Wednesday 11 April 2012

Liquid Eyeliner Stilovi

Eyeliner je kozmetički čije korištenje je potrebno za uspješnu šminku. Mnoge žene ga koristiti povremeno, dok postoje neki koji ga koriste na dnevnoj bazi. Ukoliko spadate u jednu od ove dvije kategorije, morate znati o različitim izgleda i stilova koji može biti kreiran s eyeliner. Znanje definitivno će doći na svoje pomoći kada želite da izgleda jedinstveno i postati centar pažnje. Postoje različite vrste eyeliners prisutna na tržištu kao što su tekućina i olovku. Sadašnji web stranica ograničava svoje rasprave tekući eyeliner dizajna i stilova. To vam daje upute o tome kako primjeniti eyeliner tekućine i što su različite tekući eyeliner stilova možete napraviti. Čitajte na šminke oko očiju.
Kako se prijaviti tekućine Eyeliner?, Treperenje očiju i znojenje su dvije prirodne procese. Ne možete ih izbjeći. Stoga, trebate primijeniti tekući eyeliner s takvom stručnošću da se ne bi pokvarila kontinuirano treperiti i znojenje. Ovdje su potrebne upute o tome kako primjeniti eyeliner tekućine na takav način da ostaje duže. Nanesite jedan sloj zaklade ili puder na trepavice. Možete primijeniti kaput cijelo lice, ako želite. Stavite sjenilo (boju po vašem izboru) na kapka kao način želite. Mark linije na očnom kapku, kao da ga pokreće uz neposrednu granicu trepavica korijena. To će vam pomoći primijeniti liquid eyeliner bez puno nereda. Svi ovi koraci su samo za pripremu vaše oči za tekući eyeliner primjenu. Izvedite ih na oba oka, jednu po jednu.
Otvorite bocu tekućine eyeliner. Poklopac je obično u obliku malog i tankog slikarstva kistom. Držite poklopac da ispusti višak tekućine. Kada završite, stavite vrh četkom na kraju retka označen na jedan od kapaka. Morat ćete držati ovaj oka zatvorena za napraviti zadatak dobro. Pokrenite premažite označene linije prema unutra. Pokušajte da ne prekida između njih. Ako to ne učinite bilo slučajno, pokriti poništiti dio mimo trčanje četkom. Pobrinite se da linije formiraju na očni kapak je glatka, pa čak i. Dopustite da se osuši za par sekundi. To čini osnovne linije, a završava osnovni korak tekućeg eyeliner primjene. No, vaš je zadatak ne završava ovdje. Vaš cilj je definirati i ukrasite oči, tako da izgledaju ljepše i atraktivan. Nije li to? Umočiti kist u tekući eyeliner, neka se ispusti višak od njega, a zatim ga držite na vrhu osnovne linije. Cilj je da se ovdje napraviti vanjski polovice linije malo deblji od unutarnje pol. To daje više gotovih i ostvariti dodirom na tekući eyeliner šminka. Evo više o tome kako staviti na eyeliner.
Koje su neke Liquid Eyeliner Ideje?; Postoje brojni tekući eyeliner stilova moguće. Možete pokušati da itko dati jedinstven pogled na sebe. Neki od najčešće korištenih tekući eyeliner stilovi su klasični modni, mačka oči, smokey eye, funky i prirodno. Klasični stil je namijenjen onima koji žele izgledati jednostavan, ali elegantan. To funkcionira kada se primjenjuju sami, bez sjenilo i mascaras. Ako želite primijeniti ove oka makeups, najčešće koristite prirodne nijanse. Uzmi tekući eyeliner kist i povući crtu na kapku počevši od vanjskog kraja i kreće prema unutra. Pokrenite kist olovka za oči još jednom, ali ovaj put za zgusnuti vanjski polovice linije. U ovom određenu vrstu eyeliner primjene, ne primjenjuju se Kohl ili olovka za oči na donjem kapku.
U stilu mačka eyeliner, morate povući glatke linije na gornjem kapku, a čine ga okretati prema gore. Crtanje crte na donjem kapku i proširiti ga prema van i upoznati se s gornjeg kapka liniju. Mazati the eyeliner u dijelu gdje se dvije linije susret. Ovaj tekući eyeliner stil izgleda najbolje tamno sjenilo. Morate probati svoju ruku na njega, ako imate male oči i želim im dati širi pogled. Da biste stvorili dimi tekući eyeliner stil, primjenjuju sjenilo i povući tanku liniju s tekućim olovka za oči na gornji dio kapka. The sjenilo i olovka za oči, boja trebala bi se međusobno nadopunjuju. Sada, mješavina linija eyeliner s sjenilo uz pomoć kista. To će formirati zamrljan i dimi izgled odmah.
Da biste stvorili funky stilu eyeliner, koristite svijetle boje eyeliner kao što su vapno zelena, ljubičasta, plava električni, roza, itd. Nanesite sjenilo sličan sjeni. Da biste odabrali boju eyeliner and sjenilo, uzmite u obzir svoje kože i boje očiju. Prirodni tekući eyeliner stila uključuje korištenje neutralnog boji eyeliner. Naglašava prirodne konture vašim očima, i stoga je najbolji eyeliner stil za velike i lijepe oči.
Čitajte na:; Eyeliner za mrki oči; Eyeliner za Blue Eyes, Eye šminka za zelene oči, tako, vidjet ćete kako možete ući u sasvim drugačiji izgled čineći male promjene u regularnom metodom tečne eyeliner primjene. Nemojte pokušati svaki od navedenih tekućina eyeliner stilova i dizajna na sebi. Saznajte što neki vam najbolje odgovara. Izlaziti s tom stilu i rock svijeta.

2 comments: