Thursday 10 May 2012

Konvekcija Pećnica Recenzije

Kada uspoređujete konvekcija peći i konvencionalnog tipa peći, konvekcija peći su skuplji, ali oni koriste manje električne energije i na taj način može uštedjeti puno novca tijekom vremena. Konvekcijske pećnice dolaze s ventilatorom opremljen iznutra, koji pomaže da cirkuliraju zrak u unutrašnjosti pećnice pružiti još temperature u pećnici, ova značajka pomaže u pripremanju hrane receptima brže. Navedene u nastavku su savjete koji će vam pomoći kupiti konvekcija peći, i dalje niže su konvekcijske pećnice gostiju od kojih možete izabrati proizvod, koji zadovoljava vaše potrebe i uklapa u svoj proračun. Pročitajte više o konvekcija pećnica vs konvencionalne peći.
Kako kupovati za konvekcija Pećnica? ; Uzmi dimenzije kuhinje prostora gdje ćete biti postavljanje konvekcija peći. Također, mjerenje dubine brojila i postojeće peći ga usporediti s dubine konvekcija peći. ; Odlučiti koji tip konvekcija peći fan ste s obzirom da imaju. Glavni tipovi su kupole i prirubnica. Dome vrste pružaju bolju cirkulaciju, a nešto manje šanse od žarišta. , Provjerite je li pećnica dolazi s unutarnje svjetlo, većina pećnice dolaze s ovu značajku. Ova značajka čini posao konvekcija peći za kuhanje lakše. , Odlučiti da li želite ići za sebe čišćenje način, većina pećnice su opremljeni s ovu značajku. Jeftini one ipak ne mogu imati tu značajku. ; Otvorite i zatvorite vrata pećnice kako biste provjerili ako je dobro uravnotežen, to ne bi trebalo zalupiti zatvoriti ili otvoriti pada. ; Studija ono što električnim zahtjevima pećnica ima, ili ako je njegov plin verziju. Ako ide za električni jedan, a zatim provjerite je li vaša kuća je opremljena za instalaciju u pećnicu. Ako ste u potrazi za plinom verzija, proći kroz plin recenzije konvekcija peći prije odlučivanja o jedan. ; Trgovački konvekcija Pećnica osvrti
Farberware FAC900R konvekcija pećnica s Rotisserie: Ovo je potpuno programirati i jednostavan za korištenje pećnicu, koji dolazi po cijeni od USD 149,99. To uključuje Rotisserie, pečenje tava, tava za pečenje i police. To je kvalitetan veličine konvekcija pećnica, može čak i stati peradi velika. Zona konvekcije mikrovalna pećnica pregled govori o tome da je lijep dizajn sa suvremenim izgledom, tako da se može mjeriti s modernom kuhinjom dekori
Euro Pro TO289: Većina konvekcija toster pećnica recenzije i countertop konvekcija pećnica recenzije, razgovarati o Euro Pro TO289. Ova pećnica ima veliki od nehrđajućeg čelika. To je cijeli niz temperatura za pečenje od 150 do 450 stupnjeva celzijusa. Uz ovaj proizvod dobivate mrvica ladicu, svađa tavi i dvije žice pečenje policama. Ova pećnica je idealan za kuhanje jednu ili dvije osobe obroka, ona kuha hrana ravnomjerno i brzo. Ona dolazi oko po cijeni od 50 USD.
Oster 6297 Šest Slice: Ovo je odličan kvalitet proizvoda od Oster. Ovaj toster pećnica ima iznimno velik interijera kapaciteta za pečenje, toasting, pečenje i zagrijavanje hrane. Njegova svestrana jedinica ističe dvostruko stijenki građevina koja jamči vrhunsku toplinske zaštite, i unaprijed stalak za sigurno uklanjanje kuhanu hranu stavki. To je staklena vrata za jednostavan pregled, i dolazi sa 60 minuta vremena, i auto isključiti zvono i signal značajku.
Hamilton Beach 31199 toster pećnica s konvekcija Kuhanje: Ova pećnica nudi mnogo mogućnosti za kuhanje i ima ekstra velikim kapacitetom za velike poslove countertop kuhanje. To je dovoljno velik za kuhanje dva 12 inch pizza, pečena ili jedan £ 7 piletina. Možete ispeći i svađa u ovoj pećnici i to sve brže, zbog konvekcije kuhanje. Ona dolazi oko US $ 75,99 cijenu.
Krups FBC2 Digitalni Konvekcija Toster: Ovaj 6 kriška jedinica, konvekcija pećnica toster koristi isti Krups patentirani sustav grijanja kvarca, koji preuzima kontrolu topline u komori. Topline je izrađena od 3 kvarca i distribuira dalje svim uglovima zbog tot je reflektirajuća mrvica ladicu. To je odmrzavanje funkciju, ravnomjerno odmrzava hranu bez vođenja bilo vruće točke. Ona je regulator temperature do 450 stupnjeva, ima digitalni mjerač vremena i auto isključiti značajku. Ona također ima osvijetljeni LCD zaslon, koji je lako kontrolirati i ima meke dodir gumba. To uključuje toplinske otporan štipaljke, non stick pan i ispeći pečenje ladicu.
To je sve o odabiru konvekcija peći. Check out proizvodi navedeni u gore konvekcijske pećnice recenzije, i kupiti kvalitetan proizvod koji zadovoljava sve vaše potrebe te se uklapa u svoj proračun.

No comments:

Post a Comment