Monday 16 April 2012

Scena šminka za zelene oči

Jeste li bili inspirirani djevojke koje nose debele šminke oko očiju s divljim frizuru? Ove djevojke vole sebe nazivaju kao 'sceni djevojke' ili 'sceni djecu'. Scena šminka je zapravo ono što glumci učiniti kako bi se prikazati scenu. Oko šminka je podebljano uz korištenje crna oka liner i crna maskara. Prije nego što prešli na detalje scene šminka za zelene oči, omogućuje nam vidjeti neke osnovne savjete za primjenu scene oka šminka.
Savjeti za primjenu Scena šminke oko očiju, se najčešće koristi olovka za oči u boji za scenu šminka je crna. Možete koristiti tekući crna olovka za oči, kao što je to korisno u dobivanju kreativni sa svojim šminka. ; Možete koristiti i druge boje kao što su olovka za oči sive, plave, ljubičaste, itd. za scenu šminke oko očiju. , A sjenilo boje su svijetlo roze, crvena, lavanda, pa čak i neke nijanse od svijetlo zeleno sa ton zlata. , Morate koristiti maskare kako bi vaš izgled trepavica duže i crna. ; Koristi oči upaljač kako bi vaše oči izgledaju svjetlije na gornje i donje kapke. ; Trebate se prijaviti dva sloja maskare i lažne kapke stvoriti teške izgled. ; Morate pustiti ostatak vaše lice izgledati blijedo primjenom malo temelj i malo sjajilo na usnama. , Kako to učiniti Scena Šminka za zelene oči?
Najbolja scena šminka za zelene oči uključuje korištenje teških crna olovka za oči s velikim trepavicama i svijetlim eyeshadow šminka. Dno crta je podebljano šminke oko očiju i blijeda šminka i underplayed lice šminka. Pođimo u detalje scene šminka za zelene oči.
Korak 1, trebate koristiti kvalitetne crna olovka za oči i poželjno tekući eyeliner. Možete čak ići u za druge boje poput ljubičaste, plave, sive i može se idu divlje sa svijetle neon boje eyeliner. Možete pročitati neke eyeliner savjete i trikove u člancima:; Eyeliner Tehnike, Liquid Eyeliner Savjeti, korak 2, morate primjeniti eyeliner s unutarnje strane donjeg kapka. Zatim ga povucite prema dolje s prstima ispod liniju trepavica. Morate početi iz unutrašnjosti vašeg kapka i raditi svoj put van. Deblji liniju bolje.
Korak 3; možete primijeniti crna olovka za oči na gornji eyeliner, baš kao debela kao donje vjeđe ili možda čak i deblji. Možete čak koristiti drugu boju line gornji očni kapak. Možete čak koristiti dva eyeliner boje, pomoću zelena olovka za oči na pola puta i doradu od ostatka oka s grimiznim eyeliner.
Korak 4; Trebate se prijaviti sjenilo za zelene oči iz svog liniju trepavica do dna kosti obrve. Koristite kutni četkicu za nanošenje svijetle boje sjenilo. Možete čak i pokušati primijeniti malo sjenilo na donji kapak pažljivo kako bi dobili retro izgled. Možete naučiti kako primijeniti sjenilo korak po korak u članku kako staviti na sjenilo.
Ako ste zbunjeni o primjeni sjenilo, možete pročitati više na:; sjenilo Savjeti, sjenilo prijave; sjenilo tehnike; Korak 5; Zatim, trebate staviti na puno crne maskare, pa čak i lažne trepavice da izgleda teška. Trebate početi na korijene i uzeti kist sve do savjeta. Morate to učiniti nekoliko puta da biste dobili sceni šminka za zelene oči savršen.
Korak 6; Trebate se prijaviti malo temelj cijelom licu. Zatim nanesite sloj prozirne prahu da bi šminka na mjestu. Nosite sjajilo preko usana dodati malo sjaja u odnosu na lice.
Ovo je način kako ste stavili na sceni šminka za zelene oči. Možete primijeniti svijetle boje sjenilo s unutarnje strane oka i premjestiti na svjetlije boje kao i vi kretati izvan. Možete napraviti obrve stvarno tanki ili oblik ih na način koji želite. Uz eyeliner olovkom, možete isprobati različite eyeliner stilova i oblika u kutu oka poput zvijezde ili smješko. Ideja je da se pozornost na vaše oči i učiniti ih zamjetljiv. Nadam se da ovaj članak je pomogao vam da učinite najbolje scene šminka za zelene oči.

No comments:

Post a Comment