Thursday 17 May 2012

Keratin Liječenje Zaglađivanje

Svaka žena žudi za glatka, meka, svilenkasta dlaka. Nažalost, ne svatko je rođen s takvim lijepe kose. Ostatak od nas u velikoj mjeri oslanja na umjetne metode uljepšavanja naše kose. Većina tih metoda kraj gore rade više štete nego dobra za kosu. Međutim, keratin tretman ili izglađivanje Brazilski keratin tretman je krišom promatrati kao prirodna metoda izglađivanje kose, što često stvara zapanjujuće rezultate. Ovaj tretman je apt za neposlušnu, kovrčava, teško upravljati kose. Neka nas razumjeti u detalj o keratin izglađivanje proces. Pročitajte više na keratin hair ravnanje tretman.
Što je keratin Liječenje Zaglađivanje za kosu
Keratin je prirodni protein koji se nalazi u kosi, noktima i zubima. Vaša kosa je sastavljena od oko 88% ovog keratin proteina. Keratin je odgovoran za pružanje glatku, svilenkastu teksturu kose. Naravno, više keratin u kosi, glatko kose. Suha, kovrčast, ekstremno kovrčavu kosu imaju manje sadržaja keratina, što im daje grubi izgled. Keratin izglađivanje tretman u osnovi ima za cilj punjenja prirodne keratina kose. The keratin koristi za tu svrhu izvedena iz životinja ekstrakt ili slične prirodne izvore. Proces je pokrenut od strane pranje kose s posebnim soli besplatno razjasnili šampon. Hair zatim suši puhati i nekoliko particije su napravili. Keratin formula ili keratin izglađivanje kompleks tada unosi u svaki dio uz pomoć topline. Oko 450 stupanj stan željezo se koristi za ovu svrhu. Toplina pomaže u bolju apsorpciju keratina formulu u folikul dlake. Tretman djela brtvljenje dlake s keratin, čime se liječenje oštećene kose. Budući da liječenje ne remeti prirodna kemijska veza kose, minimalno oštećenje je nanijela na kosu. The keratin formula ostaje na kosu oko 72 sata, tijekom kojih je neophodno za održavanje postavljanje kose. Poseban keratin izglađivanje šampon se koristi za isprati formule iz kose. Rezultat liječenja keratina kose je uglavnom zadovoljavajuća, s glatka, svilenkasta, ravna kosa.
Prednosti keratin Liječenje Zaglađivanje
Keratin izglađivanje tretman koristi prirodne keratin, koji je slobodan od opora kemikalija koje se obično nalaze u ostalim tretmanima. Ovaj tretman radi jednako dobro za sve tipove kose, kao što su azijske, afričke, američke, Kavkaza i sl. To također stvara sjajne rezultate na kemijski tretirane kose. Otvoreni vratilo kemijski tretirane kose omogućava bolje infuzije od keratina formule, čime uz kamatu više obećavajuće rezultate. Djevica kose također odgovoriti i na ovaj tretman. Na US $ 250, ovo je jeftiniji način izglađivanje kose, s trajnim rezultatima (oko 4 mjeseca). Ekstremnim uvjetima temperature nemaju nikakvog utjecaja na keratin tretirane kose.
Nedostaci keratin Liječenje Zaglađivanje
Cijeli postupak keratin izglađivanje liječenje je vrlo dugo i zamorno. Potrebno je najmanje 2 sata da biste dovršili postupak. Međutim, trajanje liječenja može se proširiti na nekoliko sati, ovisno o duljini kosu. Također, to je vrlo neugodno podnijeti rješenje o glavu za nevjerojatnih 72 sati. Ako savijati ili ometati postavljanje vaše kose, trebate proći kroz glačanje proces sve više ponovno. Nakon liječenja, treba da šampon kosu s posebnim šamponima, koji je bez natrij sulfata ili. Iako, ovaj šampon može produžiti rezultate liječenja, on svibanj neće biti dovoljno učinkovita u čišćenju kosu i vlasište. Kao rezultat toga, često završavaju s osjećajem nečiste kose. Liječenje je poznato da se proizvesti male varijacije u prirodnoj hladovini kose. Pročitajte više na keratin hair nuspojava liječenja.
Keratin izglađivanje liječenje svakako može biti vaš izbor, ako imate nešto važno dolazi do (čitaj vjenčanje, funkcija i sl.) Međutim, ne preporučuje se često ići za ovu metodu, kao i bilo koji vanjski toplinske obrade je štetan za zdravlje vaše kose.

No comments:

Post a Comment