Thursday 19 April 2012

Složeno Bob Šišanje

Složeno bob frizura izgleda dobro na bilo koji tip kose. Međutim, to je vrlo dobra frizura za kosu koje nedostaju volumen. Tanke tanku kosu, kada cut s kratkim stog Bob frizura može izgledati opsežan i stilski. Složeno bob frizure i izgleda dobro na valovitu kosu. Složeni bob frizura se može obaviti na tupi bob, međutim, da se gel ovaj stil s nedavnim trendovima možete pokušati obrnuti stog bob frizuru, i to pratiti s nekim stilski šiške. A s nekoliko pruge boju kose, možete napraviti ove frizura i stilova izgleda još više jedinstven.
Složeno Bob Šišanje Savjeti
A stog bob frizura ističe glavu i naglašava određene značajke lica u isto vrijeme čini se da produljiti vrat. Neka nas pogledajte neke savjete na koje treba zapamtiti dok će za bob šišanje.
Kako smanjiti Složeno Šišanje Bob?; Smanjiti vaše kose, koriste ove frizura stilova i ideja. Prvi šampon ih očistiti. Također možete koristiti regenerator. Zatim ručnik suhu kosu. Važno je da ne potpuno ih suha, jer je mokra kosa bi trebala biti održavana, dok ih rezanje. Mokru kosu se lakše rezati, možete držati bocu vode raspršivač kod vas, u slučaju da vaša kosa postati suha. Složeno bob nije ništa drugo nego raslojavanje učinjeno na stražnjoj strani glave na takav način da je kosa na tjemenu izgleda deblji, što znači kose na gornji sloj su zadržao najkraće, a zatim postupno više slojeva su rez. Prije nego što počnete raslojavanje kosu na tjemenu, prvo morate odlučiti dužini kose i stil rez. Ako želite ići obrnutim stog bob frizuru stilu, onda morate šišati na potiljak i vrat kraći i duži sa strane. Da bi vaš cut izgleda još više stilski, možete zadržati strane asimetrična.
Međutim, ako želite ići s jednostavnijim rez, a zatim ići s običnom tupim rez ili 'U' oblika rez. Nakon što ste učinili s rezanje kose završava i zadovoljni s dužinom, vrijeme je da se stog šišati. Da biste to učinili, odlučiti najkraći sloj duljine na krunu. Zatim početi rezanje kosu u smanjuje količinu slojeva. Za više volumena, rezano više slojeva. Međutim, ako već imate dobar volumen u prirodne kose, a zatim staviti na manje slojeva. Nakon ovog dijela vaše kose i provjeriti. Ići za stog Bob šišanje s bangs, uzeti prednji dio kose, čine ga mokri i češalj. Odlučite o duljini i stilu šiške. Ako želite ići na Kleopatra stil ravno šiške, zatim rezati kosu ravno u blizini obrva razini. For šišanje s bangs toj strani pomesti, držite prednji dio na 45 stupnjeva kut, nagnuti škarastim i napraviti rez.
Dodavanje Istaknite i Lowlights; Da bi dodali neki više stila na Vašu novu frizuru, možete razmislite idući za neke ideje boju kose. Ljudi koji imaju tanke kose, mogu uzeti u obzir ide za naglašava i Lowlights. Na taj način kosa će izgledati još teksturom i stilski. Simbol se može ići s tamnijim tonovima boja plava ili smeđa nijanse Lowlights. Izdvajamo for plavuša može biti platine ili svjetlije nijanse od čokolade. Brinete mogu proći s označenim bakra, meda, pšenice i pepela.
Održavanje Vašeg Složeno Bob stilu, Styling i održavanje složeni bob frizura je vrlo jednostavno. Nakon šamponiranje kosu, dio kose. Pazeći da slojevi padaju pravilno način na koji su namijenjeni da padne na bočnim stranama. Zatim četkati kosu. Za održavanje stog bob frizuru, morat ćete dobiti trim iz stilist svaka 3-4 tjedna, ovisno o vašoj rast kose. Da biste spriječili da vaše kose ističe ili Lowlights od feding daleko rano, izbjeći ih izlažu suncu. Također možete koristiti proizvode za njegu kose, koji su posebno izrađeni za obojenu kosu.
To je sve o stog bob frizuru. Dakle, ići na stilist i dobiti ovaj šišanje učinio, i dodati neke naglašava da bi šišanje izgleda još više stilski. Međutim, ako imate neka iskustva u kosi rezanje, onda možete koristiti gore navedene savjete smanjiti svoju kosu.

No comments:

Post a Comment