Tuesday 1 May 2012

Ljetna šminka

Svrha pisanja o ljetnim šminka je da vam pomoći zaštititi vašu kožu od vrućine i oštre sunčevim zrakama, i dati vam novi izgled u skladu s najnovijim trendovima šminka. Stalno znojenje tijekom ljeta predstavlja veliki smetnja na svoj šminka, što je s curi olovka za oči, i topljenje krema i temelj. Da biste mogli da se pozabave sve to, a ipak izgledati kao svježe kao tratinčica, predstavljen ovdje su neke savjete o imaju svoj ljetni boravak staviti šminku.
Ljetna šminka Savjeti
Da temeljito uživati ​​ljeta bez brige o svom šminka dok ste se, slijedite ove savjete ljeta šminka.
Početi s osnovama, prije nego što vrijede šminka, važno je držati osnove njegu kože lica na umu. Započnite šminka rutinske po prvi primjenom krema za sunčanje s ovlaživač, koja ima minimalno spf 25-30. Nanesite premaz nakon što se primjenjuju moisturizer, i prije nego što vrijede osnivanja (ako je potrebno). To daje kožu glatkom, svjež izgled i savršen je za ljeto šminku.
Preskoči Foundation; Ako je moguće, koristite tonirana krema umjesto zaklade. To služi u svrhu osnivanja bez davanja šminka caked nastup u toplinu. Ako ne primjenjuju temelj, preskočite kose i koncentrirati se na sredini vaše lice. Također, odaberite blagim tekućim temelji temelj ili vodootporan temelj, a ne na bazi ulja jedan za glađe izgled. Dobivanje temelj šminka pravo je bitna kada ste težio za ljetne šminke izgleda. Koristite loose powder za bolju pokrivenost. Izbjegavajte pritisne u prahu, jer daje lažni izgled.
Označite svoje imovine; Korištenje bronzer na važna zona na licu daje prirodan izgled. Nanesite bronzer u prahu na čelo, jagodice, nos i brada za prirodni izgled. Također, nanesite malo na vrat, i uho lobes, osobito ako se nosi konjski rep, ili su kratka kosa, tako da šminka izgleda čak. Za neke dodatne pomoći u ovom području, pogledajte ovaj članak na bronzer šminku.
Ljetni Jednako Vibrant; Mnogi stručnjaci sugeriraju šminka jednostavan ljeto šminka izgleda. Međutim, to jednostavno ne osjećaju kao ljeto ako vaša šminka nije vitalno. To ne znači da koristite glasna boja, ali samo boje koje govore ljeto! Pokušajte blagi jabuka boji rumenilo na obrazima, ili žuta, svijetlo zelena ili aqua plava hladu sjenilo. Dovoljno je sjetiti se ići lako na usne boje. Nemojte koristiti debeli ruž za usne, umjesto toga koristite tonirana balzam za usne sa SPF. To daje tvojih usana pravi sjaj i štiti ih od sunca. Ove ljetne ideje šminka jednostavno ne možete pogriješiti.
Nabavite Oči pravo; Dok radiš svoju rutinu šminke oko očiju, ne primjenjuju moisturizer na oči tijekom ljeta, jer to može učiniti vaš šminka izgleda sve u redu. Umjesto toga, izaberite oko premaz, zatim uz korištenje krema i puder eyeshadow. Zatim, nanesite tanki linija eyeliner, te ga pratiti s maskarom. Preskoči Kohl u ljeta, to uzrokuje šminka za izgled vrlo teška. Provjerite jesu li sve vaše šminke oko očiju je vodootporan. Vi ne želite da se vaše šminke oko očiju zamrljan zbog svoje stalne znojenje.
Za neke više šminka ideje koje će vam pomoći da dobijete kroz ljeto, pogledajte na:; Ljetna šminka Izgleda; Prirodne šminka ideje; Nude šminka, šminka svjetiljka: "Ovo su neke od najboljih ljetnih šminka izgleda da možete postići, s Nalet jarke boje u obliku rumenilo ili sjenilo. Sjeti se, ljeto je vrijeme da bi sve svježe i svijetlo, desno od vaše odjeće na svoju šminku. Isprobajte ove savjete šminka ljeta, i zabavite se ovo ljeto!

No comments:

Post a Comment