to jednostavno? Slikano drveta trebaju redovito čišćenje i održavanje. Raspoznavanje zidovi te ih brisanje mokrom spužvom, je sve što je potrebno kako bi im izgledaju sjajno!

No comments:

Post a Comment