Monday 21 May 2012

Cool dizajni Spavaća soba

Dugog dana na poslu i jednako dugo putovanje kući u sat najživljeg prometa, a jedini predah od ovog napornog monotoniju na većinu dana je vizija vaše spavaće sobe, gdje se može srušiti čim dođete kući. A ako se to svetište tvoje je kao dosadno i rutinsko kao svoj dan, onda je žalbu čak i da oaza je izgubljen. Možda je to situacija kada je potrebno da nanovo namijestiti interijeri vašoj spavaćoj sobi i razmišljam o spavaće sobe uređenje. Spavaća soba koja je uređena na takav način, uz pomoć cool spavaće sobe dizajna, tako da da se uzdiže vaše raspoloženje, te osvježava na kraju dana i caters na svoj estetski senzibilitet može biti savršeno rješenje do kraja dana blues.
Dok kopiranja dizajna off interijera magazin svibanj izgledaju kao jednostavan način da imaju lijepe spavaće sobe, većina interijera projektiranje stručnjaka uvijek propisati osobni dotakne u sobu da bi ga osjetiti više živio i. Uostalom kao i zadržao soba s pet zvjezdica hotel izgleda, ima spavaću sobu nalik jedna nije sve što je atraktivna.
Dizajn za spavaće sobe
Većina soba dizajne koji su vidjeli u unutrašnjosti magazina čini se da žalbu na ženski osjećaj za stil i oblikovanje. Iako odabirom dizajnira za spavaću sobu za par, bitno je da vas držati na umu da unutrašnjost prostorije trebaju biti neutralan i treba da gazite that tanka linija između otvoreno se muški ili ženski. Pri utvrđivanju ukrašavanje ideje za master spavaća soba, prva odluka koju treba uzeti s oprezom bira pravu boju za svoju sobu. Odaberite boju koja vam se sviđa oboje. Izbjegavajte boju koja je povezana s oba spola, stoga protjerati nijanse roze i blues bilo rasadnika ili svoj osobni prostor, ako imate jedan. Većina stručnjaka slaže da kada je u pitanju spavaća soba boje ideje, najbolje boje krasiti zidova spavaće sobe su nijanse zelene, smeđa, tamnije nijanse plave boje, a ako ste avanturistički osjećaj, onda čak i crne. Naizmjence ste mogli imati bijeli zidovi sa samo jednom od zidova oslikani svijetle boje, što je naglasak u sobi. Ukrasite ovaj zid s obiteljskim fotografijama i slikama. Također se može koristiti ovaj zid kao zid protiv koje se nalazi vaš krevet ili kao zid na kojem se plazma TV-u (ukoliko posjedujete jedan) je montiran. Pokušajte izbjeći i prozore u sobi direktno nasuprot ovaj zid, što je odraz može oduzeti od njegove ljepote.
Sljedeći važan korak je odabir spavaće sobe namještaj. Opet za to trebate odlučiti koju vrstu unutarnjeg uređenja stilova žalbe na svoj estetskom smislu. To će odrediti vrstu namještaja koji trebate kupiti za vaš dom. Ako imate minimalistički senzibilitet, onda bi vjerojatno radije odlučiti za namještaj koji koristi krom, čelik, aluminij i vaša soba će imati gladak ali izražajnih linija. S druge strane, ako želite više zemljani dizajnira za svoju sobu, zatim od pruća namještaj će biti pravo svoje uličici. Iako se odlučuje o cool spavaća soba dizajne za svoju sobu, najvažnija stvar imajte na umu vaše udobnosti, jer ćete biti trošenja mnogo vremena kod kuće u ovoj sobi.
Accessorizing i uređenje vašeg spavaća soba sada će postati puno lakše. Unutarnjeg uređenja, kada razmišljam o tome, vrlo je sustavni proces. Kad ste se odlučili na osnove sobe izgledaju, kao što su boja i stil koji želite, a zatim ga naglasili knickknacks je potpuno bez stresa procesom. Sve što trebate učiniti je prilagoditi ono što želite u svoju sobu i utakmicu sa stilom ste težio za. Na primjer, u slučaju da želite marokanski tematske kuću, a vi odlučili da ima jedan od zida u sobi naslikao zemlju sjena hrđe, onda taj zid mogao kao središnji lik, ni okvir okićen prozor ili ako Želite li više predumišljajem ukras, velika ovalna oblika ogledalo s trske kadriranja.
Cool dizajni Spavaća soba za djecu
Većina roditelja su na gubitku za ideje kada je u pitanju problem kao što su kako ukrasiti sobu za svoje dijete, posebno zbog interesa i izbora za dijete se neće promijeniti tako brzo kao i promjene u sezonama. Svaka faza u životu djeteta će donijeti sa sobom zahtjev za promjenu u unutrašnjosti prostorija, tako da dok je kao mladi dječak ili djevojčica, oni bi bili više nego zadovoljni sa Sponge Bob Square Pants temu ili Barbie theme , kao i oni premjestiti u svoj tinejdžerski fazi, tu su vjerojatno idući u ištanje crne zidove i death metal bendova plakata sve po sobi. To je razlog zašto, po meni, spavaća soba dizajne za djecu ne bi trebalo biti theme temelji, osim ako su u redu s idejom redecorating ga svaki par godina. Pokušajte i poigrati s bojama kako bi ga personalizirane.
Ako imate sina i pokušava misliti cool dizajna spavaće sobe za dječake, zatim tu su neke stvari koje bi trebali imati na umu. Odaberite boje koje su pretežno misli kao dječak boja. Odlučite se za nijanse plave, zelene, žute ili čak smeđe. Za kul spavaća soba dizajne za djevojčice i soba ukrašavanja ideja za djevojčice, dok odabirom boje, probati i izabrati nijanse ružičaste, crvene, ljubičaste ili druge boje da je vaša kćer voli. Druga ideja soba boja koje možete isprobati je kombinirati dvije različite nijanse s više osnovnih boja i igrati s teksturama. Bilo da odaberete spavaća soba dizajne za dječake i za djevojčice, uvijek zapamtiti da je prostor od izuzetne važnosti u djece 'spavaća soba. Imati određen prostor za igračke, knjige, umjetnost i obrt materijalne i druge interese da vaše dijete svibanj imati. To će učiniti boravak više uredan. Ako imate dvoje djece dijele sobu, a zatim uzimajući kreveta na kat u sobu je sjajna ideja, jer to će vam omogućiti da uštede prostora i čine prostor izgledaju više prostrana.
Ako uređenje spavaće sobe na proračun je vaš prioritet i želite neke jeftine alternative za cool spavaća soba dizajne, onda uvijek možete odlučiti napraviti izmjene na vaše spavaće sobe dizajna tijekom vremenskog razdoblja. Također, većina od tih dizajna neće vas koštati puno, pogotovo ako se odlučite obojiti sobe sebe umjesto da poziva u pomoć stručnjaka. Za traženje namještaj koji je jeftin, ali elegantan i sinkronizirati s estetskom smislu i dizajn koje ste izabrali za svoju sobu, možete se odlučiti za trgovinu na buvljacima, gdje možete pronaći antičke i berba namještaja na jeftiniji stopa. Dajte slobodno vladavine na svoju kreativnost, pa čak i sa najmanjim niskog budžeta ćete biti u mogućnosti da se s hladnom spavaća soba dizajna koji će ostaviti vaše goste pun straha.

No comments:

Post a Comment