Tuesday 3 April 2012

Smeđa kosa Shades

Smiješno je kako ćemo galamiti nad hrpa mrtvih stanica! Ali, da radimo. Crna ili smeđa, kosa je glavni faktor kozmetičkih poboljšanja za svakoga. Možete boje ih, izrezati ih češalj ili ih kovrča, kosa je najbolji pribor koji se mogu odlučiti na način da pogledamo. Ako imate smeđu kosu, nosi iste boje u svakoj prilici, za svaki pogled, može činiti monoton. Stoga eksperimentiranje s nijansi smeđe kose je velik ideja, da nose različita izgleda i različitih stilova. Branje boja kose, može se činiti kao obeshrabljujući zadatak. Ali, kao što imate svoje srce postaviti na ideju o promjeni boje kose, ovdje je stručni vodič će vam pomoći da s pravom boja kose za vas.
Smeđa kosa Shades
Odabir boje; Prvo stvari prvi, boje i fotografije na kutijama su vrlo varljive. Oni to malo vam pomoći. Dakle, probajte drugi način saznati. Razgovarajte s prijateljima i ići u frizerski salon da bi dobili pravo mišljenje. Kosa dressers su pravi ljudi doći u dodir sa, ako želite napraviti podebljano izjavu o promjeni boja kose. Pročitajte više na kosu boje za vašu kožu ton.
Sajam kože; sajam kože obično je nazvao kao cool kože. Promjena boje kose mogu učiniti ili break estetiku vaš ten. Brown boja kose dostupni su u bezbroj nijansi i tinges. Izbjegavajte nošenje zlata, bakra ili kestenjast kao smeđu kosu nijanse za sajam kože. Oni će učiniti vašu kožu izgledati čudno boja bijela. Umjesto toga, jasen smeđe, pepela plavuše i duboke smeđe, dat će vašu kožu ružičasti sjaj. Bogate smeđe nijanse, kao što su čokolada, kava oraha i moka, dovest će se najbolje u vaš ten.
Maslinovo kože, maslinovo kože je topla prigušeno, kao i cool prigušeno. Ako vaša koža ton teži prema tamniju stranu, to je toplije boje a ako se teži blijedo plava, to je hladnije boje. Ovisno o vašoj boji kože, trebate odabrati savršenu nijansu smeđe. Još jednom, tamno smeđe boje kose bi biti najsigurniji. Srednje smeđa s tamnim plavuša naglašava također može dobro gel s maslinovim kože. Osobe s maslinovim kože, obično imaju tamne oči, pa provjerite da li odabrati boju koja pozdravi svoje oči kao dobro. One s hladnijim nijansama, mogu probati eksperimentirati s različitim nijansama smeđe kose, kao što su kava ili pepela smeđe. Cijela svrha mijenja boja kose je kompliment oči i vaš ten, tako da bi bili sigurni da služi da! Pročitajte više na najbolje boje kose za masline kože.
Tamne kože, tamne kože ili sunce poljubi kože, je blagoslovio s dobrim kože i stanju. Tamna koža ili meda boje kože s tamnosmeđim očima, ima kosu boje na svoje noge! Ništa ne može poći po zlu. To je samo stvar styling kosu kako bi dobili izgled koji želite nositi. Beyonce je duboko plava i smeđa ili J Lo's smeđa, to ime možete ga nositi. Ako imate plavuša fiksacija, predlažem, plava traka će izgledati bolje nego puna plavuša brave.
Pročitajte više o; Boja kose Ideje, boja kose Ideje za Brunettes; Prilikom odabira nijanse smeđu kosu, pokrenite patch test. Pogledajte kako to izgleda prije nego što potpuno boju. Boja kose mora odgovarati vaše oči i vaš ten, a ne samo vaše hirove i fantazija. Konačno, nema čovjek kose obzira na boju koju nosite, ona nosi with mnoštvo perjanica, će učiniti trik zaključavanje izgleda s vašim brave!

No comments:

Post a Comment