Wednesday 16 May 2012

Papir Cvjetni origami

Origami je jedan od najpopularnijih umjetnost savijanja papira. To je tradicionalna japanska umjetnost savijanja papira koji je trenirao od stoljeća kreiranje nevjerojatnih papir plijesni. Pojam origami je izveden iz dvije japanske riječi "Ori" i "Kami 'koji se odnosi na preklop i papira, respektivno. Swan, dizalica, zmaj, zvijezda, itd. popis origami papir plijesni mogu je beskrajan. Dakle, to je zabavno raditi umjetnost i obrt aktivnost koja je vrlo popularna među djecom. Umjesto gubit sate i sate gledajući TV, izrade različitih modela papira origami ne samo da pomažu djecu da istražite njihove skrivene umjetničke talente, ali će također omogućiti im da se usredotočite na nešto što je više plodonosna.
Dobar zanatskih papir i neke lako slijediti savijanja papira origami upute su sve što je potrebno stvoriti elegantan i inovativan origami modela. Iako različitim bojama, veličinama, uzoraka i tekstura radova su danas dostupni na tržištu, ako ste početnik, to je bolje da ide za tanke jasne radova, kao i oni jednostavno omogućuju savijanje i savijanje, i daje fino završiti. Dakle, bez odgađanja, neka nas naučili kako napraviti origami papir različitih cvijet. Pročitajte više na papiru obrtu i djeca umjetnost djelatnosti.
Papir Cvjetni origami upute
Upućivanje papir cvijeće, Uzmi kvadrat komad papira, sa stranom boji okrenuti prema dolje. Presavijte papir na pola, nabor dobro s obje ruke i razvijati, a zatim preklopite opet na suprotnoj strani. ; Okrenite papir u boji strane i isto tako, preklopite papir na pola, nabora i dobro razvijati. saviti ga opet u suprotnu stranu. ; Nakon formirane nabore, uzeti top 3 ugla do dna kutu i pritisnite model. ; Sada preklopite prema sredini linije i razvijati, i nakon ovog nabor, otvoren i poravnati formirana režnja. Isto tako, ponovite gore dva koraka za ostala tri kuta, kao dobro.
Okrenite stranicu na prednje i stražnje zaliske, te podizanje gornji sloj, nabor uz rub. Isto ponovite ovaj korak za druga tri zaliske kao dobro. , Skrenite na suprotnu stranu, i provjeriti da li su jednake naborima formiraju iza svake strane modela. Stisnite nabora i polako formira patiti uskim kraju, tako da se rubovi susret iza modela. , Gripozan uski rub modela nježno, nacrtati vanjski latice blizu jedan drugoga sve dok se oni susreću. , Na kraju, oblik latica štipanje njihove ciljeve i sklopivi natrag svoje savjete. Izradu papira Lotus, Uzmi kvadrat komad papira, sa stranom boji okrenuti prema dolje. Dijagonalno preklopite s obje strane i onda razvijati. ; Fold svakom uglu u centru i dva puta opet preklopite novonastaloj uglovima u središte. , Isto tako s druge strane, poklopac svakom uglu u centru i onda odustati u svakom novom formirana kutu s malom iznosu. : "Za latice, polako izvući latica od iza prema naprijed, kao da se okreće kutu iznutra prema van. Ponovite korak za sve ostale kutove kao dobro. , Isto tako za drugi set latica i za treći set, nemojte okrenuti uglovima iznutra prema van, samo preklopiti ispod prvog seta. Tvoja lotosova cvijeta je spreman. Ti svibanj također željeli čitati:; izradu papira cvijeće; savijanja papira cvijeće; Ručno Papir cvijeće; tehnike savijanja papira, zar to nije lako napraviti? Pa oni su ne samo lako napraviti, ali i zabavno raditi. Dakle, da bi origami papir cvijet bez napora i manje vremena, sve što trebate učiniti je slijediti ove upute pažljivo. Sada kada znate kako ih napraviti, što čekate? Prikupiti neke šarene origami radova i nakon navedene upute, zarađivat prekrasnim cvjetovima papira origami. Uživajte!

No comments:

Post a Comment