Saturday 28 April 2012

Slatka Long frizura

Iako možda mislite da je održavanje duge kose je vrlo teško i vremena, najbolja stvar o tome da ima dugu kosu je da to može biti oblikovan na toliko različitih načina. Možete nositi vaš duga kosa ili gore ili dolje, s lijepim rezultatima. Ako želite nositi svoju kosu prema dolje, onda može puhati suho ravno za sofisticirani i svjež izgled ili stvoriti volumen uz pomoć kovrče. Slatka duge frizure s kovrčama odskočiti koje sjaje sa zdravstvenim, privlačan izgled za stranke ili bilo koji veliki događaj. Glavni problem s dugom kosom je da ona može izgledati malo stan i opušten, ako to nije stil ispravno i ako je vaša kosa je prirodno tanka. Najbolji lijek za to je da se rez koji je slojeviti dati izgled više volumena i da koristite dobar volumizing šampon i omekšivač. Evo nekoliko slatka dugo hairstyles da možete lako stil kod kuće. Više o dugo hairstyles.
Slatka Long frizura za djevojčice
Vrlo dobar slatka dugo frizuru koja radi za sve tipove kose je loop kika. Updo kao konjski rep, koji osvaja sve dlake iz vaše lice je vrlo mladenački i slatka frizura. Da biste dobili ovaj frizuru, morate prvi šampon i stanje vaše kose s volumizing šampon i regenerator povećanje sjaja. Neka vaša kosa suha, naravno, i primijeniti volumizing pjenu za kosu na tjemenu i sjaj serum sve uz vaše nitima. Blow suhu kosu ravno pomoću snažan kosu postaviti na srednje topline i veslo četkom. Nakon što je kosa bila puhati ravno sušeni, stvoriti kratki bočni dio i pomesti sve dlake preko jedne strane. Sada čine dio koji se proteže duž od uha do uha i razdvaja kosu na dva dijela, prednje i stražnje strane. Povucite kosa koja je iza dijela u konjski rep nisko i povucite ga u obliku meke petlja. Gurnite kose u svoju krunu površine također neznatno tako da tvori pouf. Pljusak neke lak i vaša slatka dugo frizura je spreman. Pročitajte više o rep frizura.
Slatka Long frizura s bangs
Šiške su instant način dati svoju kosu makeover bez velikih promjena na duljinu kose. Postoje mnoge velike stilova koje možete napraviti s bangs koji je pogodan za vaše lice tipa. Vrlo naletima prasak koji je vidio sported po Reese Whitherspoon je pogodan za vas ako imate u obliku srca lice s naglašenim linija čeljusti. Dugo frizura sa strane swept bangs je pogodan za ljude koji imaju veliki čelo i dugo lice. Ovdje je jednostavno slatka duge frizure s bočnim bangs. Za ovu frizuru, najprije morate na šampon i stanje vaše kose s razjasnili šampon i regenerator sjaj povećanje. Nanesite malo pjenu za kosu i stvoriti ekstremne rastanak strani na svoju kosu. Odvojite šiške na pojedine sekcije i puhati suho uz pomoć jednog kosu i veslo četkom. Koristite kist veslo kako bi bili sigurni da su šiške su ravne. Sada odvajanje kose u 2 inča sekcije i puhati ih suho ravno. Uz pomoć jedne duge cijevi curling željeza, rotor ostatak vaše kose u meke kovrče, tako da oni padaju zavodljivo oko ramena. Nanesite svjetlo magla laka za kosu da bi se slatka duge frizure u mjestu.
Pročitajte više na:; Long frizura s bangs, slatka frizura za dugu kosu, Long frizura: Long Šišanje, tako, to je sve o slatka dugim hairstyles i kako ih napraviti kod kuće. Uvijek budite sigurni da je vaša frizura nije previše razrađen ili ćete potrošiti puno vremena da ga stvoriti. Duga kosa koja sija sa zdravstvenim je lakše stil i izgleda više privlačan previše.

No comments:

Post a Comment