Friday 13 April 2012

Plumeria Care

Također poznato kao frangipani ili hram stabala, plumeria je cvjetnice stabla koja je porijeklom iz tropskih i suptropskih Americi. Pripadnost rodu Plumeria i obitelj Apocynaceae, plumeria je više ili manje listopadne biljke s tvrd i sočno grane, izlučivanje debelim mliječan biljni sok. Biljka raste dug, kožast, istaknuo zimzeleno lišće koje su 8 do 10 cm dugo, i slatko, opojni mirisno cvijeće u rasponu od žute do ružičaste. To je lako rasti biljke, idealno za bilo cvijeća vrt ili terasu površine s pretjeranog izlaganja suncu.
Plumeria je poznato da ide na prirodni uspavan razdoblje, ali treba biti zaštićen od zime i mraza kao lišće imaju tendenciju pada, osim ako je zadržao zatvoreni. Ovo je samo kratak račun na plumeria biljka, sada neka nas naučiti kako rastu plumeria i brigu o njemu. Pročitajte više o Plumeria cvijet značenje.
Plumeria Care Vodič
Plumeria može se uzgajati bilo iz reznice biljke ili sjeme. Reznica treba biti barem jedan stopalo dugo, suho za par dana i onda posadi (ne jako duboko) na tlu. To bi trebao biti je zadržao na suhu stranu u svjetlu hladu, kao reznice imaju tendenciju da se truljenje, ako je zadržao previše vlažne ili tamne. Rasti plumeria iz sjemena, biljnih sjemena oko ¼ inča duboko u tlu. Voda nježno, ali bi se izbjeglo prekomjerno zalijevanje. Ponovo staviti u saksiju biljke u malim posudama, nakon što raste barem 2 do 3 istina lišće. Plumeria uzgajaju iz sjemena, rastu brzo i cvatu u isto vrijeme kao što zahtijeva rezanje u cvatu. Pročitajte više o tropskih plumeria cvijet.
Plumeria Njega: tla i sunca, kao biljka korijene ne mogu podnijeti previše vlage, plumeria zahtijeva dobro isušen plodno tlo s visokim sadržajem organskih. Tla uz mješavinu od 1 / 3 pijeska, 1 / 3 perlita, 1 / 3 kore kompost ili treset i vreću kaktusa mix će dokazati da se dobar za biljke. Čak mješavinu od 50% pijeska i 50% zemljišta može biti dobar izbor. Plumeria stanuje najbolji u punom suncu, ali bi trebao biti izložen postupno na suncu ako je u hladu za dugo vremena, drugi proizlazi svibanj dobiti izgorio od sunca. Dakle, kao kaktus and sukulenti, biljke dobro raste u svijetle i ventiliranom mjestu.
Plumeria Njega: vode, biljke potreba za vodom ovisi o njegovu stanju tla, odnosno ako je vrlo suha, prljavštine, vode postrojenja, a ako je vlažna prljavština, voda biljka sljedeći dan. Biljka ne voli mokre noge, pa je dovoljno vode, tako da odvodi daleko. Međutim, dok sadnje reznica bi se osiguralo da je tlo skroz mokar, ali ne vode sve dok ona raste 4 do 5 i formira pravi listovi, iako možete magla savjete ako je jako vruće. The plumeria proizlazi imaju sposobnost da se pohraniti voda stoga je poželjno da voda biljke jednom tjedno.
Plumeria Njega: rezidbe, Plumeria može biti pruned u bilo koje vrijeme, ali bi se osiguralo da ste izrezati na kut, tako da ga ne treba zadržati vlagu. Iako biljka će nestajati iz lateksa budala za jedan dan ili tako, umočiti izrezati nakratko u vodu da se zaustavi oozing. U tropskim područjima, biljka može narasti 20 metara u visinu i širinu, dakle, orezivanja može pomoći donijeti cvijeće na bolje visine. To će također imati koristi od sve više grana iz točke je pruned, te će također promovirati više cvjeta.
Plumeria Njega: Gnojiva; Za bolje cvijet proizvodnju, biljka mora biti oplođena tjedno ili prskanjem ostavlja gnojiva ili pomoću metoda vrijeme release. Mješavina SNG, a 10-10-10 gnojivo, Coco vlažne ili visoke fosfora vode miješati gnojivo poput Super cvatu gnojivo (10-50-10), sprayed direktno na lišću mogu pomoći u cvjetnice / grananje procesa. Međutim, u jesen sezone, zaustaviti gnojenje biljka kao biljka sama priprema za mirovanja.
Plumeria Njega: Zimska zaštita; Biljka zahtijeva posebnu njegu plumeria u zimama. Kada temperatura padne ispod 40 stupnjeva celzijusa, donijeti biljka unutra. Voda postrojenja prije nego što je uzimajući u, a kasnije ne vode vrlo često. For plumeria njegu u kući, pohraniti biljka u toploj i svjetlija područja. Iako biljka može preživjeti na hladnom, suhom mjestu, za bolje iduće godine cvijet prinos, držati ga u području s jarkim svjetlom. Također možete pohraniti u zatvorenim prostorima biljka uklanjanjem biljka iz lonca, prolijevanja labav tlo, a zatim ga stavite u toplu odjeću ili ormar. For plumeria skrb nakon zamrzavanja, odnosno, kada je vrijeme grije gore ili temperatura iznad 40 stupnjeva celzijusa, izvadite ga postupno i orezati korijen prije presađivanje. Pročitajte više o Plumeria biljka briga.
Ukratko, možemo reći da je vrlo prilagodljiv plumeria i ne zahtijeva mnogo njege i održavanja. Međutim, za bolji prinos slatkog mirisa šarenog cvijeća, uvjerite se da biljka dobije najmanje šest kompletan sunčanih sati svakodnevnog i dovoljno vode i gnojiva na težini dobro. Pa, to je sve o Plumeria biljka skrbi. Nadam se informacije dati na skrb plumeria dokazuje da se korisne za vas sve u uzgoju ove biljke u svom vrtu.

No comments:

Post a Comment