Wednesday 2 May 2012

Sapun Scum Uklanjanje

Svaki put kad se tuš, koju čine predmet tuš području topline, vlage i ostataka sapuna. Tijekom vremena, tuš područje akumulira nakupine zove sapun šljam. To je kombinacija sapuna ostataka, tijelo ulja, kalcificirani mineralne ostatke i prljavštinu iz otpadne vode iz kupatila. Sapun šljam je smetnja koja može obojiti i obezbojiti površine vaše kupaonice. Da biste dodali na njega, to čak može doprinijeti rastu plijesni i plijesni. Dakle, uvijek postoji potreba za sapun šljam uklanjanje. Ako to ne učini na vrijeme, to može dovesti do korozije metala kupaonica odvode i čvora. Postoje neke prilično jednostavne načine kako ukloniti sapun šljam koji je opisan u nastavku. Iskoristite ga za sapun šljam uklanjanje iz tuš vrata, tuš staklo, kade, itd. i zadržati svoje kupaonice uvijek čiste i lijepe. Pročitajte o kupaonica čišćenje.
Kako to Maknuti Sapun Scum?; Sapun šljam za čišćenje proizvodi su dostupni na tržištu. Kupite kvalitetan onaj koji se uklapa u svoj proračun. Pročitajte upute navedene na pakiranju. Slijedite upute za uklanjanje sapun šljam iz željenog područja. Obično upute za sapun šljam uklanjanje su više ili manje slično onome što je dano u ovom stavku. Pljusak malo vode na površini u kupaonici gdje je sapun šljam je nakupila. Takva područja su oko kadu i tuš vrata. Uzmite čistu pamučnom krpom i mokro s vodom. Stavite u iznosu od proizvoda za čišćenje kao što je preporučeno na pakiranju. Nanesite proizvod na vlažnom području. Ostavite ga na tamo za vrijeme, opet kao što je preporučeno na pakiranju. Ako želite i suglasni s uporabom smjeru, napraviti rješenje mala količina proizvoda s vodom. sprej je na područjima sa buildups sapun šljam, i ostavite ga da ostane tamo za 5 - 10 minuta.
U bilo kojem od načina predložene, sljedeći korak je da se posuti neke količina vode, i trljati površinu s plastičnim pročišćavati. Metal scrubs su također dostupne na tržištu. To je nikada nije preporučljivo koristiti ih kao tuš vrata su ili od stakla, plastike ili stakloplastike i svibanj dobiti oštećena trljanjem metala na njih. Utrljajte zahvaćeni površinu dobro s pročišćavati, radi teže kad god je potrebno. Držite polijevanje vodom jer će olakšati labavljenju up buildup od površine. Kada ste gotovi s trljanje, oprati površinu vodom. Rezultat će biti ništa drugo nego čista površina sjaji kao novo. Ako želite, možete napraviti sapun šljam otopinom za čišćenje s nekim tvarima najčešće dostupni u kućama. Oni su prašak za pranje, ocat i soda za pečenje. Evo više o tome kako se čisti sapun šljam iz tuš vrata.
Sapun šljam uklanjanje od stakla, stakloplastike i pločice je naporno i dugo uzimanje posao. Morate potrošiti novac, vrijeme i energiju da biste dobili osloboditi od njega iz vaše tuš vrata i kade. Ako ovaj proces je tako neumoljiv i unlikeable, zašto onda dopušta sapun šljam izgraditi samo. Zašto ne poduzeti neke mjere predostrožnosti kako bi izbjegli situaciju u kojoj morate raditi tako teško? Postoje neke takve stvari koje vam mogu spasiti od sapun šljam uklanjanje iz stakloplastike, stakla, ili podu ako se radi pravilno i redovito. Obrišite pjenu s Your kadu ili tuš s vlažnom pamučnom krpom svaki put kada se iz nje. Provjerite jeste li čist strane i na dnu kade i tuš enclosures. Nanesite sloj voska ili poliranje namještaja za zidove tušem i kadom. To će zadržati bagra sapun iz pridržavaju ga. Ali ne ovaj program radi samo kada je u pitanju predmeti su novi ili su bili očišćeni od sapun šljam. Slijedite ove dvije preventivne mjere i unaprijed akumulacije sapun šljam, a time i njegovo uklanjanje zauvijek.

No comments:

Post a Comment