Sunday 13 May 2012

Ice Plant Cvijeće

Znanstveno ime led biljka Carpobrotus edulis, rodom u Južnoj Africi. Ova biljka je jedan sočan i zajednička među čestar staništima po cijelom svijetu. Ova biljka je također pronašao u mediteranskom, Kaliforniji i Australiji, ali je postao prijetnja native vegetacije zbog invazivne prirode. Ice biljke imaju atraktivan i ukrasni izgled. Listovi su pokriveni sa malim vlakana koja iskra kao led na suncu. Ice biljke cvijeće su više boja i biljke također nose jestive plodove. Unatoč svojoj ljepoti, biljka uzrokuje ekološke neugodnost u Kaliforniji i drugim izvornim područjima. Ova biljka je također poznat po uobičajena imena, kao što su Delosperma Table Mountain. Saznajte više informacija o cvjetnim vrtovima.
Osim svih ovih stvari, led biljka još uvijek obožavan od strane mnogih za svojim prekrasnim izgledom. It daisy je kao cvijeće, cvatnja u roza, svijetlo žuta i bijela. Ova biljka zahtijeva vrlo specifičnim klimatskim i geografskim uvjetima rasti. Biljka je izdržljiv i suša tolerantni vrsta. Ice biljka je prekrasan vrt biljka koja tvori prekrasan pokrovnost s jednim fushia cvjeta. To biljka za suhe klime koja raste upto visine od 2-3 cm. Pročitajte više na ledu opskrbu biljaka.
Uzgoj bilja Ice
Prije nego što počnete raste led biljke u vašem vrtu, morate znati osnovne korake za led rast biljaka. Ice biljka briga je također neophodno za maksimalno cvjetanje leda biljke cvijeće.
Odaberite vrstu; dobiti određenu vrstu led sjeme biljaka iz rasadnika u blizini. Također možete početi raste led biljke s malim starter biljke prodaju u rasadnicima. Odaberite zdrava izgleda biljke koje imaju znakove novog rasta mladi listovi i cvjetni pupoljci. Također možete pročitati na vrtu ukrasnim trava.
Priprema tla; Ice biljke vole svjetlo pješčana tla. Ona također zahtijeva suho tvrdo zbijenom prostor za bolje preživljavanje i bez rasta drugih biljaka. Ako ste sjetvu sjemena, tlo treba labavo biti izgreben, tako da sjemena može napraviti dobar kontakt sa zemljom i okolicu. Tlo mora biti dobro drenirano. Također možete sprej neki organsko gnojivo za dobivanje bolje kvalitete leda biljke cvijeće.
Sjemena za sjetvu, Seeds ne klijati, ako ne i izložena pravilan suncu. Sadnja biljaka ili sjemena za sjetvu treba obaviti u rano proljeće. Biljke su u vegetacijskog razdoblja tijekom tog vremena. Sjeme mora rijetko se širiti. To bi trebao biti zali i lagano raked u tlo.
Ice Plant Care, u zimskoj sezoni, to bi trebalo biti posađeno u zatvorenom prostoru u prozoru košara za maksimalnu izloženost sunčevim zrakama. Za maksimalnu lišće, povremeni teški ispijanje je koristan. Stari i mrtvih stabala treba biti odsječen. Orezati potrošene cvijeće za uredan rast u vrtu. Nakon što se pobrinuti za biljke, vrt će se širiti s krevetom prekrasnih cvjetova led biljka.
Ako je ovo biljka usporava rast drugih biljaka u vašem vrtu, možete kontrolirati svoj rast prskanjem kemijskim herbicidima. Jedini način da biste dobili osloboditi od ovaj sočan raznolikost je iskorijeniti biljka. To je vrlo intenzivna rada i nakon uklanjanja biljaka iz svojih korijena, tlo treba mulched kako bi se spriječilo ponovno naseljavanje ili ponovno invazija ove biljke. Jedini nedostatak ove biljke je da, mora se uzgaja sama, a ne s drugima biljnih sorti u vrtu. Također bi željeli da rastu ukrasnog drveća na vaš krajolik, pa pročitajte na ukrasnog drveća za uređenje okoliša.
Ako ste stvarno zainteresirani za vrtlarstvo led-biljka, morate tretirati ga kao jedini posjed u vašem vrtu. U prizemlju prekrivena šarenim cvijećem led biljka izgleda doista lijepo. Sve što trebate učiniti je da trim it pravovremeno kako bi se spriječilo njegovo invazivne prirode. Ovog proljeća, neka led biljka cvijeće ispunite svoj vrt.

No comments:

Post a Comment